İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor.

Bugünhayatınızda bazı sorunları çözmek size huzur getirdi. Kendinizle barışık olduğunuz zamanlar sinirlerinize de hakim oluyorsunuz. İşinize istikrarlı yaklaşımlarınız işlerinizi zamanında tamamlamanıza neden oluyor.

Para harcama isteği içinizde iyice kabardı. Bir yandan da tasarruf yapmak istiyor ve harcamalarınızı frenliyorsunuz. Biraz daha sabredin , kısa zaman sonra eskisi gibi, rahatça harcama yapabileceksiniz.

Sizin için sevdiklerinizin yaptıkları fedakarlıklara bu kadar arkanızı dönmemelisiniz. Hayatta her şeyin bir bedeli vardır. Bunu sakın unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutin işlerden sıkılıp, değişik bir uğraşla ilgilenme isteği duyabilirsiniz. Bu arada değişim arzunuz giderek yükselebilir. Ev veyadeğişikliği planlamanız da mümkün. Gün içerisinde zihinsel faaliyetleriniz artabilir. Bulunduğunuz ortam içerisinde değişik fikirlerinizle ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Uzak yoldan gelecek bir haber almanız mümkün. Bazı konulara karşı tahammülsüz davranabilirsiniz. Açık hava sporları sağlığınıza iyi gelebilir.

20 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:53 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu geçişinde, fiziksel ve ruhsal açıdan hoş ve huzur verici olana yöneleceğiz. Zevklerimize düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Saat 01:26 Güneş-Chiron görünümü, sizi harekete, yeniliklere, değişime, iletişim olarak kendinizi ifade etmeye, kendi gerçeğinizin peşinden koşmaya çağırıyor. Ancak diğer yandan mesleki konularda inancınızı çok güçlü tutmanız gerekiyor. Siz ne kadar çabucak bir şeyler olsun isteseniz de, dış dünyadaki şartlara uymak zorunluluğu rahatsız edici gelebilir. Siz artık net bir şeyler görmekten yanasınız. Hayal etmek değil, ele geçirmek istiyorsunuz. Kimseye uymak veyahut anlayış göstermek zorunda mıyım diye düşünmektesiniz. Fakat bu görünüm, sakin olmanın, endişeye mahal vermemenin işaretçisidir. Burada önemli olan gerçeklerin ve şartların bilincinde günü geçirmektir. Saat 06:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, kendinizi her alanda akılcı ve uyanık bir şekilde ifade edebilmenizde, girişimlerinizde başarılı olmanızda destekleyicidir. Saat 11:25 Venüs-Neptün görünümü sizi rahatlatacak. Eğer siz, ne yaptığını, hangi yol ve hedef üzerinde yürüdüğünü bilen bir kişiyseniz, bu görünüm sayesinde yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz, beğendirebilmeniz mümkündür. Burada önemli olan, hayata nasıl tutunduğunuzdur. Hafif bir rüzgarda yıkılmamak veya zorlu engelde pes etmemek gerekir. Hayallerinizi gerçek kılmak sizin elinizdedir. İşte bu görünüm, bu yönüyle de destekleyicidir. Ayrıca hem mesleki hem ilişki anlamında doğru bir iz üzerinde ilerlemek için, olan bitene bir bakınız. Saat 12:31 Merkür-Uranüs görünümü, somut, belirli ve kendine özgü bir yön ve hedef duygusu içinde yenilikte bulunmak isteyen bireyin simgesidir. Kendini tanıyan, özünün farkında olan kişi doğal olarak sürüklenmeden, hedefinin üzerine gidebilir. Ancak tam tersine gelip geçici hedefleri olan kişi karmaşıktır ve yanılgılar içindedir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, hedeflerinize uygun kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutmak ve ne yolda ilerlemek istediğinizi bilmektir. İşte o zaman üzerinizdeki baskılardan kurtularak kendiniz adına en doğru tercihi yapabilirsiniz. Saat 18:21 Ay-Mars görünümü, paranızı garanti altına almak veya geleceğinizi düşünerek karar vermek en doğrusudur. Huzurunuz ve güvenceniz önemli. Tüm gücünüzle kendinizi garanti altına almak için planlar yaparsınız. Bu planları birilerinin bilmesini istemezsiniz. Zamanı geldiğinde uygularım diye düşünürsünüz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatları değerlendirmek için uygun bir gün. Bir süre önce borç verdiğin para geri dönebilir.

20 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ile ilgili önemli konular gündeminize gelebilir. Taşınma yer değişikliği ya da tadilat gibi. Dostlarınızla vakit geçirmek bugün size iyi gelebilecek. Hürriyet Aile /

20 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız renklenebilir. Ticari konulardaki gelişmeleri göz ardı etmeyin. İşlerinizi kontrolden geçirmeye çalışın. Bazı konular zihninizi bulandırabilir. İşlerinizde vereceğiniz mücadele gün içinde sonuç getirmeyebilir. Eğitimle ilgili konularda yabancılardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

20 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin değiştiği bir dönem. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve isteklerinizi anlatın. Böylelikle aşkınız...

20 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde krediler, miraslar, eş ve ortaklarınızdan gelen ortak gelirler, primler ve nafakalar ile sigorta ve vergi borçları konusunda ilerleme kaydedebilir, finansal işlerinizi halledebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde yolculuklar ve görüşmelerden yana şansınız artarken, aşk hayatınızda etkili görüşmeler yapabilir, özel hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlardaki gelişmelerle hayatınız hızlanabilir. Çevrenizdeki insanlarla yapacağınız farklı konuşmalar sizi heyecanlandırabilir. İş alanlarınızda başkalarına yardım etmek önemli olacak.

20 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü sevdiğinizle gözlerden uzak baş başa geçirebilirsiniz.Güven konusu sizin için önemli olacaktır. İletişimin merkezinde siz olsanız da bazen sakin ve dingin kalmaya ihtiyaç duyarsınız. İkili ilişkileri akışa bırakmakta fayda var.

20 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 29" R
Ay
Akrep
17° 01' 16" R
Merkür
Koç
15° 59' 31"
Venüs
Koç
24° 30' 47"
Mars
Balık
25° 39' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 04"
Satürn
Balık
16° 05' 49"
Uranüs
Boğa
22° 02' 56"
Neptün
Balık
28° 44' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 31"
Lilith
Başak
22° 45' 14"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>