İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor.

Bugünhayatınızda bazı sorunları çözmek size huzur getirdi. Kendinizle barışık olduğunuz zamanlar sinirlerinize de hakim oluyorsunuz. İşinize istikrarlı yaklaşımlarınız işlerinizi zamanında tamamlamanıza neden oluyor.

Para harcama isteği içinizde iyice kabardı. Bir yandan da tasarruf yapmak istiyor ve harcamalarınızı frenliyorsunuz. Biraz daha sabredin , kısa zaman sonra eskisi gibi, rahatça harcama yapabileceksiniz.

Sizin için sevdiklerinizin yaptıkları fedakarlıklara bu kadar arkanızı dönmemelisiniz. Hayatta her şeyin bir bedeli vardır. Bunu sakın unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutin işlerden sıkılıp, değişik bir uğraşla ilgilenme isteği duyabilirsiniz. Bu arada değişim arzunuz giderek yükselebilir. Ev veyadeğişikliği planlamanız da mümkün. Gün içerisinde zihinsel faaliyetleriniz artabilir. Bulunduğunuz ortam içerisinde değişik fikirlerinizle ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Uzak yoldan gelecek bir haber almanız mümkün. Bazı konulara karşı tahammülsüz davranabilirsiniz. Açık hava sporları sağlığınıza iyi gelebilir.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler güne Ay-Başak burcu geçişiyle adım atıyoruz. Saat 13:51 olana dek, ev veya ofiste yapılacak öncelikli işlere ağırlık vereceğiz. Saat 13:51-15:29 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Korunma, sahiplenilme ve hayatınızdaki temel teşkil eden konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Anne veya babanızla alakalı mevzular veya çocuğunuz varsa annelik ve babalık duygunuzla ilgili ayrıntılar, ev sınırları içinde konuşulabilir. Aile kavramı, yaşadığımız toplumun en küçük çekirdeğini oluşturduğundan, bu alanda yaşanan ters bir durum, doğal olarak dış dünyadaki başarı ve başarısızlıklarınızın işaretidir. O nedenle elbirliği yapmak, aksayan noktaları gözden geçirmek boşluk etkisi geçene kadar gayet faydalı bir yaklaşımdır. Saat 15:29 Ay-Terazi burcu geçişi, özel yaşamınızla ilgili konularda, eşit hak ve özgürlük düşüncesi içinde ilişki kurmanız gerektiğinin göstergesidir. Çelişkilerden kurtulmak, huzurlu bir gün geçirmek için bu bakış açısı altında iletişimde bulunmanız yararlı olabilir. Bugün partnerinizin yargılayıcı ve ara sıra da olsa sert çıkışlar yapmaya meyilli oluşu karşısında hemen tepkide bulunmayınız. Çünkü o, bütün bunlara rağmen kendi içinde nazik ve sıcakkanlıdır. Sadece kendi alanını çizmek istiyordur ve sizin de bu sınırlar çerçevesi içinde hareket etmenizi bekliyordur. Normal zamanlarda egemenlik sizin elinizde olsa da, bu saat itibariyle hakimiyeti partnerinize bırakmanız ve bunu gönüllü olarak kabul etmeniz gerekecektir. Ay-Terazi burcu geçişi, yaşamımızda bir çok şeyin dengeli ve yerli yerinde olmasının bize ne kadar huzur vereceğini düşündürüyor. Zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor. Saat 19:07 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, sizi yoran bir meselenin çözüme kavuşmasını sağlar. Yeni bir gelişme veya bir haber umudunuz yükseltir. Yakın çevrenizle aranızdaki dayanışma sayesinde moraliniz yükselir. Bir yolculuğa çıkılabilir. Bir görüşmenin sonucu sizi memnun eder. Başkalarından destek görürsünüz. Maddi açıdan rahatlatıcı bir gelişme yaşanır. Geleceğinizi ilgilendiren bir konuda bir adım atılır. Yeni bir ilişkiye başlanabilir. Devam eden ilişkinizdeki sorunlar karşılıklı şekilde konuşularak çözüme kavuşturulur. Gün boyu güzellikler sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde kuramadığın denge seni yorabilir. Sınırları net insanlara derdini anlatamayabilirsin.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yaşantınız bugün her zamankinden daha fazla düşüncelerinizi meşgul ederek bazı konularda daha radikal kararlar almak isteği içinde hareket edeceksiniz. Ailenizin bazı konularda olan davranışları ve istekleri sizin bir takım planlarınızı ve yollarınızı iptal ettirebilir. Duygusal bir takım boşluklara düşmemek adına zihninizi farklı aktivitelere yöneltmek iyi sonuçlar verebilir.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizde sorumlu olduğunuz konularda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız dengede olabilir. Bu durum önemli kararlarınızı çok rahat verebileceğinizi sağlar. İçiniz rahattır, kararlarınızda risk faktörü yok denecek kadar az olur. Farklı kültürlere olan merakınız sayesinde uzun yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yepyeni başlangıçlar sizleri bekliyor. İlerleyen günlerle birlikte maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi yönden kuvvetlenmenin verdiği cesaretle riskli yatırımlara yönelebilirsiniz, Emin olmadığınız araştırma yapmadığınız yatırımlar kayıpları ve yasal sıkıntıları beraberinde getirebilir. Aşk hayatınızda ilişkileriniz yeniden yapılanıyor dostu düşmanı anlayarak ayıklayacaksınız yanlış anlaşılmalar ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece keyifli ve rahat olabileceğiniz bir gün. Olayların istediğiniz gibi geliştiğini düşünerek yeni istekler içine gireceksiniz. Bu arada isteklerinizi abartmasanız iyi olur. Olmayacak işlerin peşine düşmeyin. Sevdiğinizle birlikte şehir dışına çıkmak sizi rahatlatacak.

20 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yuvanız için yapacağınız konuşmalarda sevdiklerinizden destek görmek hoşunuza gidebilir.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcundaki Venüs ile hayat yönümüzü gösteren Kuzey Ay Düğümü arasındaki uyumlu etkileşim, sizi zihinsel açıdan zenginleştirecek. Fikirlerinizi drama yeteneğinizle ortaya çıkartabilirsiniz. Kısa yolculuklarda tanışacağınız insan artık gönlünüzün efendisi haline gelebilir. Gözünüzü dört açın. Kardeşlerle katılacağınız davette güzel vakit geçirirsiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 03' 41" R
Ay
Başak
12° 28' 27"
Merkür
Koç
17° 24' 40"
Venüs
Koç
17° 52' 38"
Mars
Balık
21° 29' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 48"
Satürn
Balık
15° 34' 47"
Uranüs
Boğa
21° 45' 00"
Neptün
Balık
28° 34' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 47"
Lilith
Başak
22° 09' 25"
True Node
Koç
15° 36' 58"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>