İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Araştırmacısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün maceracı bir ruh halinde olabilirsiniz. Günlük geziye çıkmak isteyebilir ya da şehir dışına çıkıp yeni manzaralar görmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu bir günlük macera için yanınıza sevgilinizi alın. İlham verici bir yere gidin ve birlikte biraz romantik zaman geçirin. Her zamanki rutininizden çıkıp farklı bir şeyler yapın. Bugün çılgın olmanın tam vakti!

Geçtiğimiz iki günün yüksek tempolu faaliyetlerinden ayrılma ve sakin bir hale geri dönme zamanı. Dışarıda eğlenirken öğrenemediğiniz detaylara dikkat edin. Şimdi içe dönüp bunu yansıtmanın zamanı. Dışa dönük eylemlerinizin aksine, ruhunuza güvenin. Odaklanmaya devam edin ve duygularınızın rasyonel tarafınızla birlikte çalışmasına izin verin.

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Kendine karşı kibar olmayı unutma. Bazen zor zamanlardan geçerken, kendini fazlasıyla eleştirerek vaktini çarçur ediyorsun. Geçmişte kalan şeyler üzerine işler daha farklı olabilir miydi diye düşünüyorsun. Enerjini böyle harcama. Önüne sunulmuş bütün pozitif enerji, kaderinde yatan başarıyı gerçekleştirmen içindir! Gözünü harika hedeflerine dik ve onlara ulaşacağına inan.Bir değişiklik için hazırsınız, bunun hakkında hiç şüphe yok. Yaşlandıkça ilgi alanlarınız genişliyor ve bu yeni ilgi alanlarından bazılarını ciddi olarak takip etmeyi düşünüyorsunuz. Belki okula dönmek ya da en azından bazı yetişkin eğitim kursları olabilir. Dünyayı kendiniz için yeni bir yer yapmaya hazırsınız. Devam edin ve bir yerden başlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

20 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir gün geçirecek ve sevdiğiniz insanlarla bir araya geleceksiniz. İçinizde kalan duygu ve düşünceleri dile getirme isteği artabilir. Anlık duygular yerine uzun vadeli planlarla ilerleyin.

20 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çoğunlukla işlerinle meşgul olacağın bir gündesin. Bir süredir kurmak istediğiniçin araştırmalar yapabilirsin. Taşınma konusu, senin için yeniden gündeme gelebilir. Bu sefer ciddi bir adım atmak istiyorsun. Yakın arkadaşlarınla uzun sürecek telefon görüşmeleri gerçekleştireceksin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişiler olabilir.

20 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda geçmişte kaldığını düşündüğünüz olaylar tekrar gündeme gelebilir. Tarafsız ve sakin konuşmalar içinde olmaya özen gösterin. Bu durum size yeni bir bakış açısı kazandırmak için oldukça faydalı olabilir, değişime açık olun.

20 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi yıpratmamalısınız. Bugün zaman alan işlere ve teknik konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

20 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı yönlendirirken sezgilerinizi de işin içine katmalı ve mantığınızla da hareket etmelisiniz. Sadece mantık, sizi mutsuz edebilir.

20 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, eğlence ve neşeyi daha fazla hissedeceğiniz bir enerjiden geçerken, düğün, davet, organizasyon ve seminerlerde yer alabilir, kendinizi ön plana daha fazla çıkarabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha sakin ve temkinli paylaşmanızda fayda olacaktır.

20 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ciddiyeti bir kenara bırakıp biraz eğlenmenin zamanı gelmiş olabilir. Uzun süredir vakit ayıramadığınız bir eylemi hatırlayın ve harekete geçin. Çevrenizdekiler bugünkü neşenizin sebebini öğrenmek istediğinde yaklaşan aşkın müjdesi diyebilirsiniz.

20 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğiniz kişilerin samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız. Arkadaşlarınızla bir arada olmanın desteğini hissediyor; olumlu yansımalarını görüyorsunuz. İlginç haberler alacaksınız.

20 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda uzun mesafeler varsa, bugün birbirinizi özleyebilirsiniz. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Daha sağlıklı beslenmeye başlamalısınız.

20 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

20 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 36"
Ay
Akrep
12° 46' 10"
Merkür
Koç
25° 59' 11"
Venüs
Balık
20° 26' 15"
Mars
Balık
04° 13' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 41"
Satürn
Balık
13° 11' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 05"
Neptün
Balık
27° 46' 24"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 18"
Lilith
Başak
19° 41' 30"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>