İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arabuluculuğu Üstleniyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2021, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Kalbiniz sizi bugün işinizden alıkoyuyor olabilir. Zamanın hızlı geçmesinden çok rahatsız olabilirsiniz. Romantik doğanız sizi mevcut durumunuzdan uzaklaştırmaya çalışıyor ve yeni şeyin peşinde koşuyorsunuz. Bunun yapmak istediğiniz bir şey olup olmadığı size bağlı. Mantığınızı korumaya çalışın fakat bu zor olabilir, çünkü kalbiniz şu anda dizginleri eline almış gibi görünüyor.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Bugün telefonlarınız susmayacak. Arkadaşlarınız ve ailenizin sizinle paylaşmayı beklediği iyi haberleri ve ilginç bilgileri var bu yüzden onlarla telefonda uzun bir süre geçirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken yeni çıkan kitaplar hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yapılması gereken onlarcasizi bekliyor fakat bunları yaparken eğleneceksiniz de. Keyfini çıkarın!

Dışa dönük bir moddasın. Mevcut utangaçlığının üstesinden gelmek için uygun bir gün. Aramak istediğin birisi varsa ara gitsin. Yığılmakta olan görevlerini daha fazla erteleme. Yüzleşmeler için iyi bir gün. Geçmişte sinirlerine dokuna işler ve ilişkilerle ilgilenmek için de güzel bir gün. Yapılacaklar listenden maddeler eksildikçe sevineceksin!Bugün motivasyon kaynağı ya da takım maskotu rolünü üstlenebilirsiniz! Çelişen kişilikler ya da istekler etrafında gelişen karışık bir durum söz konusu olabilir. Belki de ortaya özgün bir tavsiye atabilirsiniz. En azından olumlu tavrınız başkalarına gerekli motivasyon ve ilhamı verebilir. Onları kendilerini ifade etmeye ve uzlaşmaya, yürüdükleri yolda birbirlerini desteklemeye teşvik edin. Sırt sıvazlayan ağabeyi oynamakta çok başarılı olacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

21 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında özel hayatınızda ve yakın ilişkilerinizde enerjiler daha yüksek olabilir. Aniden gerilimler, aniden çözülmeler olabilir. Kısa süreli agresyonlar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kontrollü ilerleyeceksiniz. Finansal meselelere yöneleceksiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevren ile iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksın. Aile içerisindeki soğuklukları geride bırakmak için harekete geçiyorsun. Günün ilk saatlerinde meydana gelecek olan sonbaharın ilk Dolunay’ı ihtiyaçlarını ön plana çıkarabilir. Emeklerinin karşılığını alacak olman, seni mutlu edecek. Dostlarından gelen teklifler karşısında kendini daha iyi hissedeceksin.

21 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi gelecekle ilgili hayal kurarken bulabilirsiniz. Duygularınız ve mantığınızın çeliştiği noktalar olabilir. Gerçeklerle yüzleşiyorsunuz.

21 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız yönünde yeni projelere dâhil olmaya cesaret göstereceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular daha fazla ilgi odağınızda olabilir. Uğraştığınız işler de kabullenme içine girdiğinizde, alacağınız desteklerle daha hızlı ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. Gün içinde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

21 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gösterdiğiniz toleransların sizi yorduğunu yorduğunu hissedebilir ve karar almaya yönelebilirsiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen duyguları kulağa yapmacık gelmeden ifade etmek imkansız oluyor, özellikle de sanata dair bir gerçeği ararken. Öyle bir popüler klişeler sağanağı altında kalıyorsunuz ki boğulacakmışsınız gibi hissediyorsunuz. İletişim Çağı yaratıcılığın ölümünü mü haber veriyor? Ne kadar kendine has bir birey olduğunuzu kendinize hatırlatırsanız kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek daha kolay olacaktır. Arkadaşlarınız bu konuda size yardımcı olabilir...

21 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Teknolojiyi yakalamak veya başka bir şekilde güncel kalmak için çaba harcamanız gereken bir noktadasınız. Öğrenme çabası içindeyken aslında bütün mücadelelerinizde tek rakibinizin yine kendiniz olduğunu fark edeceksiniz. Uzun vadeli hedefler ve sorumlulukların bugün aklınızdan çıkmaya niyeti yok.

21 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Bir çok kombinasyon çalışmalarınızla ilgili yapılanma içindesiniz. Tarzınız, bazı kişileri olumlu etkiliyor.

21 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

21 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel olarak daha dengeli olmaya çalışın. Çelişkilerden olabildiğince uzak durmanız gerekiyor. Sizi zorlayabilecek bazı sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Gücü elinizde bulundurmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşı karşıya kalmayacağınızı da bilmelisiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için her şeyi oluruna bırakın. Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak aranızdaki dostluğu da tüketebilir. Bu dönemdeçevrenize karşı oldukça katı davranma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak bu şekilde davranmanız çok isabetli. Çünkü tutumunuz yumuşak olduğu sürece herkes sizden faydalanmaya bakıyor. Bütçenizi yeniden gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.

21 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 22" R
Ay
Yay
14° 25' 30"
Merkür
Koç
16° 05' 43"
Venüs
Koç
27° 11' 32"
Mars
Balık
27° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 17"
Satürn
Balık
16° 17' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 17"
Neptün
Balık
28° 48' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 60"
Lilith
Başak
22° 59' 42"
True Node
Koç
15° 29' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>