İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzda başlayan yeniay ve tutulma önemli değişikliklere işaret ediyor, duygusal tepkilerinizi kontrol edemezseniz zor koşullarla karşılaşabilirsiniz.

İş konularında biraz daha esnek olun. Başkalarıyla ilişkilerinizde anlaşmazlıkla suçlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inancınız tam olsa da onları uygulamak için daha ağır hareket etmelisiniz.

Yurtdışı bağlantılarınız bugün eğitimle ilgili kararlar almanıza neden olabilir. Haberleşme konularında oldukça yoğun bir gün yaşamanız mümkün görünüyor. Acil şekilde halledilmesi gereken maddi sorunlarınıza sürpriz paralar çare olabilir.

Kontrol edemediğiniz olaylar ve yeni gelişmeler sizi rahatsız edebilir. Bugün daha önlemci olmalı ve bu arada sağlığınıza da önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıldığınız durumlar hangi konuda olursa olsun yardım arayabilirsiniz fakat insanlara gerekenden fazlasını anlatmamalısınız. Son derece kararlı olacağınız ve doğru hükümler vereceğiniz bir dönemdesiniz. Yalnız kalma ihtiyacı hissedecek zaman zaman çevrenizden uzaklaşacaksınız.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Güneş, parasal konularda hem aileniz hem kendiniz adına güvence arzunuzun işaretçisidir. Siz maddi kazanımlarınızı her türlü yoldan elde edebilecek gücü bu tarihler arasında bulabilirsiniz. Bununla beraber, çalışkan, sabırlı ve gerektiğinde azla idare edebilen fakat bütün bunlara rağmen azimli bir şekilde ilerlemeye öylesine istekli olursunuz ki, sizi kimsenin durdurması mümkün olmayabilir. Amacınız güven olduğundan bunu iki alanda daha fazla gösterebilirsiniz. Birincisi işinizde güçlenmek ve gelirinizi yükseltmek ikincisi ise, yatırım yapmaktır. Kimseye muhtaç olmak istemezsiniz. Para son derece önemlidir. Mutluluk ve huzur bulabilmenin finansal açıdan güçlü olmakla eş değer olduğunu düşünmeniz doğaldır ve hatta gerçektir. İşte bu dürtü sizi girişimde bulunmak adına yönlendirebilir. Kafanızın içindeki planların yerine gelmesi halinde arzuladığınız yaşam şartlarına kavuşmak ve yarınları garanti altına almak kolaylaşacaktır. 21 Haziran saat 12:57-6 Temmuz saat 03:20 Merkür-Yengeç burcunda geçişini sürdürecek. Parasal açıdan güven içinde yaşamak isteğimiz öne çıkıyor. Genel olarak zihnimiz, hem geçmiş hem de gelecek meseleleriyle dolu olacak. Hayatımızı garanti altına alabilecek şekilde para kazanmak, paramızı değerlendirmek isteyeceğiz. Eskiye dair meseleler, yuvanızla ilgili işler, kişisel ihtiyaçlarınız gündem maddenizde ilk sırayı alacak. Ev sahibi olmayı düşüneceğiz. Üç beş kuruşumuz bir kenarımızda olsun isteyeceğiz. Eğer cüzdanımız dolu değilse, rahat etmeyeceğiz. Merkür-Yengeç burcunda zihnin yavaşlamasını, meselelerin hassasiyetle ele alınmasını sağlar. Aile, eş desteği, güvenli birgayet kıymetli hale gelir. Hissi davranabiliriz. Mübarek Kadir gün ve gecemiz kutlu olsun. Tüm insanlık için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğimle,

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün rekabet duygun baskın olabilir. Rekabeti başkaları üzerinden değil, kendi içinde yaratmalısın!

21 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farkındalık gerekli ve önemli bir adımdır. Eğer kendinize karşı sorumluluklarınızla uyumlu yaşamıyorsanız, bu gün size karar verilmesi gereken şeyleri gösterecektir. Hürriyet Aile /

21 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimle ilgili konularda kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Bu konuları kabullenerek aşabilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için kendi içinize dönebilirsiniz. Duygusal konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, destek alabilirsiniz. Çatışmalardan uzak durun.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru ile yanlışı çok iyi ayırıyorsunuz. Bu durum en çok işlerinizde kolaylık sağlamanıza neden olacak. Zaten ekonomik sıkıntılarınız vardı ve bu zor durumunuz...

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, eğlence ve neşeyi daha fazla hissedeceğiniz bir enerjiden geçerken, düğün, davet, organizasyon ve seminerlerde yer alabilir, kendinizi ön plana daha fazla çıkarabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha sakin ve temkinli paylaşmanızda fayda olacaktır.

21 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda parayla ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. 1 ay boyunca maddi konularda ve ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Kazançlarınızı artırabilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir aydır zihninizde planladığınız atılımlar, Güneş'in bugün sizin kazanç alanınız olan Yengeç burcuna geçmesiyle somutlaşmaya başlar. Ailenin gelir gider konusu daha fazla gündeminize oturur. Aile işinin temellerini bugün atabilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

21 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 59" R
Ay
Başak
20° 59' 33"
Merkür
Koç
17° 05' 14"
Venüs
Koç
18° 46' 05"
Mars
Balık
22° 03' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 43"
Satürn
Balık
15° 39' 02"
Uranüs
Boğa
21° 47' 23"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 19"
Lilith
Başak
22° 14' 13"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>