İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yaşam Alanını Düzenliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, koruyucu meleğinize veya Yüksek Güç'e ulaşmak için iyi bir gün. Çevrenizde pozitif ve canlandırıcı bir enerji hissedebilirsiniz. Bu, sevgi dolu manevi rehberlerin varlığına işaret ediyor olabilir. Meditasyon yapmak veya dua etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Şu anki hayatınız için size yol gösterebilecek bir ilham kaynağı olabilir. Huzurun ve sevginin kalbinize nüfuz etmesine izin verin.

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Yatağında kıvrılıp oturmak istiyorsun. İnsanları görmezden gelip sadece kendine vakit ayırmak isteyeceğin bir gün. Dinlenip şarjını doldurmak sağlıklı bir tercih. Sosyal zorunluluklarla kendine yüklenme. Yaşadığın yoğunluklardan sonra ruhunun biraz sakinleşmeye ihtiyacı var. Öyleyse huzurlu bir gün yarat.Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir değişiklik için hazırsınız, bunun hakkında hiç şüphe yok. Yaşlandıkça ilgi alanlarınız genişliyor ve bu yeni ilgi alanlarından bazılarını ciddi olarak takip etmeyi düşünüyorsunuz. Belki okula dönmek ya da en azından bazı yetişkin eğitim kursları olabilir. Dünyayı kendiniz için yeni bir yer yapmaya hazırsınız. Devam edin ve bir yerden başlayın!

21 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde yaşadığınız ikili durumları sonlanabilir ve karar verebilir, seçim yapabilirsiniz. Akşam saatlerindeve sorumluluklar gündem.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakiler düşünme hızına yetişmekte zorlanacaklar. Bugün, kendini ispat etmek için ekstra çaba içerisinde olabilirsin. Eğitim hayatına ara vermek zorunda kalmış bir İkizler burcuysan, alacağın haberler koşulların değişmesine neden olabilir. Ailen bu konu hakkında beklediğin maddi manevi desteği sana sağlayacak. Evinde yapacağın küçük değişiklikler, yaşam alanına modern bir hava katacak.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aldığınız kararları sevdiklerinizle paylaşmak için güzel bir gün. Birlikte yapılan sohbetlerde kahkahalar hava da uçuşabilir uzun zamandan sonra kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Karşılıklı olarak sevgiyi hissettiğiniz bugünü ileri de sevgi dolu anacaksınız.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte başarılı bir olaya adım atabilirsiniz. Bugün ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Uğraştığınız işlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlınıza özen gösterin.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda paylaşımların yükseleceği bugünlerde kendiniz açısından olumlu sonuçlar görebileceksiniz. Yeni bir ilişkiye hazırsınız.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatsal yanınız yaratıcılığını ispatlamak için sabırsızlanıyor. İleride size çok iyi gelecek bazı kararların tohumları bugün atılabilir. Karşılaştığınız sorunları büyümeden çözmeye çalışın, bugün bir sanatkârsınız ve ilham perilerinizi kaçırmak istemezsiniz.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızda kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatlarını kolluyorsunuz. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif alacaksınız.  

21 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinizden şaşırtıcı bir mesaj almanız muhtemeldir. Kariyer planlarınızda bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz ve kendinize güveniyorsunuz. Bugün genel olarak kendinizi pozitif hissedeceksiniz.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları önlemek için küçük molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.

21 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 10" R
Ay
Boğa
29° 12' 18" R
Merkür
Koç
22° 37' 01"
Venüs
Boğa
11° 37' 25"
Mars
Koç
06° 21' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 47"
Satürn
Balık
17° 17' 38"
Uranüs
Boğa
22° 50' 39"
Neptün
Balık
29° 09' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 05"
Lilith
Başak
24° 17' 39"
True Node
Koç
15° 17' 57"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>