İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çabalıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 20%

Sevdiklerinizle iletişim kurmaktan korkmayın. Belki de uzakta yaşayan akrabalarınızı aramalı ve halini hatrını sormalısınız. Anne-babanız veya kardeşleriniz başka ülkede yaşıyorsa, onları görmek için bir oraya gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün, ailenizden size çok önemli olan birilerini özlüyor olabilirsiniz. Hislerinize kulak verin ve bugün onlarla iletişim kurun.

Uyumakta zorlanabilirsiniz. Ve eğer bu gece hala çok geç saatlere dek uyanık kalırsanız, huzuru bulmak için önce uğraşmanız gereken bir şey olabilir. Birdenbire, kişisel yaşamınızda veya kariyerinizde neler olup bittiğinin çok daha farkında olacaksınız. Hala bir dönüşüm dönemindesiniz. Özgün kişiliğiniz kendini ifade etmenin bir yolunu arıyor. Bir sonraki durağınız neresi olmalı? Bu, bugün ya da bu gece uyuyakalmaya çalışırken başa çıkmanız gereken soru.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Bir mola ver. Günün açısının etkisi sana rahatlamaya ve dinlenmeye açık bir dönem sunuyor. Eğer kanepene uzandığın sırada aklına ciddi meseleler gelirse, düşüncelerini bir yere not et. Enerjin yerinde olduğunda onlarla ilgilen. Bugünlük vücuduna ve beynine dinlenmesi için izin ver.Bugün insanlarla -özellikle başka kadınlarla- aranızda duygusal barikatlar olduğunu görebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız -hatta belki de anneniz- sizin için her şeyin en iyisini bilirmiş gibi son derece inatçı bir tavır takınabilir. Bu tavsiyeye uymadan önce dikkatli olun ve büyük resme bakmaya gayret edin. Yüksek ihtimalle, konuştuğunuz kişi durumunuzu tam anlamıyla kavrayamıyor. Kendi fikriniz yerine başkasının fikirleriyle ilerlerseniz, kafa karışıklığı ve sinir bozukluğu kaçınılmaz olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlardan alacağınız için tepkilerden dolayı şaşırabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz ama ne yapacaksınız, insan doğası böyle. Yaşamınızda yaptığınız önemli bir değişikliği artık duyurmanın vakti gelmiş olabilir. Yakın arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz kendilerini tehdit altında hissedebilirler ve bu değişiminizi engellemeye çalışabilirler. Aklınızı çelmelerine izin vermeyin! Kendi şartlarınızda ilerlemeye devam edin.

23 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.16'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar uyku düzensizlikleri, motivasyon eksikliği gibi durumlar gününüzü etkileyebilir. Gerekli ödemeler ve harcamalar, finansal alanda plan dışı durumlar gündeminizde olabilir. Bu saatten sonra ise şaşırtıcı haberler alabilirsiniz, gündeminiz aniden değişebilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde beklentilerin yükselirken, hayalinde kurduğun ve amaçladığın şeylere uzanmak için yoğun bir istek duyabilirsin. Bunları gerçekleştirmek için çabalıyorsun. Sağlık konusunda kendini ihmal ettiğini fark edeceksin. Yeni bir spor faaliyetine başlamak üzere araştırma yapabilirsin.

23 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş planlarınızda yalnız kalmak ve kimseye laf anlatmamak istiyor olsanız da biraz daha tahammüllü olup birlikte alışmak yükünüzü hafifletici olabilir. Bu durum sizi daha az öfkeli biri yapacaktır. Çevrenizden destek istemekten çekinmeyin.

23 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu süre sıcak duygular getiriyor. Siz en önemli ortaklar (sevgililer, partnerler) ile zaman geçirmekten keyif alacaksınız. Sizde başkalarının çekmek yeteneği (ve arzusu) var.

23 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak son derece mutlu hissedeceğiniz, aile yaşamınız ve sevdiklerinizle keyifli ve mutlu zaman geçirerek, olası problemleri giderip, ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, evinizle ilgili yapacağınız olası değişiklikleri destekleyen pozitif bir zamandasınız.

23 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda hayatınızda olup bitenlerin tadını çıkarın. Biriyle birlikteyseniz, sade ve rahatlatıcı bir şeyler yapın. Yalnızsanız, bu kadar çok seçeneğe ve yolculuğa sahip olmanın ne kadar harika olduğunu kutlayın.

23 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Kova burcuna giriş yapacağı 15:16'ya kadar Oğlak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerinde finansal konularınız yavaş ilerleyebilir, beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Güneş'in Akrep burcuna girişi ile çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konuların önem kazanacağı 1 aylık döneme giriyorsunuz. Hayatınıza çeki düzen vermek, doktor kontrollerinden geçmek veya diyete ve spora başlamak için önümüzdeki bir ayı değerlendirebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

23 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte mükemmeliyetçi yönleriniz daha çok öne çıkabilir. Daha çalışkan ve üretken olabilirsiniz. Gerek fiziksel gerek ruhsal sağlıkla ilgili konularda kendinizi daha motive hissedebilir hem kendi sağlığınızı hem de çevrenizin sağlığını iyileştirme yönünde adımlar atabilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin anlayışsızlığı, aranızda bir soğukluk yaratıyor. Ama araya ayrılıklar da girse ilişkiniz devam edecek. Çalışma hayatınızda üretken bir dönem. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların tepkilerini almak isteyebilirsiniz. Çevrenizden aldığınız olumlu etkilerle, keyifli bir gün geçirmeniz mümkün. Küçük günlük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artırıyor. Havaların soğuması sırt ve omuz ağrılarını gündeme getirebilir, tedbirli olun.

23 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 33" R
Ay
Oğlak
17° 22' 32"
Merkür
Koç
16° 41' 12"
Venüs
Boğa
00° 16' 53"
Mars
Balık
29° 16' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 31' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 50"
Neptün
Balık
28° 53' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 33"
Lilith
Başak
23° 16' 23"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>