İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendine Zaman Ayırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün çok fazla şey okumamaya çalışın. İyi kalpli ve kaygısız bir tavır sürdürdüğünüz sürece bugünden en iyi şekilde keyif alacaksınız. İlk içgüdüsel deneyiminiz, birinin yüzündeki sahte gülümsemenin altındaki gizli anlamı çözmek olabilir. İnsanları olduğu gibi kabul edin ve her şeyi sorgulamamaya çalışın. Her taraftaki insanlarda ve durumlarda açıkça görülen enerji ve tutkunun akışına kapılın.

Bazen fişe takılmadan ve bilgi ve kaynaklarını paylaşmadan kendi başına da çalışan yalnız bir bilgisayar istasyonu gibi davranmaya eğilimlisiniz. Bugün, çevrenizdeki insanlardan öğrenmek, fikirleri karşılaştırmak ve değiştirmek günü. Başkalarıyla paylaşmak için birçok uzmanlık alanınız var. Aynı şekilde, bazen başkalarının size öğretmesine izin vermelisiniz. Topluluğa ve arkadaşlık duygularına odaklanın, ve gün size birçok nimet sunacaktır.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Bugün adeta dünyanın zirvesindesin. Manzaranın keyfini çıkar. Durdurulamazsın!Ailen ve arkadaşların da bu modundan hoşlanıyor olacak. Hem maddi hem manevi açıdan bonkörsün ve gün geçtikçe insanlar senin ışığından faydalanabilmek için sıraya girebilir! Aşırı isteğini zaptetmeye çalış ve biraz sağduyulu ol. Çok kişiye azar azar vermektense hakeden bir azınlığa yeteri kadar vermek çok daha iyidir. Anladın sen...Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla -özellikle başka kadınlarla- aranızda duygusal barikatlar olduğunu görebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız -hatta belki de anneniz- sizin için her şeyin en iyisini bilirmiş gibi son derece inatçı bir tavır takınabilir. Bu tavsiyeye uymadan önce dikkatli olun ve büyük resme bakmaya gayret edin. Yüksek ihtimalle, konuştuğunuz kişi durumunuzu tam anlamıyla kavrayamıyor. Kendi fikriniz yerine başkasının fikirleriyle ilerlerseniz, kafa karışıklığı ve sinir bozukluğu kaçınılmaz olacaktır.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rahat ettiğiniz ve bildiğiniz gibi hareket edebilir, konfor alanınızda kalmak isteyebilirsiniz. Karamsarlık ve depresyon eğilimine dikkat etmeli, iç huzuru korumaya odaklanmalı. Aile üyeleri, kadınlarla ilişkiler öne çıkabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçirdiğin stresli günlerin ardından, kendini ihmal etmiş hissediyorsun. Biraz tembellik yapmak isteyip, gününü alışverişe ayırabilirsin. Bambaşka kültürlere ve yaşamlara karşı duyarlı olacaksın. Eğitim hayatı devam eden bir İkizler burcuysan, gelecek planını yurtdışı üzerine kurmak isteyebilirsin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kısa seyahatler sizlere iyi gelecektir. Yeni bir kurs eğitimi almayı düşünmeniz boş vakitlerinizde sizlere destek olacaktır. Çevreniz ya da yakın dostlarınızla ilgili yanlış anlaşılmalara karşı çok temkinli olun.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara ve imkanlara açık olduğunuz bir gündesiniz. Yeni haberler ve yabancılardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığınız boşlukları sevginizle kapatmanız neticesinde her şeyin olumluya dönmesi sizi epey rahatlatabilir. Aşk konusunda sade bir tutum benimseyebilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizi belirlerken seyahat planları yapmanız gerekebilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkarak yeni insanlar tanıyabilir, yeni yerler görebilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir meslektaşınızla aranızda uzun süredir devam eden bir tartışmada, en dürüst seçenek basitçe teslim olmak olabilir. Hatalı olduğunuzu kabul etmek şaşırtıcı derecede özgüven gerektirir. Ama bunu yapmaya mecbursunuz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcundaki seyahatine devam edecek.Hayata geniş pencereden bakacağınız, farklı konular hakkında araştırmalar yapmaktan keyif alacağınız bir gün olacaktır. Venüs ile Satürn arasındaki destekleyici etkileşim ev ve aile hayatınızda atacağınız somut adımlar için destek sunuyor. Evinize ve ailenize yönelik harcamalar yapabilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda ufak bir sorun var ve bunu konuşarak halledebilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili çok önemli bir ileti alacaksınız ve mutlu olacaksınız. Yaşadığınız olumsuz olaylara rağmen kendinizi enerjik hissediyorsunuz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan ilişkilerinizde sorunlar olabilir. Bugün partnerinizle ilişkinizde düşünceli davranmalı ve sözlerinizi tartmadan konuşmamalısınız. Eski birarkadaşınızla ortaklığa girmeyi düşünüyorsunuz. Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve paraya ihtiyacınız var. Ummadığınız biri size bu konuda destek olabilir. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik söz konusu. Sağlığınızı çok fazla ihmal ediyorsunuz. Bu gidişle hasta olacaksınız.

24 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 34" R
Ay
Oğlak
17° 36' 33"
Merkür
Koç
16° 41' 33"
Venüs
Boğa
00° 18' 10"
Mars
Balık
29° 17' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 31"
Satürn
Balık
16° 31' 32"
Uranüs
Boğa
22° 18' 53"
Neptün
Balık
28° 53' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 37"
Lilith
Başak
23° 16' 30"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:25

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>