İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Zihinsel ve Bedensel Olarak Yorulabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün rehberlik ve danışmanlık yapma gününüz olabilir. Her zaman insanların duygularını anlama konusunda yetenekli bir psikolog gibi oldunuz. Sizden yardım isteyen bir arkadaşınız ya da sevdikleriniz olabilir. Belki de sadece anlayışlı bir insanla olan problemlerinden bahsetmek isteyecekler. Ya da gerçekten sizden ardım etmenizi bekleyebilirler! Bazı önerilerde bulunmaktan korkmayın çünkü onları çok iyi anlayabiliyorsunuz.

Bugün günlük işlerin içinde kaybolabilir, seyahat edebilir veya birkaçgörüşmesi yapabilirsiniz. Toplantıdan toplantıya koşturabilir, müşterilerinizle veyaarkadaşlarınızla sohbet edebilir ya da kişisel işlerinizle meşgul olabilirsiniz. İhtiyacınız olan şeylerin listesi uzun olabilir, ancak programınıza dikkat ederseniz, her şey bugün hallolacak.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Uzaktan da olsa, şefkat öğrenmen için uygun bir gündeyiz. Bazı zamanlar çok duygusal olduğun durumlar içinde kendini kolayca bulabiliyorsun. Sağlıksız ve zehirli hisler içine sürüklenebiliyorsun. Enerjinin çekilmemesine dikkat et. Çevrende kuvvetli hisler açığa çıkıyor gibi görünüyor ve sen ise bir taraf seçmeye mecbur bırakılabilirsin. Fakat eğer savaşa dahil olursan yıpranmaktan ve hırpalanmaktan başka bir şey yaşamayacaksın!Bugün özellikle de başkalarının duyguları söz konusu olduğunda ihtiyatlı olmanızda fayda var. Geçmişinizden birisi bugün tekrar hayatınıza girebilir. Bu kişinin en son gördüğünüz kişiyle aynı olduğu yanılgısına düşmeyin. Onun dünyanıza girebilmesi için ona fırsat vermelisiniz. Geçmişin bulanık görüntüleri şu anda net görmenizi zorlaştırıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tahminler günün fırtınalı geçeceği yönünde. Evde konuşmalarınızın üzerine adeta bir bulut gibi çökmüş bir gerilimin hakim olduğunu sezmiş olabilirsin. Dargınlıklar ifade edilmemiş ve çözüme odaklanmadan güç oyunları oynanıyor. Bugün bütün bunlar senin için katlanılamaz bir hal alacak. Riskleri ne olursa olsun, işleri yoluna koymak için önlem almak zorundasın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar finansal konularda plan dışı durumlara karşı temkinli olun ve gereksiz harcamalardan kaçının. Gün batımı ve akşam saatlerinde sosyalleşme ve keyifli görüşmeler gündemde.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki gelişmeler sosyal hayatının büyük bir alanını kaplayabilir. Yoğuntemposu seni hem zihinsel hem bedensel olarak yoruyor. Boş anlarında sadece dinlenmek istiyorsun. Düşüncelerinin ve kararların konusunda ısrarcılığını koruyabilirsin. Fakat bu ısrarın için nezaketinden ödün vermiyorsun.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer yargılarınızla oynamak isteyenlere gereken tepkiyi gösterebileceğiniz bir gün. Cevabınızı sınırlar koyarak verebilirsiniz. Artık bir sorun olmadığını gördüğünüzde doğru mesafeyi ayarlamışsınız demektir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündemiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Kulağınıza gelen dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı abartmayın. Akşam saatlerinde yolculuklar organize edebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Su aralar dostlarınıza karşı dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Söylediğiniz sözlerin taşındığı bir dönemdesiniz. Kime güveneceğinizi iyi seçmelisiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi en iyi şekilde hissetmek için sürekli olarak ilgi çekici, taze malzemeye ihtiyacınız var. İlginç bir konuyu keşfedin veya yeni bir hobi öğrenin. Zihninizi canlandırın ve vücudunuz daha enerjik hale gelsin. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajları düşünerek, yeni bir düzen içindesiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün oldukça yoğun olabilir ve tüm vaktiniz koşuşturmacayla geçebilir. İletişim ve haberleşme de büyük ölçüde artacaktır. Yüz yüze bazı görüşmeler yapmak zorunda kalabilir, bu sebeple şehir içi seyahatlere çıkabilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinize aşırı tepkiler vermediğinizden emin olun. Çevrenizdeki insanları çok iyi bir şekilde yönetebildiğiniz içinyerinizde zorluk çekmiyorsunuz. Bugün kendinizi çok heyecanlı hissedeceksiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Fakat zaman zaman, geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerin heyecanını da özlüyorsunuz! İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunun bir an önce çözümlenmesini istiyorsunuz. Konunun sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla, talep edeceğiniz görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız, küçük sorunları büyütüp kendinizi yıpratmaktan vazgeçin

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 57' 44" R
Ay
Akrep
00° 05' 15" R
Merkür
Koç
16° 07' 50"
Venüs
Koç
22° 48' 34"
Mars
Balık
24° 35' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 55"
Satürn
Balık
15° 58' 00"
Uranüs
Boğa
21° 58' 17"
Neptün
Balık
28° 41' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 44"
Lilith
Başak
22° 36' 02"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>