İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk hayatınızdaki bir şey hakkında sorumluluk almanız gerekiyor. Bugün bunu yapma şansınız olacak. Ailevi değerleriniz, sizi 'politik olarak doğru' olmayan bir hayat yaşamaktan alıkoyabilir. Bir defalığına masaya yumruğunuzu vurmalısınız! İnsanların seçimlerine saygı duyun ki, kendinize de saygınız olsun.

Bugün bazı danışmanlıklardan yararlanabilirsiniz. Uygun bir antrenör olduğunu fark edebilirsiniz. Belki birisi sizi yenitürlerinde eğitmeye çalışıyordur. Ya da sırlarının bir kısmını sizinle paylaşmak isteyen başarılı bir arkadaşınız olabilir. Zenginliğinizi ve yaşamınızdaki bolluk akışını artırmaya çok odaklanmış olabilirsiniz. Dikkat ederseniz, bugün size yardımcı olacak birini bulacaksınız!

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Bugün evcil günündesin. Evle ilgili meselelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Eğer çamaşırlar her bir yerdeyse, artık bunlara bir el atmanın zamanı gelmiş demektir. Eski gazeteleri ayıklamak ve kullanmadığın nesneleri hayır kurumlarına bağışlamak da yapabileceklerin arasında. Yaşam alanının kontrolünü eline alınca iyi hissedeceksin. Evine daha pozitif bir enerji hakim olacak.Bugün 'hayır' ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay bugün de burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinizi biraz daha rahat ve iyi hissedebilirsiniz özellikle ilişkiler açısından. Hayatınızın kontrolünü daha fazla elinizde hissederken, ilişkilerinizde söz sahibi bir tutum içinde olabilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne hızlıb başlayabilir, erken saatlerden itibaren planlarınızla hareket edebilirsiniz. Mantık ve duygu paralel çalışabilir, duygularınız ve mantığınız arasında ikilem yaşamaktan uzaklaşabilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken ruh halini dışarıya yansıtmamak için kendi kendinle kalmayı tercih edebilirsin. Evde geçirdiğin süre boyunca sosyal medyada fazlaca vakit geçirebilirsin. Son günlerde artan mide rahatsızlıkları nedeniyle beslenme alışkanlıklarını değiştirmeye karar veriyorsun. Sağlıklı yaşam ve beslenmeyle ilgili interneti altına üstüne getirebilirsin. Evcil hayvanın varsa, onun sağlığı ile de ilgili endişelere kapılabilirsin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapmış olduğunuz konuşmalar size tekrar hatırlatılabilir. Kendinizi doğru bir şekilde ifade ettiğiniz sürece olayların üstü hemen kapatılacaktır. İçsel olarak yapacağınız konuşmalarda kendinizi sorguluyor olabilirsiniz. Bugün yalnız kalmak ve ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecek

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Gün içinde değişken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Öğlen saatlerinde yoğun düşünceler içinde olabilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Temkinli hareket etmek sizi bir takım pişmanlıklardan koruyacaktır. Bugünlerde özellikle insan ilişkilerinde dikkat önemli olacak.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi açıklamak artık her zamankinden daha kolay olabilir, ancak yine de kendinize bunu yapmak için izin vermeniz gerekecek. Yakın ilişkilerinizden birinin güçlü dinamiği sizi kendinizi arka plana atmaya itebilir. Yoğun bir dönem geçirirken biraz mola verebilmek için gerekiyorsa bazı absürtlükler yapın.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve kararlar alabilirsiniz. Bugün birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Dinlenmeye vakit ayırmalısınız.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile üyeleriyle birlikte yaşadığın yeri tekrar düzenlemek isteyebilirsin. Herkesin fikrini belirtip buna gçre bir şeyler yapmak istemesi seni heyecanlandıracak. Değişiklik sana etrafına daha iyi odaklanma imkanı verebilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Kendinizi her açıdan kıpır kıpır hissedebileceğiniz bir süreçtesiniz. Genel olarak yoğun aktiviteler içerisinde olacaksınız ancak daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmamanız gerekiyor. İstenmeyen bütün sorunların ve sıkıntıların önüne geçmeniz gereken bir gün. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışın.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan ilişkilerinizde sorunlar olabilir. Bugün partnerinizle ilişkinizde düşünceli davranmalı ve sözlerinizi tartmadan konuşmamalısınız. Eski birarkadaşınızla ortaklığa girmeyi düşünüyorsunuz. Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve paraya ihtiyacınız var. Ummadığınız biri size bu konuda destek olabilir. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik söz konusu. Sağlığınızı çok fazla ihmal ediyorsunuz. Bu gidişle hasta olacaksınız.

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>