İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için istekli bir havanız var gibi davranıyorsunuz.

Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü

Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz

Son zamanlardaki baş ağrısı şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir. Aşırı yorgunluğunuz sinirlerinizi de yıpratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz. Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu hoş olmayan bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor. Birkaç gün içinde bir yolculuk görünüyor.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:38 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, her konuda güven olgusunu öne çıkarır. Çevrenizle ilişkinizi, içinde bulunduğunuz durumu güven çerçevesi içinde gözden geçirirsiniz. Gözlemde bulunursunuz. Bazen insanlar sizin hakkınızda önyargılı düşünürler. Oysaki bir dinleseler, belki de birçok problemlerini, sizin önerinizle kolaylıkla halledebilirler. Ancak işlerine gelmez. Bu kadar zeki olmanızı çekemiyor olabilirler. Ne dersiniz? Saat 19:47 Ay-Mars görünümü, güvenceli işlere, geleceği olan projelere ve hedefe yol almamızı destekliyor. Hayat şartlarının zorluğu ister istemez duyarlılık yaratıyor. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, güvencenin önemini vurguluyor. İster istemez soğuk, mesafeli durabiliriz. Ailemizin ihtiyaçları, sorumluluklar ve dış dünyanın şartları üstümüzde baskı yaratabilir. İnsanlar farklı bir şeylerden söz ederken, bizim aklımızda geleceğimiz vardır. İhtiyaçlarımızın karşılamak, ayakta tutabilmek her şeyden daha önemlidir. Bu görünüm sizi kazanç elde etmek amaçlı işlere yöneltecektir. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendine zaman ayırıyorsun! Maceracı tarafın ön planda. Daha önce hiç gitmediğin bir yere kısa bir ziyaret düzenleyebilirsin. Gün içerisinde bazı yakın arkadaşlarınla parasal alt yapılı konular yüzünden karşı karşıya gelebilirsin. Borç almak ya da vermek için başka bir günü tercih etmende fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişi ile hafta sonu doğa ile iç içe olacağınız bir yere gidebilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişinin hayatında başka biri olduğunu öğrenebilirsin. Günün geri kalanı sana farklı bir vizyon katmak için avantajına dönecek etkide. Kendine zaman ayırmak ve istediğin yatırım için program yapmak için çok uygun bir günde olduğunu söylemeliyim. Hiç beklemediğin bir yerden para alman da söz konusu olabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zekanızla bazı sorunların üstesinden kolaylıkla geliyor olacaksınız ama bazı unutulmaması gereken noktalarda var. Sizi yanılgılara sürüklemeye çalışanlara karşı sınırınızı çizmeniz gereklidir.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, kişisel harcamalarınızı öne çıkarmakta. Bugün alışveriş yapacaksınız daha duygusal davranabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Iş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken sahip olduklarınızı, varlıklarınızı, yatırımlarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Birtakım alışveriş ve harcamalar gündeminize gelebilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusallığınız üzerinizde olsa bile kararlı bir tutum içine girecek ve sonuçlandırmanız gereken konular üzerinde duracaksınız. Bu arada istediğiniz gibi gelişen olaylar moralinizi yükseltip harekete geçirecek.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum kabiliyeti gelişkin İkizler, gün boyu aile arasında maddi konularla meşgul olabilirsiniz. Geçmişten gelen eksikler, ertelenmiş işler gündem olurken, otorite ile sorun yaşayabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken para kazanmanın kalıcı yollarını araştırmak isteyebilirsiniz.Ailenizdeki bir kadınla ortak birkurabilirsiniz. Eski günleri hatırlayacağınız nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Antika almak, satmak bugün için çok uygundur. Ailenin ortak paylaşımlarına yönelik bir gündeminiz olur.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 37" R
Ay
İkizler
00° 47' 22" R
Merkür
Koç
22° 43' 10"
Venüs
Boğa
11° 45' 38"
Mars
Koç
06° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 51' 02"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 27"
Lilith
Başak
24° 18' 24"
True Node
Koç
15° 17' 27"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>