İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin dalgalanmalarınıza artık o da alıştı. Ondan her uzaklaştığınızda sevginizi sorgulamaktan vazgeçti. Bugün aramanızı ve ilgilenmenizi bekleyebilir. Ama bu talebini açık açık söylemekten kaçınıyor.

İşten çokilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Şu sıralarda paraya ihtiyacınız var. Bu sıkıntınıza rağmen, geçmişte yaptığınız savurganlıktan pişman olmuyorsunuz. Yapmak zorunda olduğunuz bir ödeme için son anda adeta bir mucize gerçekleşecek.

Kendinizle bu kadar barışık olmanız çok güzel de, zaman zaman hata yaptığınızı görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızın fazla hareketli olması nedeniyle bazı sorumluluklarınızı yerine getiremiyorsunuz. Bu nedenle hem sitemle karşılaşıyorsunuz, hem de zaman zaman suçluluk duyuyorsunuz. Önümüzdeki günlerde biraz daha programlı yaşamak için bir çaba içine girebilirsiniz. Bugün evinizde yapmak istediğiniz bir değişiklikle ilgili önemli bir adım atabilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, kendine güvenmenin, her zorlukla baş etmede önemini vurguluyor. Bu sayede zorlukları geride bırakır ve arzu ettiğiniz zirveye ulaşırsınız. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, eşler arasında zaten var olan sorunları tekrar karşınıza çıkarır. Çünkü geri hareket dönemindeyiz. Farklı bakış açısı, beklenti ve birbiriniz hakkında gözlemde bulunmanız gereken süreçtesiniz. Özellikle yeni tanışan çiftlerin birbirlerini iyice tanımadan hayati bir karar vermeleri yanlış olur. Bir görüşte aşık olanlar, bu duygular ne kadar kalıcı, bunu anlamak için zaman gerekiyor. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü, geri hareket nedeniyle, bize doğru gelen, eşimize-iş ortağımıza veya başkalarına yanlış gelebilir. Sadece ben haklıyım demek yanlıştır. Tam tersi durumda, başkalarından etkilenerek atılacak adım sonradan pişmanlık yaratabilir. Sağlığınızı, kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Adli davalarınız, yasal sözleşmeleriniz, rekabete dayalı işleriniz, diğerlerinin önemli olduğu meselelerinizi sağduyulu şekilde gözden geçiriniz. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, maddi konularda tasarruf, yatırıma yönelmenizi, derinlikli düşünmeyi sağlar. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Konuşmalarına dikkat etmen gerekecek! Bugün konuşmalarına çok dikkat etmelisin. Çok emin olmadığın konularda görüşlerini keskin bir şekilde dile getirmen, beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Maddi konularda imkânlarını değerlendirirken aceleci olmamanı tavsiye ederim. Ancak mütevazı davranabilirsen bazı konularda destek görmen mümkün olabilir. Engellenmiş hissi seni hırslı yapabilir. Bu yüzden sosyal ortamlardaki beklentilerini artırıyorsun. Eğer çocuğunun eğitimi söz konusu ise bugün araştırmalarını yapmak için birkaç yerle görüşmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin ailesiyle ilgili önemli konular gündemini meşgul edebilir. Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, çalışmalarını daha görünür kılmak için ortak sanatsal platformlarda yer alabilirisin. Çok yakın bir arkadaşının hoşnut olmayan bir davranışı karşısında oldukça şaşırabilirsin.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda zorlanmanıza neden olacak harcamalar içerisine girmemelisiniz. İhtiyacınız olanla, sizin için lüks olan şeyler arasında ayrımları iyi yapmalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizle ilgili aktif gelişmeler olabilir. Bazı konularda abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. İşle ilgili konularda, başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal konularda ciddi kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Keyifli bir gündesiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda hızlı adım atmak ve girişimde bulunmak için kendinizi telaş içinde hissedebilirsiniz. Hızlı alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir, ancak duygularınızı kontrol ettiğinizden emin olmalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde yenilenemler, iyimser beklentiler söz konusu. Gün boyu zihni toparlamakta güçlük yaşayabilirsiniz. Ne düşündüğünüzü iyice anlayıp, konuşulanları özümseyerek düşüncelerinizi ifade edin.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim ve haberleşmelerle ilgili yoğun bir trafik içinde duygularınız kabarabilir. Fakat, aklınıza gelen fikirleri açıklayabilir, dostlarınızın yardımını isteyebilirsiniz. Kararlı ve başarılı çalışmalar yapacak, mutlu olacaksınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 48' 22" R
Ay
Boğa
29° 30' 09" R
Merkür
Koç
22° 38' 10"
Venüs
Boğa
11° 38' 57"
Mars
Koç
06° 22' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 17' 44"
Uranüs
Boğa
22° 50' 43"
Neptün
Balık
29° 09' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 09"
Lilith
Başak
24° 17' 48"
True Node
Koç
15° 17' 52"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>