İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli aşkların sorumluluk ve şartlar altında ezildiğini düşünseniz de, bu kez sadakat ve aşk ağır basıyor. Sevgiliniz de aşk ve sadakate hazır.

Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar oluşmak üzere. Siz peşini bıraktınız. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmeseniz de, sizin dışınızda gelişmeler olacak.

Para sizin bazen hiçbir şey, bazen de her şey. Bugünlerde paraya önem veriyorsunuz. Paraya ihtiyaç duymanız, kendiniz için değil, başkalarının ihtiyaçlarını gidermek için.

Kendi kafanızda yarattığınız şeyler, hayalinizdeki gibi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girdiğiniz her ortamda ilgi odağı olmayı başarıyorsunuz ve bu da sizin çok hoşunuza gidiyor. Bugünlerde birlikte olmak zorunda kalacağınız kişiler arasında ilgi odağı olma şansınız yok. Çünkü hayli iddialı ve başarılı bir grubun içinde yer almak üzeresiniz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu duruma alışmanız sizin için daha yararlı olacak.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, parasal konularda hassas düşünürüz. Güvenli yaşamak arzumuz daha fazla öne çıkar. İhtiyaçlarınızı ekonomik şekilde karşılamalıyız. Saat 11:35 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Gayet aktifsiniz. Toplumla ilişkiniz en az yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantınız kadar güçlüdür. Fikirlerinizi öne sürmekten, kabul ettirmekten zevk alırsınız. Sevdiklerinizin varlığını yanınızda hissetmek, size sevgi ve özen göstermeleri hoşunuza gidebilir. Bugün ruhunuz bir çocuk gibi coşkulu olduğundan, duygularınızı ifade ediş tarzınızda da bunun yansımalarını görmek mümkündür. Özgürce kendinizi öne sürebilirsiniz. Kabul görmek ihtiyacınız da bugünkü etkiler altında sizin için son derece önemlidir. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşacak. Ancak geri hareketi unutmayalım. Evlilik, uzun süreli ilişki, rakipleriniz, sözleşme ve anlaşmalar, imzalar, davalar konusunda tekrar bir analize ihtiyacınız var. Siz bir ilişkiyi kendinizce yorumlarsınız. Kendinizce bir karar verirsiniz. Ancak karşınızdaki kişi bu konuda sizin gibi düşünmeyebilir. Bir anda verilen evlenme kararı, bir müddet sonra sıkıntı yaratabilir. Eşiniz boşanmaktan vazgeçebilir. Kimi İkizler eski birortağıyla ilgili meselelerle uğraşabilir. Evlenme teklifi alabilirsiniz. Fakat bu kişiyi, bu ilişkiyi, ilerisi adına her yönüyle ele almakta yarar vardır. Hayallere kapılmamak gerekiyor. Aceleyle kararlar vermemek lazım. Eğer evliliğimizde sorunlar varsa, danışmanlık almakta yarar var. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde sevdiklerimizden anlayış bekleriz. İyi niyet ve pozitif yaklaşımlar hoşumuza gider. Saat 19:23 Ay-Merkür görünümü, özellikle ilişki meselelerinin geçmişe dönük gözden geçirilmesi ve bu konuda konuşulmasını sağlayıcıdır. Saat 20:39 Ay-Güneş görünümü ile rahat bir nefes alıyoruz. Sıcak ve özgüvenli bir şekilde hayatı karşılamak isteyen birey, bir an önce işlerini bitirmek ve rahatlamaktan yana. Böyle bir enerji, yaratıcı yönlerinizi dışa karşı güçlü bir güven duygusuyla sunabilmenizde yardımcınız. Takdir görmek, ruhunuzu okşayıcı bir tesir yaratabilir. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Paylaşımların artıyor! Etrafındaki insanlarla paylaşımlarının arttığı bir gün. Senin keyifli sohbetine katılmak isteyen insan sayısı beklediğinden de fazla olabilir. İnternet üzerinden önemli işlerini halletmen adına gökyüzünden destek alıyorsun. Ticaretle uğraşan bir İkizler burcu isen bugün yapacağın girişimler geleceğine yön verecektir. Bugün eğer yeni birgörüşmesi yapacaksan şartlarını ve koşullarını baştan belirlemek istiyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle kıskançlık yaratacak konular gündeminizi bir hayli meşgul edebilir. Sağlığına eskisinden daha çok önem vermelisin. Gündelik hayatta bazı alışkanlıklarının değiştirmen gerektiğini sen de farkındasın. Özellikle beslenme konusunda alıştırma ve karbonhidrat takıntını düzene sokmak isteyebilirsin.

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizin gündemde olacağı bir gün. İlişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilir ve şüphe duyduğunuz bazı konularla ilgili konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde yeteneklerinizi daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda hızlı adım atmak ve girişimde bulunmak için kendinizi telaş içinde hissedebilirsiniz. Hızlı alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir, ancak duygularınızı kontrol ettiğinizden emin olmalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haberleşmelerle ilgili ufak tefek sorunlarınız olabilir. Biraz heyecanlı ve duyarlı davranmanız mümkün. Fakat, dikkatiniz ve düşünce gücünüz yüksek olduğu için bu durum uzun sürmeyecek. Dost davetlerine gidebilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu arzuları gerçekleştirmek için eş ya da partnerden destek görebilirsiniz. Ortak işler, geçmişten gelen anlaşmalarla yenilenebilir. Otoriteden, resmi işlerden beklediğiniz cevap gelebilir.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşinizin maceraperest ve neşeli dünyası size coşkuyu ve keyfi taşıyabilir.  Zira söz gümüşse sükut altındır. Birlikte seyahate çıkabilir. Beraberliğinizin pozitif yanların odaklanabilirsiniz. Abartılı davranışlardan kaçınmayı ihmal etmeyin. Hakkınızda yapılan dedikodulara da kulak asmamanızı öneririz. Sizi çekemeyen pek çok kişi olabilir.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 11' 17" R
Ay
Boğa
20° 19' 39" R
Merkür
Koç
22° 03' 31"
Venüs
Boğa
10° 51' 45"
Mars
Koç
05° 53' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 03"
Satürn
Balık
17° 14' 43"
Uranüs
Boğa
22° 48' 30"
Neptün
Balık
29° 08' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 05"
Lilith
Başak
24° 13' 33"
True Node
Koç
15° 20' 30"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>