İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önlem Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2021, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Kalbiniz yakın zamanlarda kırıldı mı? Öyleyse, kendinizi toparlamak için ne yaptınız? "Ya olursa?" Diye merak ederek zamanınızı mı harcıyorsunuz? Yoksa bir arkadaşınızla konuşmak ya da yeni bir kıyafet almak gibi sakinleştirici ve canlandırıcı faaliyetlerle uğraşıyorsunuz? Hislerinizi değiştiremezsiniz ancak bunlarla nasıl başa çıkacağınıza karar verebilirsiniz. Kendinize mümkün olduğunca iyi bakmaya çalışın.

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Dışarı çıkıp Toprak Ana'nın güzelliklerini deneyimlemek için iyi bir gün. Muhtemelen çoğunluklu kapalı ortamlara tıkılıp kalıyorsun ve yeryüzü enerjisine adeta muhtaç hissediyorsun. Uzun bir bisiklet sürüşünün veya yürüyüşün tam zamanı. İnsanlardan mümkün olduğunda uzaklaş ve doğanın enerjisiyle deşarj ol!Kendinize olan güveniniz kan kaybediyor olabilir. Eğer durum buysa, bunun neden olduğunu anlamaya çalışmak akıllıca olacaktır. Son zamanlarda sizi savunmasız mı yoksa güvensiz hissetmenize yol açan bir şey mi oldu? Bir 'başarısızlık' veya kayıp mı yaşadınız? Bu şeyler gerçekten özgüveninizi yerle bir edebilir. Yine de, neden bu şekilde hissettiğinizi anlamaya çalışarak, öz saygınızı ait olduğu yere geri getirmeyi başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biyoritminizin düşük olması kendinizi biraz depresif hissetmenize sebep olabilir ve hedefleriniz, yetileriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu durumun sizi kederin kucağına bırakmasına izin vermeyin. Her şey göründüğünden daha iyi. Bugün en ufak aksilikleri bile büyüteceğinizi göz önünde bulundurun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu gece dışarı çıkıp güzel vakit geçirin.

27 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski dostlarınızdan, eski partnerlerinizden haberler alabilirsiniz. Uzaklardaki kişilerle, eski tanıdıklarla bir araya gelebilir veya görüşebilirsiniz. İlişkileriniz veya dostluklarınızla ilgili bir seçim yapabilir, ileriye yönelik bir karar verebilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığın yerde hırs ve rekabetin yüksek olması, seni arayışlara itecek. Daha fazla tecrübe kazanmak için kendini daha fazla geliştirmen gerektiğini sen de biliyorsun. Son günlerinde çevrene duyduğun güvenin azalması, paylaşımlarının azalmasına neden olabilir. Önlemlerini almanda fayda var. Yalnız bir İkizler burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi ile aranda duygusal bir bağ oluşabilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açık sözlülüğünüz ile ikili ilişkilerde son noktayı koyan taraf olabilirsiniz. Duygularınıza hitap etmeyen bir birlikteliği sonlandırıyorsunuz. Biraz özgür olmanın ve yalnız olmanın keyfini tatmak isteyebilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlar imaj değişikliği için uygun olabilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda mutlu etmek ve mutlu olmaya eşit değer verdiğiniz için günün sonunda kendiniz de mutlu olmuş olabileceksiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

27 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız alanı güzelleştirme çabanız sizi maddi olarak yorarken, eşyaların fazlalığı da farkında olmasanız dahi huzurunuzu kaçırabilir. Karar almaya çalıştığınız konularda her kafadan bir ses çıkması sizi daha çok yoracağından, içsesinize odaklanmayı deneyin.

27 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için ekstra çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün anlaşılmaya ve güç birliğine çok fazla ihtiyacınız var.

27 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

27 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü eşiniz ile birlikte geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığı olarak çok yakında terfi alabilirsiniz. Aile bireylerinize ve arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sınamalı ve özel düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin veriyor ve ayrıca ruhsal dengeniz için, olaylara mantıklı bir yorum getirmek istiyorsunuz. Sabırlı olun, sonuç olumlu olacaktır.

27 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 48' 22" R
Ay
Boğa
29° 30' 09" R
Merkür
Koç
22° 38' 10"
Venüs
Boğa
11° 38' 57"
Mars
Koç
06° 22' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 17' 44"
Uranüs
Boğa
22° 50' 43"
Neptün
Balık
29° 09' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 09"
Lilith
Başak
24° 17' 48"
True Node
Koç
15° 17' 52"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>