İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz. Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz.

Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak.

Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor

Uzak kalmanız gereken bir sorunda size davetiye çıkartılmaya çalışılıyor. Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz. Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:30 Mars-Satürn görünüm etkisinde işimizden ilişkilerimize kadar her konuda faydalar, iyilikler, güzellikler görmek istiyoruz. Zorluklar karşısında dayanıklı olmaya gayret ediyoruz. Tek isteğimiz, başarılı olmak, kimseye muhtaç olmadan ayakta durabilmek. Bu görünüm sayesinde hedefe yönelik hareket edeceğiz. mücadele gücümüz yükselecek. Ne istediğimizi bileceğiz ve ona göre yol alacağız. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, ilişkide iletişimin önemini işaret ediyor. Geçmişe ait konular konuşulur, bugünle karşılaştırılır, ilerisi adına bir şeyler düşünülür. Daha önce karar verilmiş planlar yürürlüğe konulur. Yeni tanışmaların işaretçisidir. Pozitif yaklaşımların, görüş alışverişinin etkin olduğu bu saatte önemli meseleler üzerinde daha fazla durulur. Acele karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kalbin meydan okuyor! Bugün kimse senle baş edemez. İlişkilerde baskın ve sinirli tavırların hem patronuna hem de sosyal hayatına yansıyor. Zevklerin ve isteklerin çevrende kabul görüyor çünkü kaynaklarını kullanarak insanlara yeni birortamı sağlamam mümkün. Eğer sektör değişikliğine gitmek istersen bazı sınav tarihlerini takip etmek ve çalışmak isteyebilirsin. Elini attığın her işte farkını hissettireceğin bir gün seni bekliyor. Çevrendeki insanların bazı konularda dikkatsiz davrandığını fark edip, onlara yol gösterebilirsin. Kalbin de ruhun da meydan okumaya hazır. Özellikle ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, tüm cesaretinle hoşlandığın kişiye açılacaksın. Duygularının karşılıklı olduğunu görmek, mutluluğuna mutluluk katacak. Uyku problemi yaşayan bir İkizler burcuysan, bugün tükettiğin içeceklere daha çok dikkat etmeni öneririm.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi karşılayacak enerjik ve aşk dolu bir gün sizleri bekliyor. Eğlenceye ve hobilerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal çevrenizdekilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlar olacaktır. Geçmişte kalan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kindar davranmaya müsait yapınızı eğitmelisiniz. İşler ters gittiğinde demoralize olmuyorsunuz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ilişkileriniz, ev ve yerleşime ait konular ile ikili ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilir, tatminsizlik ve memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ilişkilerle ilgili olumlu haberler, sevgi dolu görüşmeler, duygusal paylaşımlar ve beklediğiniz haberlerin gelmesi gibi olumlu etkiler sunan bir zaman diliminde olacaksınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni eğitimler programlayabilirsiniz. Kısa seyahat planları gelişebilir. Öğrenme güdünüz çok yüksek. Meraklarınızı giderecek sizi canlandıracak eğitim olasılıklarını değerlendirin. Bilgilerini paylaşmayı bilen insanlardan destek görebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, kardeş ve yakınlarınızla şahane bir gün geçirebilirsiniz. Eğitim konularını mercek altına alıp, yeteneklerinizi harekete geçirin. Drama ve senaryo kursu sizin için çok uygun aktiviteler olabilir. Diğer yandan yazarlık yeteneğinizin de altını çizebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 58" R
Ay
Balık
20° 34' 37"
Merkür
Koç
18° 54' 51"
Venüs
Boğa
05° 50' 02"
Mars
Koç
02° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 30"
Satürn
Balık
16° 54' 47"
Uranüs
Boğa
22° 34' 20"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 41"
Lilith
Başak
23° 46' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>