İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hareketli Bir Dönem Başlıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Konu cazibeye gelince, kişiliğinizin daha gizemli yönlerinin en önemli varlığınız olduğunu biliyorsunuz. Bugün, 'baştan çıkarıcı güçlerinizi' çalışma ortamında veya kişisel yaşamınızda uygulayabilirsiniz. Ancak, gerçekten sahip olmadığınız bir şeyi saklıyormuş gibi davranmayın. İstediğiniz şeyi elde etmek istiyorsanız, kişiliğinizin en iyi yönlerini ortaya koymaya çalışmalısınız...

Tutkular son derece yüksekte seyretmeye meyillidir ve büyük ihtimalle kendinizi tam da böyle bir şeyin ortasında bulacaksınız. Başka neresi olabilir ki? Eğer bir İkizler iseniz her gün bir İkizler günüdür, ancak bu, bugün normalden biraz daha yoğun olabilir. Çatışan enerjiler, kafanızın tam ortasında, birbirine çarpacak ve şimdi ya da asla türünden önemli bir karar vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

Ruhani ve mistik bir eğilimi olan insanlarla sosyal bir şekilde evinizde toplanabilirsiniz. Bir sürü tuhaf ve büyüleyici deneyimler anlatılabilir ve bunlardan biri de sizinki olabilir. Misafirlerinizden birisi özellikle metafiziksel bir organizasyon veyaolarak bu grubu resmiyete dökmeyi önerebilir. Bu fikri dikkate alabilirsiniz. Bugün böyle bir konsept oluşturmak için doğru zaman.

Denge sağlamak konusunda bugün büyük zorluklar yaşayabilirsin. Günün enerjisine büyük miktarda bir baskı binecek. Kendini iki zıt ve kuvvetli kamplaşmanın ortasında bulabilirsin. Önemli olan bu gerilimi ilerleme kaydedebilmek adına bir ilham kaynağı olarak görebilmendir. Önemli meseleler yüzeye çıkmak zorunda kalacak ve bunlara kafa yoracaksın.Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize olan güveniniz kan kaybediyor olabilir. Eğer durum buysa, bunun neden olduğunu anlamaya çalışmak akıllıca olacaktır. Son zamanlarda sizi savunmasız mı yoksa güvensiz hissetmenize yol açan bir şey mi oldu? Bir 'başarısızlık' veya kayıp mı yaşadınız? Bu şeyler gerçekten özgüveninizi yerle bir edebilir. Yine de, neden bu şekilde hissettiğinizi anlamaya çalışarak, öz saygınızı ait olduğu yere geri getirmeyi başarabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün onaylanma arzunuz artabilir. Patronlarınız, aile büyükleriniz ile önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Gün içinde duygu ve düşüncelerinizde abartılara gitmekten kaçının. Akılcı düşünerek ilerleme, somut olayları değerlendirme zamanı.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeni kararlar alarak, kendin için hareketli bir dönemin startını verebilirsin. İlk olarak ertelediğin ya da yarım bıraktığın işlere odaklanmak isteyeceksin. Çalışan bir İkizler burcuysan, teslim tarihi yaklaşan işler, seni zorlasa da pratik oluşun sayesinde üstesinden gelmeyi başaracaksın. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişiler olabilir. Ön yargılı davranmak istemeyeceksin.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair anılarınız canlanabilir. Geçmişteki güzel günleri anarken o günlere özlem duyabilir ve kendinizden beklemediğiniz tepkileri görebilirsiniz. Anılar arasında zaman tüneli yapmanız sizi biraz duygusal kılabilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter’in Kova burcunda seyredeceği 28 Aralık’a kadar uzak yol ve yolculukların kapısı yeniden açılabilir, dışarıda olup biten pek çok olaya duyarlı olabilirsiniz, yeni keşif ve maceralar içinde kendinizi bulabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızda yer edinen birileri varsa duygularınızı açmak için uygun bir zaman. Flört yetenekleriniz oldukça yüksek ve etkili bir seviyede. Romantik hayatınız da dahil olmak üzere önemli kararlar almak için şartlar oldukça uygun.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddeyi seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle birlikte romantik konuşmalar yapacak ve belki de günah çıkartacaksınız. Fazla beklemeyin.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek için karşınıza doğru kişinin çıkmasını bekliyorsunuz. Kariyer planlarınızda bazı değişiklikler yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlamalısınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 42" R
Ay
Koç
04° 34' 19"
Merkür
Koç
19° 33' 46"
Venüs
Boğa
07° 00' 51"
Mars
Koç
03° 29' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 59"
Satürn
Balık
16° 59' 34"
Uranüs
Boğa
22° 37' 39"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 52"
Lilith
Başak
23° 52' 45"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>