İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi anlamasını bekliyorsunuz ama siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz ? Sürekli sevgisini kanıtlamasını istemeniz, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaşınızdan ilişkinizle ilgili bir uyarı alacaksınız.

İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında, ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi yeterince göstermiyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün.

Bugün yine gereksiz harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Oysa bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamalar dışına çıkmanıza pek uygun değil. Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız.

Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef olabilirsiniz. Bu eleştirilerde bir duygusallık aramanız boşuna olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak bir dönemdesiniz ama bunun hiç farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Özel yaşamınıza ayırdığınız zaman ve enerjiyi dostlarınızdan ve işinizden esirgememelisiniz. Ben merkezci davranmanız eleştirilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük olduğunuz bir gün olabilir. Oysa yaşamınızdaki gelişmeler biraz çevrenizle ilgilenmenizi zorunlu kılıyor.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz, saat 11:17 Ay-Venüs görünüm etkisinde başlayacak. Yolumuzdaki tüm pürüzleri ayıklayabiliriz. Kafamız karışıksa, ne yönde ilerlememiz gerektiğini bilinçli bir şekilde tespit edebiliriz. Saat 12:47-14:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, başkalarının da bakış açılarına, görüşlerine bir kulak verelim. Üstümüze düşen görev ve sorumluluklarımızın farkında olalım. Yakınlarımızla,ortamında, aşk hayatında biraz daha tedbirli olalım. Saat 14:08 Ay-Başak burcu seyri, ev veya ofis içindeki onarım ve düzenleme çalışmalarının işaretçisi olduğu gibi, ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde etkilidir. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, siz nazik, uzlaşmaya açık ve dikkatli bir şekilde davranırken, birileri üzerinizde otorite kurmaya kalkışırsa canınız bir hayli sıkılır. Alacaklarınız konusunda duyarlısınız. Hakkınızı korumaktan yanasınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sakinliğini koruyorsun! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. İçsel motivasyonunun yüksek oluşu, elini taşın altına soktuğun her konuda etkin bir rol üstlenmeni sağlayacak. Ayrıca uzun zamandır görüntünden tut da kendine dair ihmal ettiğin her konuyla ilgilenme fırsatı yakalayacaksın. Eğer yurtdışı bağlantılı sorumluluğun varsa sabah saatlerinde sıkıntılar yaşayabilirsin. İş arkadaşlarının suçlamak yerine kendi sorumluluklarını düzenlemen gerektiğini fark etmelisin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Evde düzen arayışın devam ediyor ve ufak tefek başladığın tadilat işlerinin boyunu aşması eşin tarafından eleştiriyle ile karşılanıyor. Sakinliğini koruyarak hareket etmen hem olgun tarafını açığa çıkaracak hem de günü iyi yönetebildiğini fark edeceksin.

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar çıkabilir. Olayların üzerine gitmeyin ve gelişmeleri bekleyin. Harekete geçmek için sabırsızlık duyabilirsiniz. Karar vermek için pek uygun bir dönem değil.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Mücadele içinde olduğunuz işlerde iletişim gücünüzü kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Aile içindeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ev halkını ilgilendiren konularda iç sesinize göre karar vermeniz gerekebilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kindar davranmaya müsait yapınızı eğitmelisiniz. İşler ters gittiğinde demoralize olmuyorsunuz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimin ön planda olduğu bir gün, yakın çevrenizle, kardeşleriniz ve komşularınızla uyumlu bir birlikteliği yakalamak isteyebilir bunda da iletişim becerilerinizden, kıvrak zekanızdan daha fazla yararlanabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel harcamalarınız artıyor. Kendinizi ve etrafı eleştirdiğiniz hassas bir gündesiniz. Romantik konularda tahammül gücünüz düşük. Duygusal yoğunluk fazla olacağı için gün içinde arzularınız sürekli değişecektir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati sizi ev konularında karınca misali çalışkan yapacak. İş ve ev arasındaki trafiği ciddiyetle organize eder, aynı anda birden çok işi bir arada halledebilirsiniz. Yeniprojeleri geliştirmek, ya da gayrimenkul konularıyla ilgilenmek için zaman ayırın. Yurt dışından haber var. Yabancılarlaimkanı ya da uzaktan eğitim gündeme gelebilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 26" R
Ay
Balık
12° 13' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 08"
Venüs
Boğa
05° 07' 26"
Mars
Koç
02° 18' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 24"
Satürn
Balık
16° 51' 52"
Uranüs
Boğa
22° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 00' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 46"
Lilith
Başak
23° 42' 33"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>