İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Disiplininden Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 30%

Bugün sevgilinizle önemli şeyler hakkında konuşacağınız bir gün olabilir. Yakınlık ve samimiyet ruhu, tüm güne nüfuz edecek. Umutlarınızı ve hayallerinizi kolayca paylaşabileceksiniz. Ayrıca çok fazla kahkahalı bir gün yaşayacaksınız! Şu an bekarsanız, bu şeyleri ruh eşiniz olan bir arkadaşınızla da deneyimleyebilirsiniz. Kalbinizi artık açın ve konuşun.

Oldukça net düşünebileceksiniz. Birlikte çalışmanız gerekenlerle elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendi işinizi yapın ve insanların da kendi işlerini yapmasına izin verin. Başkalarının draması üzerinde çok durmayın. Bugün elektronik nesnelerle iyi bir şekilde çalışmanın tadını çıkarmalısınız ve aynı zamanda eviniz için yeni bir alete veya cihaza yatırım yapmanın tam zamanı. Ucuza kaçmayın. Hayatınızı kolaylaştırmak için biraz para harcayın.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.Bugün biraz keyifsiz olabilirsiniz ve yüksek ihtimalle evden çıkmak istemeyeceksiniz. Televizyonun karşısına yığılmak, dışarı çıkıp sosyalleşmeye çalışmaktan çok daha cazip gelebilir. Fakat arkadaşlarınız, sizi partiye gitmeye ikna etmeye çalışabilirler. Katılmak istemediğiniz hiçbir planı tartışmayın. Bu gece en iyi şekilde dinlenmek istediğinizi ve onlarla başka bir zaman eğlenceye çıkabileceğinizi arkadaşlarınıza iyice anlatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal alemine sığınmak isteyebilir, görmediğin yerlerde neler olduğunu izlemek isteyebilirsin. Neden olmasın? Çünkü bu davranış sana ihtiyacın olan perspektifi sağlayabilir. Bu dönemi bazı şeylere gerçek değerini vermek ve hangi insanların gerçekten senin dünyana uyum sağladıklarını anlamak için kullan. Hayatında böylesi bir dengeyi kurabildiğin için sen çok şanslı bir insansın.

29 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı kaynaklı, karmaşık rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Uyku dengesizlikleri gün içindeki ruh halinizi ve enerjinizi etkileyebilir. Güne dair planlarınızda değişiklikler olabilir. Bazı duygularınızndan ve beklentilerinizden özgürleşebilirsiniz.

29 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili İkizler, disiplin kavramı senin için önemli bir hal alıyor. Kendine koyduğun kuralları ihlal etmekten çekinebilirsin. Sporunu aksatmıyorsun. Aldığın kiloları bir an önce vermeye çalışıyorsun. Kendini fiziksel olarak yıpratmamalısın. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilin ailesi ile tekrar bir araya gelmeni gerektiren bir durum olabilir.

29 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal yaralarınızı sarmak isteyebileceğiniz bir gün olabilir. Geçmişi düşünerek ve sizlerde yarattığı acıları hesaplayarak bir muhasebe içerisine girebilirsiniz. Geçmişi bırakmayı denemek veya artık etkilenmemek sizlerin elinde olacaktır. Olgun davranışlar sergileyerek kendinize telkinde bulunabilirsiniz.

29 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında ilişkilerinizde daha sakin ve dengeli kalmaya bakmalısınız. Akşam saatlerinde ise Ay burcunuza ilerleyerek size daha yüksek konsantrasyon ve hassasiyet getirmekte.

29 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle yalnız İkizler aşka bir şans verebilir. Diğer konular, özellikle kariyer meselelerinde daha sabırlı olmaya ve ani duygusal patlamalar yaşamamaya çalışın.

29 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyu akışına bıraktığınız hayat akşam saatlerinde Ay'ın burcunuza ilerlemesiyle birlikte kontrolü elinize almanızla sürüyor. Evinizin, yuvanızın sıcaklığında kendinizi daha rahat hissedeceğiniz bir ortamda olabilirsiniz.

29 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zorlamak veya baştan başlamak yerine olayların bir şekilde olgunlaşmasına izin vermeye çalışın. Kendi müdahalelerinizi daha zor zamanlara saklayın.

29 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek olan Ay, sizi içe dönük bir ruh haline sokuyor.Sosyalleşmektense kendi başınıza vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay'ın burcunuza girişi ile sosyalleşme ve kendinizi ifade etme isteğiniz artacaktır. Yarın gerçekleşecek olan Ay tutulması bireysel hedeflerinize ve ikili ilişkilerinize dikkat çekiyor. Önemli kararların arifesindesiniz.

29 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

29 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir çiftseniz, eşiniz ile birlikte çok keyifli bir gün geçireceksiniz. Geleceğiniz için para biriktirmeye başlamanız gerekiyor. Çevrenizdeki insanların fikirlerine dayanarak karar vermeyi bırakın.

29 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sorunlar oluşmaya başladı. Bu ilişkiyi bitirmek istiyor, ama yapamıyorsunuz. Partnerinizin sizi endişelendiren olumsuzlukları yanında, çok da etkilendiğiniz bir çekiciliği var. İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu çekişmeveriminizi de düşürüyor. Sabırlı davranabilirseniz birçok şeyin yolunda gittiğini görebilirsiniz. Bir dostunuza küçük bir sorunun da maddi destek vereceksiniz.

29 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 06" R
Ay
Koç
21° 06' 10" R
Merkür
Koç
20° 23' 46"
Venüs
Boğa
08° 23' 59"
Mars
Koç
04° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 50"
Satürn
Balık
17° 05' 06"
Uranüs
Boğa
22° 41' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 34"
Lilith
Başak
24° 00' 14"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>