İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yanlış Anlaşılabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Para akışınızın arttığını görebilirsiniz. Ekonomik olarak kazançlı bir döneme giriyorsunuz, bu hayatınızda güzel bir aşama olacak! Belki de nihayet yeni bir araba ya da daha iyi bir bilgisayar satın almak için yeterli paraya sahip olacaksınız. Ya da belki sevgilinize özel bir hediye almayı düşünebilirsiniz. Bu artan maddi bolluk hissinin tadını çıkaracaksınız. Yalnız aşırıya kaçmayın!

Bugün pratik,odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

Bugün senin günün o yüzden sakın patlama. Pozitif bir enerji önüne gelecek ve seni harekete teşvik edecek. Hayallerini yaşa, detaylara takılma. İlk başta gayelerini belirle ve sonra her şeyin nasıl tıkır tıkır işlediğini izle. Akışa uyum sağla; böylece yoldan çıkmazsın. Eğer düşersen, seni kurtaracak insanlar güvenlik ağıyla bekliyor olacak.Bu kadar çok proje yapmamaya çalış. Sakin, doğru ve akılcı bir mantığınız olduğuna ve başkalarının fazlasıyla öznel, kategorik veya agresif olduğuna ikna olmuş durumdasınız. Ama tahmin bakalım et ne oldu? Gerçek şu ki, tam tersi! Biraz kendini diğerlerinin yerine koy. Kendinizi onun yerinde bulduğunuzda, ona da bu kadar yargılayıcı davranıyor musun? Bunu biraz düşün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aniden kararlar alabilirsiniz. Netleşme ve nihai kararlara varma zamanı. Önünüzü daha net görmeye başlayacaksınız. Kararsız kaldığınız durumlar bitiyor. Bir yüzleşme, açık konuşma durumu olabilir. Duygularınızla ilgili karar verebilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle olan paylaşımlarına devam ediyorsun. Ama son günlerde kendin için aldığın kararlar çevren tarafından yanlış algılanabilir, bencillik yaptığın algılanabilir. Bolluk gezegeni Jüpiter, bugün hava burcunda geri gitmeye başlıyor. Taşınma konusu veya şehir değişikliği konusu uzun bir aradan sonra yeniden gündemine gelebilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yer değişikliği ve taşınma fikirlerinizde ailenizle uzlaşabilirsiniz. Haklı sebeplerinizin kabul edilmesi, bulunduğunuz çevreyi değiştirmekle ilgili planlarınızı hızlandırabilir. Heyecanın etkisiyle hızlı hareket etmek bazı aksaklıklara sebep olabileceğinden, dikkatinizi tek yerde toplamanızda fayda var.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız yönünde yeni projelere dâhil olmaya cesaret göstereceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular daha fazla ilgi odağınızda olabilir. Uğraştığınız işler de kabullenme içine girdiğinizde, alacağınız desteklerle daha hızlı ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. Gün içinde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi net bir tutumla ifade etmeli ve hayatın risk içerebileceğini hatırlamalısınız. Bugünlerde hayatta en çok netlik arayışı içerisinde olabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

29 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süre sakin bir ortamın özlemini çekecek olsanız da içinize dolan enerji ve ilhamla istediğiniz her şeyi elde edebilecek bir konumdasınız. Yakınlarınızla yapacağınız beyin fırtınası fikirlerinizin eksikliklerini tamamlayıp size harika bir plan oluşturabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin bazı konularına kesin çözümler üretebilirsiniz. İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gün içindesiniz. Bugün güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı ekstra nazik ve şefkatli olacaksınız. İş hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve finansal olarak iyi bir konumdasınız. Daha sağlıklı besinler tüketmelisiniz ve spor yapmaya başlamalısınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, hırslarınızı kullanmak istemeyecek, mantıklı davranışlarınızla çevrenize olumlu yaklaşacaksınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 47" R
Ay
Balık
10° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 35"
Venüs
Boğa
05° 00' 15"
Mars
Koç
02° 13' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 02"
Satürn
Balık
16° 51' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 27"
Lilith
Başak
23° 41' 54"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>