İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Problemli ilişkilerin altında basiretsiz kişilikler olduğuna inanıyorsunuz. Konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkideki ufak tefek sorunlar size bu kadar korkutucu gelmemeli.

Size karşı iyi niyetler beslemediğine inandığınız kişi, kuracağınız düzgün iletişimle bir anda kimlik değiştirebilir. Yapıcı fikirleriniz, yakında sizi bir fırsatlar ortamına sokacak.

Parasız kalmamak için kenara koyduğunuz birikimi, gözünüzden bile sakınır gibi davranmanız bazı yanlış yorumlara yol açabilir. Bunu şu sıralar sorun bile etmemelisiniz. Önümüzdeki günlerde bazı küçük sıkıntılar söz konusu.

Bugünlerde sevinçlerinizi daha serinkanlı yaşamanızda yarar olacak. Yakın bir tanıdığınızdan gelecek bir haberle sevinip heyecanlanacaksınız, ama bu erken bir sevinç olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda bazı küçük problemlerinizi çare olabilecek çok somut bir öneri alacak ve karamsarlığınızı atacaksınız. Uzun bir süredir beklemede olduğunuz bir haber, şu sıralar kapınızda. Hiç uygulayamayacağınız projelerle yaşamınızı güçleştirmemeli, küçük tatminlerle yaşayan insanların mutluluklarından ders çıkartabilmelisiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamız saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde başlayacak. İlişki konularında,hayatında belli bir güvensizlik hali oluşabilir. Sanki her şey birilerine bağlı veya onlar yüzünden gerçekleşmiyor, yoluna girmiyor gibi hissederiz. Bizim elimizde olmadığını düşünürüz. Bakış açımız böyledir. Oysaki biz nasıl bir ilişki yaşamak istiyoruz veya nasıl bir ilişkimiz var, bunları gerçekçi şekilde gözden geçirmeliyiz. İş hedefimizi, şartları, ne istediğimizi belirlemek gerekiyor. O zaman kendimize yüklenmeyiz, daha doğru seçimler yaparak bu sıkıntıları aşabiliriz. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, değişim ve yeniliklere açık olmanın işaretçisidir. Ancak güven vermeyen, uzun vadeli olmayan işlere kalkışmamak gerekir. Aklımıza bir şeyler gelir, projeler düşünürüz. Fakat bunlarolsun diye yapılmamalı, maddi-manevi açıdan doyurucu olmalıdır. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, güzel bir şeyleri paylaşmak, yaşamak, tadına varmak arzumuzu işaret eder. Bunu isteriz de, maddi şartlar elverişli değilse keyfimiz kaçar. Sevdiklerimizi memnun etme arzumuz, güvence ve parayla birebir alakalıdır. Saat 21:16-22:55 Ay-Boşluk etkisinde, ilişkinizle alakalı konularda acil kararlar alınmamalıdır. Saat 22:55 Ay-Akrep seyri, hırslarımızın, tutkularımızın ve endişelerimizin üzerimizdeki baskınlığını işaret eder. Bazen kendimizi haklı görürüz, bazen de gereksiz yere kendi kendimize eziyet ederiz. Her şeyi sorgular, yargılar bir türlü rahat edemeyiz. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Detaylara takılacaksın! Güne yapıcı ve detaycı bir ruh hali ile başlangıç yapıyorsun. Görev bilinciyle hareket edeceksin. Sorumluluklarını yerine getirmek ve somut sonuçlar almak özgüvenini arttıracak. Özellikle bu güne ait ödeme ve evrak işleri için daha aktif vebitirici bir tutumla hareket edebilirsin. Kendi işini kurmayı planlayan bir İkizler burcuysan, etrafındakiler kafanı karıştırabilirler. Daha sağlıklı karar almak adına işinin ehli kişilerle iletişime geçebilirsin. Aşk hayatındaki belirsizlikler ise netleşiyor. Bugün birisinin sana doğru adım attığına şahit olabilirsin. Heyecanlanacaksın! Akşam saatlerinde, son zamanlarda üzerinde baskı uygulayan birine sert bir şekilde tepkini ortaya koyabilirsin. Her ne kadar haklı olduğuna inansan da fazla mı çıkıştım acaba demekten de geri kalmayacaksın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal açıdan gerilim hissedeceğiniz bir gün. Alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Ancak, meşgul olduğunuz işlerden pek mutlu olduğunuz söylenemez. Yeni beklentiler içinde bulunacaksınız, sabırlı olun.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi yorabilir. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde çatışmalara açık ortamlar var. Dengede kalmaya çalışın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bekleyen işleri, ertelenmiş sorunları yoluna koyabilirsiniz. Kişisel tatmin arayışınız yüksek ancak duygusal olarak takılıp kaldığınız tutumlar sizi aşağı çekebilir. Gün boyu uyum ve işbirliği arzunuz özgürlük talebinizle çelişecektir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Ocak'a kadar Akrep burcuna geçen Venüs, size para ve maddi konularda riske açık kazanç kapılarını açacak. Borsa, senet, tahvil foreks üstünden para kazanabilirsiniz. Ekstra vergi ve sigorta ödemeleri karşınıza çıkabilir. Spiritüel konuların içine adeta balıklama dalmak size iyi gelir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 26' 35" R
Ay
Yay
14° 41' 34"
Merkür
Koç
16° 05' 54"
Venüs
Koç
27° 13' 04"
Mars
Balık
27° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 34"
Satürn
Balık
16° 17' 60"
Uranüs
Boğa
22° 10' 21"
Neptün
Balık
28° 48' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 04"
Lilith
Başak
22° 59' 50"
True Node
Koç
15° 29' 38"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>