İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz. Büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları iyi alışkanlıklar haline getiremiyor.

İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde birtakım serzenişleriniz olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız.

Maddi sıkıntısı olan dostlarınız için sağlam bir güvencesiniz. Buna karşın son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokmuş gibi. Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir.

Bu aralar bir karar vermeniz gerekiyor. Bu kararın sonucu size olumsuz puanlar yazabilir. Doğru karar, bazı şartlanmışlıklardan kurtulabilmenize bağlı görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu engel tanımıyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde kapadığınız umuda yönelik kapılar, size bir ermişin esnekliğini kazandırmış gibi. Küçük mutlulukları son damlasına kadar değerlendirme uzmanı olmuşsunuz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasındaki Merkür geri hareketi,bağlantılarınız veyaortaklıkların ele alınması ve gözden geçirilmesi vaktidir. Hizmet alanınızla ilgili bir sıkıntınız, sağlık probleminiz varsa bunların mutlaka tetkik edilmesinde yarar vardır. Geri harekette odaklanma gücünüz çok yükselecek. İşiniz araştırmayla, bir konuyu derinlemesine öğrenme ile alakalı ise bu geri hareket işinize yarar. Bu geri hareket ailevi ilişkiler başta olmak üzere aile sağlığı,durumumuz, ailemize ait kalıtsal hastalıklarla ilgili araştırmalar için uygun zamandır. İşe girmek amaçlı sağlık raporu, hamilelik araştırmaları, çocuk sahibi olmayla ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Acil ameliyatlar ertelenmemeli, yarım kalan tedaviler yaptırılmalıdır. Geri hareketin bir başka etkisi, maddi konularda olabilir. Eğer birgücü kaybınız varsa, işinizle alakalı bir sorun nedeniyle alacaklarınızı tahsil edemiyorsanız hukuksal açıdan durumunuzu inceleyiniz. İşsizlik sigortası veya sosyal güvencenizle alakalı konular üzerinde durunuz. Kaparo almadan işe başlamayınız. İş sözleşmenizdeki maddi kısımları tekrar gözden geçiriniz. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Zorlayan duygulardan uzaklaşıyorsun! Güne hızlı bir giriş yapıyorsun. Kararlı bir duruş sergileyeceksin. Aynı zamanda gündemini çok yakından ilgilendiren gelişmeler de gündeme getirebilir. Ancak işler pek planladığın gibi gitmeyebilir. Özellikle geçtiğimiz günlerde iletişim kurduğun insanlarla yaptığın planlar iptal olabilir. Eğer finansal destek almak istiyorsan profesyonel bir akıldan destek almanda fayda var. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin kariyerine dair önemli gelişmeler yaşanabilir. Bugün seni yaralayan duyguları aşmak için de güzel bir gün! Doğal halini takınarak arkadaş çevrene karşı gövde gösterisi yapabilirsin. Birlikte zaman geçirmek, düşüncelerini paylaşmak verimli bir güne işaret edecek. Maddi desteğe ihtiyacı olan bir arkadaşın senden yardım isteyebilir. Ancak fazla da cömert olmaman gerekir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan iletişimlerin yoğunlaşabileceği bir gün. Yalnız finansal anlamda yaşadığınız sorunları özel hayatınıza yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, ev ve yakın çevrenize ait uğraşılar ağır basabilir. Akşam saatlerinde daha keyifli olabilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz, geçmişinizle ilgili konular bugün daha fazla gündeme gelebilir. İstek ve beklentilerinizin yolunda kalbinizin sesini dinlerken bugün geri dönüp geçmişe bir bakmak isteyebilirsiniz, fazla takılı kalmamaya çalışmalısınız. Merkür retrosu sürerken aile içi iletişimde yanlış anlamalara dikkat etmelisiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hakettiğinden fazlasını isteyen insanlarla çatışabilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz işler, aciliyet kazanabilir. Bakış açınızı geniş tutmanız ve kriz yönetmeniz önemli.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yazışmalar ve anlaşmalara yönelik farklı çalışmalar içine girebilirsiniz. Düşünceleriniz güçlü olduğu halde biraz dalgın ve dikkatsiz olduğunuz bir dönem. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi düzenlemeye çalışmalısınız.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 31' 02" R
Ay
Yay
15° 40' 30"
Merkür
Koç
16° 06' 33"
Venüs
Koç
27° 18' 43"
Mars
Balık
27° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 38"
Satürn
Balık
16° 18' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 37"
Neptün
Balık
28° 48' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 20"
Lilith
Başak
23° 00' 21"
True Node
Koç
15° 29' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>