İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir.

Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz olabilir. İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilir, eve çok daha moralli dönebilirsiniz.

nın önemini gittikçe daha iyi anlıyor ve eli açık imajınızı kaybetmekten korkuyorsunuz. Nasılsanız öyle görünmenizde yarar var. Parayı önemsemez bir görüntü vermeye çalışmanız gerekmiyor.

Paranızı değerlendirmenizle ilgili dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin önerileriyle yaptığınız bir yatırım sizi bazı sıkıntılara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle fazla ilgilisiniz. Tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanız, çevrenize anlamlı gelmiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız. Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen biri olarak bilinmenize karşın bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin edebiliyorsunuz.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:19 Başak burcundaki sondördün etkisi, bir yanıyla evimiz, ailemizle ilgili konularda fazlasıyla titiz, kuruntulu düşünmemize yol açarken, diğer taraftan bize pek destek olmayan partnerimiz nedeniyle canımız sıkılır. Bizim üzerinde durduğumuz önem verdiğimiz hususlar, sanki onun umurunda bile değildir. Bu durumda sakin bir şekilde, birbirinize eleştiride bulunmadan konuşmalısınız. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, ailemiz-evimiz vehayatımızla ilgili meseleler bizi düşündürür. Hayatın zorlukları ve gerçeklerle baş edebilmek kolay değildir. Bu saatlerde biraz huzursuz olabiliriz. Saat 13:34 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümü, kendiniz için gerçekçi hedefler belirlemenizi, ideallerinize sahip çıkmanızı sağlıyor. Ayrıca düşündüğünüz bir takım yeni değişimler için paranın önemli olduğunu, benzetme yerindeyse bilmediğiniz sularda yüzerken dikkatli olmanız gerektiğinden söz ediyor. Şimdiden ziyade geleceği merkez alarak hareket etmenin faydalı olduğunu söylemeliyim.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Detaylar kafanı karıştırıyor! Bugün detaylar kafanı karıştırabilir. Özellikle çalışma ortamında başkalarına yardım etmekten ziyade kendi sorumluluklarına odaklanmalısın. İşlerini son dakikaya bırakmaktan hoşlanmadığını çok iyi biliyorsun. Bilgi ve iletişim olanaklarına yenilerini ekleyebilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan senin için oldukça verimli bir alışveriş gerçekleşebilir. Eğer fikirlerini ve düşüncelerini geliştirebilirsen, yeniimkânları oluşturmak içinyerine müşteriler kazandırabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hiç beklemediğin birinden gelecek aşk itirafı karşısında tepki vermekte zorlanabilirsin. Çocukların için organize olmak istiyorsan rehberlik almak istediğin kişilerin uzmanlıklarına yönelmek isteyeceksin. Bugün sohbet ettiğin kişi ile benzer ilişki problemi yaşaman empati geliştirmeni sağlıyor.

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar çıkabilir. Olayların üzerine gitmeyin ve gelişmeleri bekleyin. Harekete geçmek için sabırsızlık duyabilirsiniz. Karar vermek için pek uygun bir dönem değil.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu saatler geçirebilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Bazı konularda iç sesinizi dinlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yurt dışına çıkabilirsiniz. Oradaki izlenimleriniz ile büyük bir yatırım yapabilirsiniz. İş hayatında önemli adımlar atacak önemli başarılar elde edeceksiniz. Şanslı bir dönemdesiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve etrafı eleştirebilirsiniz. Objektif olmak önemli. Tahammül gücünüz düşük. Güne kısa molalar vermek işleri organize etmek açısından önemli.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken evdeki eksik kalan tüm işleri tamamlayabilirsiniz. Ütü yapmak, çamaşır yıkamak, bulaşıkları temizlemek, fazla eşyalardan kurtulmak, temizlik yapmak pek haftanın son gününe uymasa da sizin ruhunuzu rahatlatır.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabah saatlerinde bolca iletişim göze çarparken trafiğe ve bu iletişimi iyi yönetmeye dikkat etmelisiniz. Yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Öğle sonrasında ise evinizin huzuruna daha çok çekilebilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 32' 15" R
Ay
Yay
15° 56' 35"
Merkür
Koç
16° 06' 43"
Venüs
Koç
27° 20' 15"
Mars
Balık
27° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 55"
Satürn
Balık
16° 18' 32"
Uranüs
Boğa
22° 10' 41"
Neptün
Balık
28° 48' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 24"
Lilith
Başak
23° 00' 29"
True Node
Koç
15° 29' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>