İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Atik Ve Kararlı Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk konularında kafanı toplamak için günü kendine ayırmak ve romantik bir film izlemek sana daha güzel etkiler sağlayabilir. Eğer hayatında kimse yoksa bile kendini aşk konularında daha rahat ve iyi hissedeceksin.

Bugünün alışılmadık bir gün olması kaçınılmaz. Alarma gerek yok. Aksine, üstüne gidip meraklı olmalısın. Tüm garip olayların nedeni nedir? Gezegenlerin dizilimleri dünyada yaşayan herkesin kafasını karıştırmak içinbaşında. Bugün sabır, hoşgörü ve açık bir zihin için uygun bir gün. Günün sonunda kafanız karışacak, eğlenecek ve tuhaf deneyimleriniz için zarar görmeyeceksiniz.

Maddi kararlar almak ve sorumluluklarına odaklanmak bugün biraz zor olabilir. Ancak üstüne düşeni halletmeden de rahat edemeyeceksin. O yüzden maddi konularda daha sağlam adımlar atman gerekecek.

Vücudunun dengesini sağlamak için hem zihinsel hem de fiziksel olarak aynı seviyede olman gerekecek. Yoga gibi egzersizlerle hem zihnini boşaltabilir hem de hareket kabiliyetini arttırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeylere ilgin daha fazla olacak. Daha farklı konulara odaklanmak, daha güzel konulara ilgi duymak ve bunlara vakit ayırmak genel olarak enerjinin daha da artmasını sağlayacak. Bugün algıların çok açık olacak.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün duygusal anlamda kendinizi anlama konusunda sorun yaşadığınız bir gün olabilir. Bazı kafa karışıklıkları ile güne başlayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde bu gergin ruh halini bir kenara bırakmayı başarabileceksiniz. Cesur aksiyon ve macera gösterisiyle dünyayla yüzleşmeye hazırsınız.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Medya ve iletişim odaklı konularda özel toplantıların olabilir. Gelir kazanacağın işlerin peşine düşebilirsin. Bu vesile ile ortalıkta dönen dedikoduları yakalayabilir. Arkadaşlar arasındaki anlamsız zıtlaşmaların nedenini öğreniyorsun. Evli Başak burçları eşlerinin aileleriyle bu dönem yakından ilgilenecekler. Hoşnut olmasan da bazı sorumluluklar almak zorunda kalabilirsin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan birine ya da bir yere bağımlı olma fikrinden çıkmalısınız. Kendi işinizle, kendi sorumluluk alanlarınıza meşgul olmak hayata tutunmanızı kolaylaştırabilir. Zaman geçirmek için bu durumu geçiştirmek iyi bir tercih olmayacaktır.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konular için mücadele verebilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha pratik işlerde kullanabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumluluklarınız gün içinde değişim gösterebilir. Gün içinde çatışmalara dikkat edin. Duygusal anlamda sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal alandan gelen kısmetler olabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde de aktif pozitif durumlar meydana gelebilir. Özellikle öğlen saatlerinde aşk mesajları alabilirsiniz, eski sevgiliniz bile dönebilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hislerine güvenmen seni daha iyi noktalara getirebilecek bugün. Gerek aile ile alakalı meselelerde gerekse sosyal konularda kendi içinden geldiği gibi davranman daha doğru olabilir. Bu şekilde daha yapıcı davranabilirsin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda geliştirdiğiniz umutlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşmak sizi gerçek amacınıza yaklaştırabilir. Arkadaşlarınız karışık veya kararsız duygularla uğraşmanız konusunda yardımcı olabilir, geleceğe yönelik arzularınızı paylaştığınızda insanlar ona nasıl ulaşacağınız konusunda tavsiyelerde bulunabilir. Tavsiyelerini takip ederek bilinmeyene doğru bir adım atıyorsunuz, eski yaşam şeklinizi geride bırakmak ve seçimlerin sizi nasıl değiştirdiğini bilememek korkutucu olsa da bu kendinize vermeniz gereken bir şans. İşler ters gitse bile yanınızda olmaya devam edecek insanlar olduğunu bilerek, cesaretinizi toplayın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Baskıcı düşüncelerden vazgeçin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda yolunda gitmeyen bir konunun düzeltilip düzeltilemeyeceği üzerine çok fazla kafa yoruyorsunuz. Bu bir ilişki olabilir, işle ilgili bir konu olabilir veya yaptığınız bir seçimle ilgili olabilir. Böyle durumlarda çok fazla düşünmek yerine harekete geçmek daha iyi olabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailenizle olan ilişkilerinizde güç savaşları görülebilir. Sizin çizdiğiniz yol yada istekleriniz onlarla aranızda duvar örebilir. Yuvanızda kendinizi huzursuz hissedebilir ve uzaklaşma gereği duyabiirsiniz. Gelecekle ilgili konularda saplantısal düşünebilir ve asla taviz vermeye kalkmazsınız. Kendinize ait değerleri yanlış bile olsa savunur ve kimseye söz hakkı tanımazsınız. Güçlü tutkularınız sizi yönlendirebilir ve bunların tatmini halinde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yarından itibaren güçlü enerjiler yukardaki durumların daha fazla baskın hale gelmesini sağlayacaktır. Kuruntulu ve sert tavırlar yerini daha pozitif enerjilere bıraktığında siz, fikirlerinizi bu sefer de iyimser etkiler altında sergileyeceksiniz. Herşeyi yapabileceğinize olan enerjiniz yoğunlaşacak ve siz abartılı davranışlar göstereceksiniz. Fakat yarından itibaren çevrenizdeki insanlara agresif davranmak yerine planlarınızı geniş bir açıdan göstererek şirinlikle kabul ettirmeye çalışabilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 49' 37" R
Ay
Aslan
27° 31' 37"
Merkür
Koç
18° 03' 59"
Venüs
Koç
16° 19' 06"
Mars
Balık
20° 31' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 12' 30"
Satürn
Balık
15° 27' 15"
Uranüs
Boğa
21° 40' 52"
Neptün
Balık
28° 31' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
19° 58' 21"
Lilith
Başak
22° 01' 00"
True Node
Koç
15° 35' 19"
Son Güncelleme : 18/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>