Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önceliklerinin Farkındasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün aşka zaman ayırmak zor olabilir. Bunu zorlamaman en iyisi. Bir şeyleri kendi haline bırakman daha iyi bir etki bırakabilir sende. Aşk konusunda talepkar davranmaman en iyisi o yüzden.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Yaptığın planları başkasına anlatırken daha dikkatli olman gerekebilir bugün. Özellikle bir paradan bahsederken ailenden birilerinin gözleri farklı dönebilir! Bir plan ve para içeren konu varsa, bunu kimle paylaştığına dikkat etmelisin.

Sessiz ve sakin bir gün geçirmek senin için daha yararlı olabilir bugün. Gün boyu stres ve sıkıntıdan uzak kalacak şekilde plan yapıp buna sadık kalmak isteyebilirsin kendin için. Haftaya daha sakin başlaman önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında büyük değişiklikler yapmak istiyorsan eğer bugünden harekete geçmen gerekebilir. İhtiyaç duyduğun gücü çevrendeki insanlardan bulabilirsin. Onların desteği sayesinde zorlu durumların altından kalkmak daha mümkün olabilir senin için.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi ifade etme anlamında zorlanacağınız bir gün olacak. Özellikle hedeflerinize ulaşma konusunda önünüze engellerin çıktığını fark edecek ve bu sorunları aşmak için elinizden gelenin fazlasını yapacaksınız.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafına karşı oldukça yardımsever davranıyorsun. Fakat bunu yaparken kendi önceliklerini unutmamalısın. Ağustos ayı değişimi bünyesinde barındırıyor. Ve bunun için de bugün somut adımlar atacaksın. Hafta sonu aklını meşgul eden konular için detaylı araştırmalar yapmak isteyebilirsin. Uzun telefon konuşmaları sonrasında duydukların seni son derece şaşırtabilir.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev işleri, alım satım konuları gündeme gelebilir. Bu konudaki araştırmalarınızı yürürlüğe koymak adına iyi bir gündesiniz. Şanslısınız ve destekler görebilirsiniz. Ancak duygusal tutumlar sergilemek, ani öfke patlamaları yaşamak bu durumu olumsuz etkileyebilir. Sakin ve makul kalmayı, konuları birbirinden ayırmayı seçmelisiniz.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk günü sınırlarınız ve günlük rutinlerinizle yüzleşmenizi gerektirecek koşullar ortaya çıkabilir. Genel olarak çalışmaya odaklısınız. Ancak bugün işlerinizde sabırsız karakterinizi zorlayacak kadar uzun bekleyişler olabilir. Planlarınızda hatta doktor randevunuzda bile iptaller ve belirsiz bir tarihe ertelemeler gündeme gelebilir. Sakin ve akışta kalmaya çalışın.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler de hata yapmak gibi bir eğiliminiz var bu da sizi zaman içerisinde insani ilişkilere karşı savunmasız, tedirgin ve duygusal yapabiliyor.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda alınan herhangi bir risk işe yaramayabilir. Şansınızı deneyebilir ve girişimlerinizin lehinize sonuçlanacağını düşünebilirsiniz ancak bir şekilde işler ters tepebilir. Öngörülemeyen küçük sorunlar en iyi planlarınızı raydan çıkarabileceğinden, kendinizi ortaya koyma veya hayati kararlar alma zamanı değil. Herkese açık veya önemli olaylar sizin için kaçınılmazsa, dikkatli olun ve her ayrıntıyı doğrulayın, küçük hatalar bile itibarınızı zedeleyebilir.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli konuya duyarlı olmanızdır.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar ve gündelik işlerle uğraşırken ufak sorunlar gerçekleşebilir. Ayrıca maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyen ani gelişmeler gerçekleşebilir. Aile ve ev hayatınızda, ilişkilerinizde önemli ve ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ama siz sorunlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde rahatsızlara dikkat.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki sabit düşünceli kişilerle çatışma yaşayabilirsiniz. Savunmanızı yaparken, sizinle aynı fikirde olmayan insanları eleştiriyorsunuz. Coşkularınızdaki artışları en yakın dostlarınızla paylaşma ihtiyacı içindesiniz fakat onları aramak yerine aranmayı bekliyorsunuz.

1 Ağustos 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 40' 17" R
Ay
Terazi
26° 28' 19" R
Merkür
Koç
16° 10' 53"
Venüs
Koç
22° 26' 29"
Mars
Balık
24° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 47"
Satürn
Balık
15° 56' 18"
Uranüs
Boğa
21° 57' 17"
Neptün
Balık
28° 41' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 42"
Lilith
Başak
22° 34' 03"
True Node
Koç
15° 39' 01"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>