Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gereksiz İnatlaşmalara Son Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konusunda beklentilerini gözden geçirmen gerekebilir. Zira sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmeyebilir bugün. Aşk konusunda karşı tarafın farklı fikirleri olduğunu görmek kalbini kırmamalı. Bu tür olayları olağan görmelisin.

Alacağınız birtakım yeni bilgiler zaman zaman düşündüğünüzdeğişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek. Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni gelişmeler söz konusu.

Maddi konularda önden planlamadığın masraflarla karşılaşman olası. Bu durumun seni çok fazla etkilememesi için ön görülü kararlar alman gerekecek. İleriyi düşünerek ve planlı hareket ederek daha mantıklı davranabilirsin.

Açık havada sakin yürüyüşler yapmak agresif ruh hallerinden kaçınmanı sağlayabilir. Eğer hayat sürekli üstüne geliyorsa bugün biraz daha yürüyüşe odaklanabilirsin. Kafanı toparlaman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz hassaslaşabilirsin. Kendini daha çok üzmemek için etrafındaki gelişmeleri çok da ciddiye almaman gerekebilir. Olaylara yaklaşımını mantıklı tutmak önemli bir konu haline gelebilir. Duygusal tepkiler vermemelisin bugün.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu bir arkadaşınızdan gelen nazik bir söz için minnettar olacaksınız. Ancak sizin durumunuza sempati duymaları, size herhangi bir pratik şekilde yardım edebilecekleri anlamına gelmez. Bu senin şovun ve bir çözüm bulmalısın.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararların ilişkin için gelecek niteliğinde olmasını istiyorsun. Sevgilin ile bu konuda yapacağın konuşma olumlu geçecek. Teknolojik cihazlarla ilgili sorun yaşayabilirsin. Verilerini yedeklemeyi unutmamalısın. Şans gezegeni Jüpiter burcunda geri gidiyor. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, bazı konularda eşinle gereksiz inatlaşmalara girdiğini fark edeceksin.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişim gücünüz oldukça yüksek. Bir araya geleceğiniz dostlar gireceğiniz yeni çevrelerde parlayacaksınız. Duygusal açıdan farklı duygular içine çekilebilirsiniz.Geçmişte yarım kalan bir hikaye yeniden canlanabilir.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularda oldukça istekli ve iddialı olabilirsiniz. Ancak kimi zaman bu isteklerin engellendiği durumlar da gündeme gelebilir.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz veya hoşlandığınız kişinin size karşı beklenmedik bir yaklaşımı olabilir ve verdiğiniz sevgi dolu cevap onu daha da ciddi düşünmeye teşvik edebilir.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydan okumalara, yeni başlangıçlara ve dramatik sonlara uygun bir zemin hazırlıyor. Çalkantılı ve duygusal olarak yükseklerdeki ruh halleri, hayal kurmak ve iç dünyaya dair bazı şeyleri itiraf etmek için sizi hazırlayabilir. Genel olarak tekrar doğru ve kalıcı bir yola çıkmadan önce inançlar ve güven duygusu tekrar gözden geçiriliyor. Bir süre daha beklemek en iyisi olabilir...

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde yardımsever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, yanınızda çalışanlarla ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi konularında iletişim ön planda olacaktır.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çekiciliğini duygusal ilişkilerine yansıtmasını başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda değişik ve ilginç fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Yaşantınızdaki aksayan yönlerini düzeltmek için gerekli şartları yeniden düzenlemeli, ortak arkadaşlarınızın da fikrini almalısınız.

30 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 31' 01" R
Ay
Akrep
07° 01' 25" R
Merkür
Koç
16° 03' 15"
Venüs
Koç
23° 30' 42"
Mars
Balık
25° 02' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 48"
Satürn
Balık
16° 01' 14"
Uranüs
Boğa
22° 00' 12"
Neptün
Balık
28° 43' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 43"
Lilith
Başak
22° 39' 49"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>