Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayı Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Mutlu olmak için başkasından onay beklememelisin bugün. Aşk konusunda sürekli onay beklemek oldukça yorucu olabilir. Bugün aşkı olduğu gibi yaşamak ve karşılığı olduğu kadar hareket etmek daha iyi olabilir.

Yaratıcı ve özgür bir düşünür olmak harika bir şey, ancak düşüncelerinizi gerçeğe dayandırmadığınızda, fikirleriniz hiç kimseye iyi gelmediği oldu mu? Patronlarınızın siz ve büyük şemalarınızdan oldukça rahatsızlık duyuyor olması muhtemeldir. Bugün değişim için başkalarının fikirlerini dinleyebileceğiniz bir gün. Meslektaşlarınızdan ne kadar şey öğrenebileceğinize şaşırabilirsiniz.

Bugün maddi açıdan kendini fazla zorlamaman olası. Bir şeyleri başka güne erteleyebilirsin. Cebinden fazla para çıkmadan bir şeyler halletmen olası. Gereksiz masraflarla kendini dertlendirmeyeceksin bugün.

Zararlı alışkanlıklar hakkında daha çok önlem almak isteyebilirsin bugün. Sağlığın hakkında daha sıkı tedbirler almak senin yararına olacak çünkü. Şeker tüketimini azaltmak, kafeini daha az tüketmek iyi olabilir mesela.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın bitiminde bütün gerginliğini atabileceğin değişimler yapabilirsin. Yeni planlar yapmak senin için büyük farklar yaratmanın başlangıcı olabilir hatta. Senin için yararlı şeylere başlamak adına doğru bir karar alabilirsin.

31 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün tamamen işsel konularınıza ve işlerinize yöneleceğiniz bir gün olacak. Kendinize zaman ayırarak bireysel durumlarınızı yoluna koymaya çalışacaksınız. Hayatınızda yeterince eğlenmediğinizi veya yaratıcılığınızın tüm potansiyelini kullanamadığınızı düşünüyorsanız, bu büyük bir değişiklik yapmak için iyi bir zaman olabilir. Yeni zorluklar üstlenmeye hazırsınız.

31 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde birtakım eksiklikler olduğunu düşünüp dekoratif parçalar satın almayı planlıyorsun. Bu konuda fikrine güvendiğin bir arkadaşına danışacaksın. Ailen ya da çalışma arkadaşlarınla anlamsız sorunlar üzerine tartışmalar yaşayabilirsin. Bugün ayın son günü. Maddi konular gündeme gelirken, ayın değerlendirmesini yapacaksın.

31 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızda çeşitli sorulara cevaplar bulmak isterken bazı yön kaymaları içinde olabilirsiniz. Bazı şeylerin doğruluğunu sorgularken gergin bir iletişim tarzı benimseyebilirsiniz. Daha sabırlı ve araştırmacı yönünü kullanır bir şekilde ilerlemelisin.

31 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak burcuna ilerledi. Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Sabah saatleri daha dengeli olsa da, öğle sonrasında farklı durumlara uyum sağlamak gerekebilir.

31 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkilerinizde size karşı tutumunu değiştiren kişiler gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca alacak-verecek meselelerinizi düzenlemek için net tavırlar sergilemelisiniz.

31 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel yaşamınla ilgili yaratıcı şeyler yapmak için güzel bir gün. Genel rutininin dışına çıkmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkideysen, sıkıcı bir döneme girmiş olabilirsin. İşleri bugün farklılaştırmak istiyorsun. Deneysellikten korkma. Yemek yemeye farklı bir yere gidin. Bir konsere katılın. Farklılık seni canlandıracaktır.

31 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali konular şimdi biraz gergin olabilir. Bütçenizi kısıtlı tutma arzusuna rağmen, ailenizden birinin parasal ihtiyacı veya beklenmedik bir harcama baş ağrısına neden olabilir. Bu koşullar, diğer alanlarda sizin için gecikmeler ve rahatsızlık yaratabilir ve beklemek zorunda kaldığınızda normalde olduğunuz kadar kendinden emin hissetmeyebilirsiniz. Sabırlı olun ve henüz paniğe kapılmayın, bugün ortaya çıkan bütçe sorunları gelecekte çözülebilir.

31 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gizli arzularınızın belirginleşmesi, partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız ve ilişkileriniz çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

31 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

31 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Özellikle de aşk, çocuk, borsa ya da hobi gibi alanlarda otoriteyle anlaşamayabilirsiniz. Önemli kararlar almamaya çalışın. Ayrıca aile içindeki bazı sorunlar canınızı yakabilir. Gündelik işler ve yanınızda çalışanlarla da ilgilendiğiniz bir gündesiniz ve ani sağlık sorunları yaşanabilir. Özellikle de bağırsak problemleri gündeminize gelebilir. Diyete başlamak için uygun bir gündesiniz.

31 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda yoğunluğun söz konusu olduğu bir gün. Arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için şans sizden yana olacak. Çekiciliğinizi yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman, sevdiklerinizi kazanabilirsiniz.

31 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 33" R
Ay
Akrep
20° 38' 58" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 52' 24"
Mars
Balık
25° 53' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 07"
Satürn
Balık
16° 07' 27"
Uranüs
Boğa
22° 03' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 32"
Lilith
Başak
22° 47' 10"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>