Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tempon Yüksek Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevgilinle birlikte özellikle de yeni yıl için yeni planlar yapıp farklı kararlar almak isteyebilirsin. Hayatlarınızın ortak bir yola girebildiğini görmek ikinizi de mutlu edebilir. Bugün aranızdaki iletişim kalbinizi ısıtabilir.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek.

Paylaşımcı olmak daha iyi olabilir. Desteğe ihtiyacı olan sevdiklerine karşı kesenin ağzını biraz açabilirsin. Bir denge tutturduktan sonrası kolay. Sevdiklerine destek olmak seni memnun edecek.

Yeni ortamlara girmek ve de kendini daha zinde hissetmek için karşına sebepler çıkabilir. Yeni başlangıçlar için de iyi bir gün olacak. Eğer bir spor salonuna yazılmak istiyorsan bugün tam zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, hayatını olumlu yönde değiştirecek yeni şeyler keşfetmen mümkün olacak. Bunlardan daha fazla yararlanmak için daha çok çaba harcaman da mümkün tabii. Yeni planlar yapmak seni daha iyi bir yola itebilir. O yüzden güzel gelişmelere hazır olmalısın.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birarkadaşınızın güdüleri hakkındaki şüphelerinizin bugün işlerinizi halletmenize engel olmasına izin vermeyin. Bu suç değil diyerek güçlü konumlardaki insanları etkilemenin bir yolunu arıyor olabilirler. Sadece onları daha fazla etkilediğinden emin ol.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirli kararları hayata geçirmek için verimsiz bir gün olabilir. Çünkü bugün yoğun bir tempoya sahip olacaksın. Her ne kadar işlerini erkenden halletmiş olsan da ayın ilk günü senin için karışık geçebilir. Çevren tarafından ne kadar talepkâr olarak anlatılsan da sürekli olarak para konuşmak sana göre değil.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağımlısı olduğunuz konulardan sıyrılarak kendisi özgürleştirebilirsiniz. Farklı duygular ve yeni deneyimler için motivasyonunuz yüksek olacaktır. Vize, pasaport ve yurt dışı girişimlerinizi başlatmak için ideal bir gündesiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Karar verdiğiniz konular için mücadele etmeye hazırsınız.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öfke kontrolüne sahip olmanız mutluluğunuzu sürdürülebilir kılacak. Kuruntu yapmak yerine olayları en sade hali ile sormanız ve cevap almanızda fayda var.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zaman varken toparlanmak iyi olacak. Çünkü gün içinde yapılması gereken işler senin için zorlayıcı olabilir. Programını erkenden yapmak sorunlarla karşılaşmanı engelleyecek. Gün boyunca güçlü kalmak senin için önemli olabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli konularda görüşlerinizi paylaşan bir topluluğun parçası olmak muhtemelen sizin için yüksek bir önceliktir. Siyasi veya manevi inançlarınız hakkında heyecanlanmak ve sizinle aynı fikirde olmayan insanların yanında biraz rahatsız hissetmek sorun değil. Bununla birlikte, tatmin edici bir kişisel bağlantı için ortak bir ideoloji yeterli olmayabilir. Bu ilişkiden ne elde etmeyi umduğunuza dair gerçekçi bir anlayışa sahip olun, çünkü duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamanın tek yolu bu olmayabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli anlaşmaların sizi beklediği bir gün. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün engellere takılabilirsiniz. Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak gibi gelişme olacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlar arasında uzlaşmayı sağlamak için liderlik edebilirsin. Fakat insanlara nasıl davranmaları gerektiğini söylemen iyi sonuçlar doğurmayabilir. İnsanların çoğu bundan hoşlanmaz zaten. En güzeli, kendin düzgün davranarak onlara örnek olman. Tavırlarının seni başarıya ulaştırdığını gördüklerinde, diğerleri de senin izinden gidecektir.Eski sevgilim geri dönecek mi?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı olan duygularınızı sorgulayabileceğiniz bir gün. Bu durumda hissettiklerinizi ve sebeplerini anlamaya çalışın. Çalışma hayatında ayrıntılar üzerinde daha çok durmaya çalışın. Çabalarınız gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Başkalarının hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymanız her şeyi altüst edebilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 18" R
Ay
Yay
06° 31' 45"
Merkür
Koç
16° 01' 35"
Venüs
Koç
26° 25' 49"
Mars
Balık
26° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 40"
Satürn
Balık
16° 14' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 53"
Lilith
Başak
22° 55' 35"
True Node
Koç
15° 31' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>