Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gelecek Planlarını Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişinin sana haksızlık yaptığını düşünüyorsan bugün bunu onunla konuşman gerekecek. Karşındaki insanın sana bilerek ve isteyerek bir kötülük ettiğini düşünüyorsan bu ilişkinin anlamını sorgulamanın zamanı da gelmiş demek olabilir. Aşkta kendi kalbini koruman en iyisi.

Günlük rutininizdeki birçok fırsatı keşfetmek için bugün sizin için mükemmel bir gün. Başkalarıyla etkileşim kurarken entelektüel doğanıza uyum sağlamanız ve sağlam mantığınızı grubun enerjisine katmanız iyi olacaktır. Bu, çalıştığınız kararsız tiplere emir vermek için gerekli olan şeyin ta kendisidir.

Eğerkonularında çevrende seni yeren veya senin ortaya koyduğun emeği beğenmeyen insanlar varsa onlarla yüzleşmen gerekebilir. Kendinden emin davranmak ve emeklerinin arkasında durmak büyük fark yaratacak. Bu konuda dikkat etmen gerekebilir.

Kan akışını artırmak iyi bir tercih olabilir. Bunun için hareket etmen gerekecek. Açık havada yürüyüşler yapmak ve günlük egzersiz miktarını artırmak çok daha yapıcı olabilir. Hareket etmekten çekinmemelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün artık bir karar almanın zamanı gelmiş olabilir. Eğer son zamanlarda çok kararsız kalıyorsan bunu aşmanın vaktidir. Bir karar alıp harekete geçmek, hiçbir şey yapmadan durup düşünmekten daha iyi olacak.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjinizin zirvede olduğu bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla hareket etmek zorunda kalacaksınız. Başkalarıyla bağlantı kurduğunuzda, bir şeyleri kendiniz için gerçekleştirmek için daha fazla motive olduğunuzu göreceksiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerin etkisiyle geleceğe dair planlarını yeniden şekillendirebilirsin. Finansal anlamda yaşadığın sorunlar sebebi ile banka uğramak durumda kalıyorsun. Bugün oldukça meraklısın. Bu merak konusu eğitim, aşk hayatı, ailevi gibi birçok konuda olacak. Eğer çalışan bir Koç burcuysan,çıkışından arkadaşından gelecek daveti geri çevirmek istemeyeceksin.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kendinize ispatlamanın ve hayatınıza katacağınız yeniliklerin günü olabilir. Hayallerinizi ve girişimlerinizi uzun vadeli hale getirebilirsiniz. Hukuksal konularda haklılığınız ortaya çıkabilir, bir süredir sürüncemede kalan yazılı işlerinizle ilgili sonuçlar elde edebilirsiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Korktuğunuz konulara karşı daha fazla tepki gösterebilirsiniz. Gün içinde ani değişikler olabilir. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istikrarlı davranabilirsiniz. Ciddi kararlar almanızı gerektiren konular olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli bir gün daha! Bugün hem evde hem de ofiste sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışmakla meşgul olacaksınız. Yakınlarınızdan değerli tavsiye alacaksınız.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak kötü etkileneceğin olaylardan ve insanlardan uzak durmalısın. Bunların seni etkilemesine izin vermemek senin için önemli olacak. Bu sayede kendine daha çok odaklanmak için fırsatın olacak.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kabuğunuzdan çıkın ve hassas yanınız ile gurur duyun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda kendinizi savunmasız hissedebilseniz de, bu onu saklamanız gerektiği anlamına gelmez. Bu konuda herkesin sorunsuz olduğunu düşünebilirsiniz, ancak aldanmayın. Onlar da sizin kadar güvensiz! Devam edin ve kişiliğinizin bu tarafının parlamasına izin verin. Kırılganlığınızı kabul etmek harika bir şekilde çekici olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı, başkalarının da fikirlerini almalısınız.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, zeytin dalı uzatmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda biraz egonuzun kurbanı olup insanların olaylara sizin gibi bakmasını beklediniz. Belki de aslında tüm cevapların sizde olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. Şimdi, diğer insanların katkılarını fark etmek çok önemli. Br arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ve sabrını ne kadar değerli bulduğunuzu söyleyin. Ekibinizi daha pozitif bir noktaya yönlendirmenin vakti geldi.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz, ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz. Amirlerinizin sizden beklediği yeniliği, değişikliği yapmalısınız, hiçbir şey kaybetmeyecek, gönül kazanacaksınız. Birlik ve beraberlik, güvenli yaklaşım başarılı sonuçlar verecek. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız. Diş bakımına dikkat.

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 30" R
Ay
Oğlak
08° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 29' 08"
Venüs
Koç
29° 28' 38"
Mars
Balık
28° 46' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 09"
Satürn
Balık
16° 27' 57"
Uranüs
Boğa
22° 16' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 20"
Lilith
Başak
23° 12' 02"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>