Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlama Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Hislerini daha net görebilirsin. Eğer hayatında birisi yoksa yeni bir aşk için hayatında yer açabilirsin. Ortada birisi olmasa da niyetleneceğin bir aşk olabilir. Bazı şeyleri önden hissedebilirsin bu konuda!

İş konularda karşılaştığınız birtakım olumsuzluklarda savunduğunuz kadar suçsuz görünmüyorsunuz. Yeni gelişmeler, sizi beklenmedik yeni duygusallıklara yöneltecek.

Maddi olarak şansın dönebilir. Daha iyi fırsatlarla karşılaşabilirsin. Çok daha iyi ve yapıcı durumlarla karşılaşman olası. Keyifli bir enerjiye sahip olman parasal olarak da sana iyi getiriler sunacak.

Zihnin farklı konulara açık olabilir. bunun için de enerjin yüksek olacak. Meditasyon ve yoga gibi egzersizler sana çok ama çok daha iyi gelebilir. Önceliği zihinsel aktivitelere vermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canını sıkan durumlarla karşılaştığında önemli olan bunlara nasıl tepki verdiğin olmalı bu aralar. Bugün özellikle bu konuya değinebilirsin. Aşk hayatında bir şeyler yolunda gitmese de bu duruma senin nasıl yaklaşacağın önem kazanabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün duygusal anlamda kendinizi bir karmaşanın ortasında bulacaksınız. Partnerinizle yaşadığınız sorunlarla alakalı olarak samimi bir konuşma yapmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı netlik ve şefkatle ifade ederseniz, öfke veya yabancılaşma önlenebilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobilerin ile vakit geçirmek isteyebilirsin. Bu isteğini engelleyecek ayrıntıları da ortadan kaldıracaksın. Aklındaki fikirleri nasıl hayata geçireceğin konusunda çelişkiler yaşayabilirsin. Aklını dağıtan bu karmaşadan kurtulmak için kendine yapman gerekenlerin çizelgesini oluşturabilirsin. Yarının hareketli bir gün olması, erkenden yatağın yolunu tutmana sebep olacak.

27 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz kadar bağ kurduğunuz insanlardan da sorumlu olduğunuzu unutmamalısınız. İkili ilişkilerinizde üzerinize düşen payı bilmelisiniz. Çevreniz için bir şeyler yapabilmek, hem size hem de kurduğunuz bağlantılara olumlu etki edecektir.

27 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

27 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı görerek öz eleştiride bulunabilir ve kendinizi daha başarılı bir konuma getirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler gerçekleşebilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlar yardımına ihtiyaç duyabilir. Yardım konusunda ilk tercih edile insan olmak seni yorabilir. Kendini çok tüketmeden tüm isteklere cevap vermeye çalışmak senin için önemli olacak. Kendini çok yormamaya çalışmakta yarar var.

27 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü fikirlere sahip olmak, bağımsız ve istekli olmak çoğu zaman iyidir ancak bu tavrınızın insanları uzaklaştırdığı başka zamanlar da vardır ki, sizi talep ettiğiniz samimiyetten alıkoyar. Romantizm dünyanızda başa çıkmanız zor olabilecek inatçı ama hassas bir tutum var. Belki de sevdiğiniz kişi daha duygusal bir yaklaşım sergilerken siz olaylara daha mantıklı yaklaşıyorsunuz. Bir durup düşünme zamanı.

27 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırım konusunda istediğiniz her türlü donanıma sahipsiniz. Ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerin size önemli katkıları olacak ve partnerinizle fikir birliği içinde çalışacaksınız. İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün.

27 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

27 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her şey bugün normalden daha fazla size geliyor gibi görünüyorsa, kendinizi daha iyi hissettirmek için gerekli adımları attığınızdan emin olun. Bir arkadaşınızla bir araya gelin ya da kendiniz için özel bir şey yapın. Duygular günler gibi yüksekte çalışabilir, bu yüzden çok hassas hissediyorsanız çok şaşırmayın. Müzik dinlemek, enstrüman çalmak, masaj yaptırmak veya meditasyon yapmak gibi stresi azaltan şeyler yapın. İşlerin cildinizin altına girmesine izin vermemeye çalışın. İşler yarın daha kolay hissedecek.Bu sene şans benden yana olacak mı?

27 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz gergin olabilirsiniz ve duygusal tepkilerinizi kontrol etmek zor olabilir. Başladığınız işleri sürdürmek için çok yüksek bir çaba gösterebilirsiniz. Çok farklı ve alışılmışın dışında istekler duyabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Fakat, karar vermek için henüz erken. Elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alışveriş için iyi bir fırsat olacak. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

27 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 40' 47" R
Ay
Koç
12° 25' 22"
Merkür
Koç
19° 56' 58"
Venüs
Boğa
07° 40' 22"
Mars
Koç
03° 53' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 31"
Satürn
Balık
17° 02' 12"
Uranüs
Boğa
22° 39' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 37"
Lilith
Başak
23° 56' 19"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>