Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Daha Fazla Sorumluluk Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Kalbinin sesini duyabilmek için kendini biraz geri çekmen gerekecek. İçinde bulunduğun duygu durumu daha net görebilmek ve düşüncelerini daha iyi seçebilmek için kendine biraz zaman tanıman gerekebilir. Aceleye getirilen bir kararla aşka bakmamalısın.

Bugün gaza gelmiş olabilirsiniz, coşku ve sabırsızlık duygularına yakalanmış olabilirsiniz. Fakat başkalarını sizin bakış açınızı görmeye ikna etmek biraz zaman alabilir. Sizin gibiler doğuştan muazzam bir doğal tutkuya sahiptirler, fakat aynı zamanda zaman konusunda sabırlı olmayı da öğrenmelisiniz. Bulunduğunuz çevrenin parlak fikirlerinizi ciddiye alması birkaç hafta sürebilir. Ya da o çekici meslektaşınızın sizinle romantik bir şekilde ilgilenmesi biraz zaman alabilir!

Maddi anlamda bir şeylerle ilgilenmek zor gelebilir sana. İşler söz konusu olduğunda yeni bir sorumluluk almamak o yüzden önemli olabilir. Var olan işleri bitirmek ve biraz dinlenmek sana daha iyi gelebilir.

Zihnen ve bedenen yorgun düşebilirsin. O yüzden bugün bağışıklık sistemini daha fazla koruman gerekecek. Vücuttaki yorgunlukların seni hastalıklara açık bir hale getirmemesi için özenli davranman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenler senin faydana ilerliyor bugün. Yakında yeni hikayene başlayabilirsin. Bugünden itibaren bir şeylerin değişmeye başladığını daha net görebileceksin. Zihnin de bedenin de bunun farkına daha çok varabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni bir yön duygusu ve son zamanlarda eksik olan türden bir dinamizm bulmak üzeresiniz. Güveniniz geri geldikçe, küçük şüphelerin ve korkuların sizi eskisi gibi engellemesine izin verme eğiliminde olmayacaksınız. Korkmadan devam et...

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde daha aktif rol oynamak istiyorsun. Üzerine daha fazla sorumluluk alabilirsin. Kısa mesafeli geziler düzenlemek adına günü değerlendirmek, düşüncelerinin de aydınlanmasını sağlayabilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, eski aşkına özlem duyabilirsin. Kendine engel olamayıp onunla iletişime geçsen de duygularına karşılık bulamayabilirsin.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan daha güçlü olmak için yeni fikirler üzerinde çalışabilirsiniz. Bunu bir mesele haline getirmemelisiniz. Kendi sınırlarınızı gereksiz yere zorlamak elinizdeki mevcut durumu da olumsuz yönde etkileyebilir. Kendinize zaman ayırın.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Korktuğunuz konulara karşı daha fazla tepki gösterebilirsiniz. Gün içinde ani değişikler olabilir. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istikrarlı davranabilirsiniz. Ciddi kararlar almanızı gerektiren konular olabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yıldızınızın parladığı bugünlerdeçevrenizde, isteğiniz ölçüsünde bir şöhret elde edebilirsiniz. İşinizi ne kadar iyi yaptığınızın görülmesi sizi de güler yüzlü yapabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla ilişkilerindeki olası problemleri çözmek için uygun zamanı bulabilirsin. Yanlış anlaşılmaları engellemek için kendini doğru ifade etmek önemli olacak. Karşıdakini tam olarak dinlemeyi de ihmal etmemelisin.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birileri bugün sizi itip kakıyor olabilir, özellikle de otorite konumlarının sonuçları ne olursa olsun kendilerine canlarının istediğini yapma hakkı verdiğine ikna olmuşlarsa. İlgili kurallara bir göz atmak, onların yanlış tarafta olduğunu açıkça ortaya koyabilir! Onlarınkine karşı sadece sizin sözünüz olmadığında, geri adım atabilirler. Daha iyi seçenekler varsa sinir bozucu bir ego savaşına kapılmayın.

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde arkadaşlarınızla beraber olma isteği içindesiniz ve onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da artıyor.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün para, finans, okültizm, sağlık, cinsellik konuları gündeminize gelebilir. Aşk, ilişkiler açısından güzel kararlar alabilirsiniz. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize güler yüzlü yaklaşmanız güzel sonuçları beraberinde getirecek. Biraz daha sevgi dolu ve anlayışlı davranın. İşinizle ilgili bir rekabet halindesiniz. İki cambaz bir ipte oynar gibisiniz, ayağınızı sıkı basın ve güven kaybetmeyin. Rakibinize verilmeyen imkanlar size verilecek, iyi kullanmasını bilin. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırmalısınız. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 30" R
Ay
Akrep
26° 37' 30"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 27' 48"
Mars
Balık
26° 15' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 46"
Satürn
Balık
16° 10' 08"
Uranüs
Boğa
22° 05' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 11"
Lilith
Başak
22° 50' 21"
True Node
Koç
15° 34' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>