Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Meraklısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin birisi varsa aranızdaki iletişimin düzelmesi adına bazı çabaların olabilir. Ancak esas çabayı karşı taraftan bekleyebilirsin bugün. Aşkta kendini soktuğun konumu gözden geçirip neden bekleyen taraf olduğunu gözden geçirebilirsin.

Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir. Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Bu işi hemen bugünden el almanız gerekiyor.

İş konularında sürekli elini taşın altına koyan taraf sensen, bugün biraz kendini geri çekmen gerekebilir. Çevrendeki insanların senin emeğini takdir etmesi için bazen geri çekilmen gerekir. Bugün sen de biraz kendi kıymetini göstermek isteyebilirsin.

Kendi enerjini yükseltmek tamamen sana kalabilir. Daha sağlıklı bir gün geçirmek için kendi ihtiyaçlarına öncelik vermen gerekecek. Zihnini de bedenini de dinlendirmek bu konuda öncelikli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına bir denge katman gerekebilir bugün. Bazı konulara daha fazla zaman ayırman o konularda daha fazla gelişme görmen anlamına gelmeyebilir. Sosyal hayatına dahayatın kadar zaman ayırman ve dinlenmeyi öğrenmen gerekebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın. Duygularınızı tamamen kontrol ettiğinizi düşünebilirsiniz, ancak gezegenler bunun ille de böyle olmadığı konusunda uyarıyor. Duygusal bir öfke patlaması yaşarsanız ne tür bir zararın verilebileceğini söylemek mümkün değil.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan bir Koç burcuysan, maddi olarak kendini dizginlemeye çalışman, stres yaratabilir. Akşam saatlerinde yakın çevrenin hakkında yaptığı dedikodular kulağına gelebilir. Merakla olayların ardındaki gerçekliği öğrenmek isteyebilirsin. Kilo problemi olan bir Koç burcuysan, yeni bir diyet programına başlayabilirsin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatli ve stratejik ilerlemeniz gereken bir gün olabilir. İş konusunda planlı hareket etmeniz, fikirlerinizi daha kalıcı hale getirebilir. Can sıkıcı gelişmeler yaşamamak adına bir arada olduğunuz insanlara ve neye vakit ayırdığınıza dikkat etmelisiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çoğunlukla keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak özgüveninizi tazeleyecektir. Başarmak için en iyisini yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde bir takım adımlar atmak size iyi gelecektir. Kendi iç dengenizi korumayı başaracaksınız. Hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük insanlarla olan iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Zaman içerisinde kendinizi daha iyi hissedeceğiniz fırsatlar karşınıza çıkacaktır.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın çünkü beklenmedik gelişmeler kapınızda. Bugün her şeyi kontrol altında tutmanın -siz birini kontrol etmeye çalışıyorsunuz ya da biri sizi kontrol etmeye çalışıyorsa- çok zor olduğunu görebilirsiniz.Yalnızca kendinizden meshul olduğunuzu ve yalnızca kendi davranışlarınızı kontrol edebileceğinizi unutmayın. Başkalarının yönlendirmeleri yalnızca sinirinizi bozup canınızı sıkar.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda sizin için iyi giden bir durumu tarif edemeyebilirsiniz, özellikle de başkalarından yardım alıyorsanız. Yardımcılarınız mutlak mahremiyeti korumakta ısrar edebilirler. Fikirler zıtlaşmaya başladıkça bu durum karmaşık bir hal alabilir. Birinin size yardım ettiği ne kadar bariz hale gelirse, muhtemelen o kadar garip sorular alırsınız. Tek başına zaman ayırmak, isyan etme isteğinizi ortadan kaldırabilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizde belli bir kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler bu yönünüzü algılayabiliyor, çaresiz kalıyorlar.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genellikle ruhsal dengeniz son derece yerindedir fakat bugün yıllardır kabul ettiğiniz metafizik kavramlar hakkında şüpheye düşebilirsiniz. Bu sizi biraz üzebilir çünkü şüphe, peşinden güvensizliği getiriyor. Yine de panik yapmayın. Hepimizin içinde bir şüphe tohumuyla başını yastığa koyduğu günler vardır. Dikkatinizi başka yöne verebilmek için oyalanabileceğiniz bir şeyler bulun. Yarına kadar inancınız tazelenecektir. Fakat biraz fazladan araştırma da inancınızı kuvvetlendirecektir.Eski sevgilim geri dönecek mi?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı sorunlarınız olabilir, fakat ümidinizi kesmeyin. Daha fazla sempatik ve sevecen olun. Çalışma hayatında dayanıklı ve sabırlı yapınız zorlanıyor; kariyeriniz konusunda gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. İş ilişkilerinizde daha sabırlı davranmalısınız. Günü yaklaşan borcunuzu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 00" R
Ay
Başak
09° 06' 52"
Merkür
Koç
17° 32' 57"
Venüs
Koç
17° 31' 34"
Mars
Balık
21° 16' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 54"
Satürn
Balık
15° 33' 05"
Uranüs
Boğa
21° 44' 04"
Neptün
Balık
28° 33' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 48"
Lilith
Başak
22° 07' 31"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>