Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Azimlisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugünü sevdiğin kişiyle geçirmek sana çok iyi gelecek. Eğer son zamanlarda canını sıkan, seni zorlayan şeylerle karşılaştıysan bütün enerjini yenileme fırsatı bulabilirsin onunla. Aşka kesinlikle öncelik vermelisin.

Son birkaç günün karmaşık etkisinden sonra bugün çok daha keyifli ve yapıcı bir günde olabilirsiniz. Macera arayışı göze çarparken yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçmişe ait konular kafanızı kurcalarken sizi rahatsız eden gerginliklerden kurtulabilirsiniz. İş yerinizdeki çatışmaları aşmanız çok daha kolay olabilir.

Bugün maddi kaygıları kenara bırakabilirsin. İşe öncelik vermemen de olası hatta. Bir şeyleri kendi haline bırakabilme lüksüne sahip olabilirsin. Zihnen ve bedenen başka önceliklerin olabilir.

Güzel şeylere odaklanmak, stresten arınmak o kadar da zor gelmeyebilir bugün. Daha keyifle geçireceğin bir gün olabilir. Sağlık açısından seni çok fazla zorlayan şey olmayabilir. Bu durum sana çok iyi gelecek, enerjini tazeleyebileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ışıldama zamanı! Kendini geri çekmemelisin. İnsanlara kendini göstermelisin. Emeklerinin arkasında durmalı, etrafa ışık saçmalısın. İsterister sosyal hayat olsun bugün iyi enerjiler üstünde olacak.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her şeyi kendi başınıza yapmaya çalışma alışkanlığınızdan kurtulmanız gerekiyor. Evet, elbette, bu şekilde kendinizden başka cevap verecek kimseniz yok ama seçeneklerinizi de sınırlandırıyorsunuz. Bugün biraz daha az bağımsız olmanız size para kazandıracak.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleğin ve maddi konularda belirsizliğin hâkim olması umutlarını tüketmiyor. Her zamankinden daha azimlisin. Uzun zamandır kararsızlık yaşadığın konular netleşiyor. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, sosyal medya kullanımı değer verdiğin kişiyle aranda sorun haline gelebilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duvarlarınızı indirmelisiniz. Kapandığınız yer size istediğiniz sonucu vermeyebilir. Bazı yenilgiler almış olmak sizi motive edebilir ancak buna izin verecek psikolojiyi de siz elde edebilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen ağzımıza aslında hiç sevmediğimiz bir şarkı takılır, bütün gün söyler dururuz. İşte bugün tıpkı bu şekilde bir insana çekim duyacaksınız. Ama aynı şarkı örneğinde olduğu gibi, bu çekim o insanın düzgün biri olduğu anlamına gelmiyor. Bugün böyle bir çekim hissederseniz, bunun nedenini doğru tespit etmeyi deneyin.

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşınız olduğunu sandığınız birisinin pek güvenilir olmadığı ortaya çıkabilir bugün. Dört bir yanınızda aldatıldığınıza dair işaretler görebilirsiniz. Birisi sizden bir şeyler saklıyor ya da su katılmamış yalanlar söylüyor olabilir. Hemen birinden şüpheye düşmeyin ancak birisini herhangi bir konuda dikkate almadan önce durumu bütün yönleriyle inceleyin. Zaten böyle yapmak her zaman en iyisidir.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda paraya güvenli görünen bir şekilde yaklaşmanız için bir başkasının baskısını hissedebilirsiniz ancak risk almak daha çok ilginizi çekebilir! Size gerçekten çekici gelmeyen ortak bir anlaşmayla kilitlenmekten kaçınmak için kalbinizin nerede olduğu konusunda dürüst olmaya çalışın. Bununla birlikte, rüzgâra karşı dikkatli olmanıza gerek yok. Alışılmadık bir yola çıkacaksanız, size tavsiyede bulunmaya yetkili bir rehber bulun.

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız, çevrenizde fark yaratıyor ve siz de bu durumun farkındasınız.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir arkadaşınızla ilgili huzursuz edici bir rüya sizi gecenin tam ortasında uyandırabilir. Çok fazla hatırlamayabilirsiniz fakat yalnızca tuhaf bir rüya olduğu hissi kalacak. Tamamını olmasa da, hatırlayabildiğiniz her şeyi hatırlamaya çalışın. Muhtemelen mesaj veren bir riya değildir fakat mevcut endişelerinize bir ışık tutabilir. Yazabildiğiniz kadar çok sembolü not alıp daha sonra analiz etmek üzere bir kenara bırakın.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Çalışma hayatında çok değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle gereksiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız gereksiz harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 55" R
Ay
Yay
13° 26' 40"
Merkür
Koç
16° 05' 07"
Venüs
Koç
27° 05' 53"
Mars
Balık
27° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 13"
Satürn
Balık
16° 17' 28"
Uranüs
Boğa
22° 10' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 44"
Lilith
Başak
22° 59' 11"
True Node
Koç
15° 29' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>