Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yenilikçisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiye açılmak için iyi bir gün olabilir. Kendini içine kapatmamalısın. Hislerinden haberdar olmalı ki o da kendi his ve düşüncelerini gözden geçirebilsin. Bu konularda iletişime açık olmak çok önemli bir hale gelebilir senin için.

Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz.

Bugünkonularında kendine güvenmen gerekecek. Fikirlerini paylaşman ve insanlarla iletişime açık olman iyi sonuçlanabilir. Bildiklerini kendine saklamak yerine onları insanlara aktaran bir rehber gibi davranabilirsin.

Bolca sıvı tüketmen gereken bir gün olabilir. Özellikle de son zamanlarda su içmeyi unutur bir hale geldiysen... Bugün daha sağlıklı bir beden için ne kadar su tükettiğine dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatındaki insanlarla ne gibi iletişimlerin olduğunu gözden geçirmek için iyi bir gün olabilir. Yolunda gitmeyen ve bozulan ilişkileri düzeltmek, bazı arkadaşlıkları kuvvetlendirmek bugünün önceliği olabilir senin için.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şimdi biraz planlama, ayın ilerleyen saatlerinde sizin için her şeyin yolunda gitmesini sağlayacaktır, bu nedenle önemli olmayan faaliyetlerle zaman kaybetmeyi bırakın ve hedeflerinizi ciddiye alın. Hiçbir şeyi hafife almayı göze alamazsınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygıların ile baş edebilecek çözümler buluyorsun. Hızlı çözümler bulabilmen özgüvenini de tazeleyecek. Bugün sadece yapacaklarına odaklanmak isteyeceksin. Yenilikçi ruhun birden fazla alana kanalize olmanı sağlayacak. İşini hakkıyla yapanlardan biri olmaya devam edeceksin. Hayatının merkezine kendini alsan da sevdiğin insanları ihmal etmeyeceksin.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ne için zorladığınızı, ne uğruna yıprattığınızı düşünebilirsiniz. Farklı sonuçlar görmek istedikçe aynı yerde takılıyor olmak huzursuz hissettirebilir. Bu hissin içinde durmak yerine artık kendinizle, çevrenizle ve hayatınızı etkileyen unsurlarla yüzleşmeyi seçmelisiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Karar verdiğiniz konular için mücadele etmeye hazırsınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başkalarına ulaşmak sizin için çok sinir bozucu bir hal alabilir. E-mailler ulaşmayabilir, ya da telefon mesajları aksayabilir. Bunlar yapmak istediğiniz şeyi unutmanıza ve denemeyi bırakmanıza yol açabilir ama bu duruma kapılmayın! Devam edin! Beklerken yapacak başka bir şey bulun. En nihayetinde iletişime geçebildiğinizde ve bu arkadaşlarınızla görüşmeniz gereken konuları görüştüğünüzde, bu durum sizi çok sandığınızdan daha çok mutlu edebilir.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu aralar konuşmayı çok istediğiniz insanlar varsa, en iyisi onları bir kenarı çekip her biriyle ayrı ayrı konuşmanız. Zira kalabalık gruplarla kurulan iletişim bugün karışık bir hal alacak gibi görünüyor; herkes hariçten gazel okuyabilir ve siz düşüncelerine gerçekten önem verdiğiniz kişiyi dinleme noktasına gelemeyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarla baş başa vakit geçirmek paha biçilemezdir, bu yüzden bu ilişkilerinize gereken özeni gösterin.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka biri size karşı kontrolcü görünebilir ve çekip gitmeye hazır olabilirsiniz! Aşırı tepki veriyormuşsunuz gibi görünse de, belki de böyle bir şey yapmak dengeyi yeniden sağlamak için gereklidir. Belki de diğer kişi bir otorite rolünün arkasına saklanıyor ve ne isterse onu yapıyor. Kendiniz için ayağa kalkmaya istekli olduğunuzu keşfettiklerinde, sonunda geri çekilmek zorunda kalabilirler.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Amaçlarınızı gerçekleştirmek için gereklibirliğine ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızın size göstereceği dostluk karşısında, daha cesur davranacaksınız. Kendinizi güçlü hissetmeniz için, motivasyona ihtiyacınız var.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Sosyal çevre, dernekler, topluluklardan dolayı harcamalarınız artabilir. Maddi kazançlar, sağlık, aşk konusunda ise güzel gelişmeler sizinle olacak.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişmeveriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç umutlu. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 31' 01" R
Ay
Akrep
07° 01' 25" R
Merkür
Koç
16° 03' 15"
Venüs
Koç
23° 30' 42"
Mars
Balık
25° 02' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 48"
Satürn
Balık
16° 01' 14"
Uranüs
Boğa
22° 00' 12"
Neptün
Balık
28° 43' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 43"
Lilith
Başak
22° 39' 49"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>