Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çıtayı Yükseltiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişinin yaşadığı anlaşmazlıklarda ona karşı objektif kalman gerekebilir. Zira bu kişi olaylara biraz fazla duygusal yaklaşıyor olabilir. Hataları baştan görebilmek için en azından birinizin objektif olması gerekecek.

Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Bugün maddi açıdan kendini zorlamayacağın bir gün olabilir. Parasal açıdan daha kontrollü olmak sana iyi gelecek. Çevrendeki insanlara gerektiği noktalarda hayır diyebilmek de bu konuda önemli olabilir.

Sağlıklı beslenmek için bugünden bazı hazırlıklar yapabilirsin. Yeni tarifler öğrenmek, kendine bir beslenme düzeni çıkarmak, hafta içinde yenecek şeyler için öğün hazırlamak... Bütün bunların sağlığında oldukça iyi bir etkisi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin sevdiğin insanların seni ne kadar sevip sevmediğine kafayı takabilirsin biraz. Ortaya koyduğun emek ve sevginin karşılığını alıp alamadığın dikkatini çekebilir. Bu tür konularda kendine de başkalarına da haksızlık yapmamak önemli olacak.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçgüdüsel olarak doğru olduğuna inandığınız şeyi sorgulayacak türden olmayabilirsiniz, ancak bugün olanlar, belirli sonuçlara ulaşmakta biraz fazla aceleci olup olmadığınızı merak etmenize neden olabilir. Biraz düşünün ve bakış açınızı gözden geçirmekten korkmayın.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle teknoloji oyunbozanlık yapabilir. Sistem bozukluğu işlerin gecikmesine yol açabilir. Kariyerin adına çıtayı yükselteceğin bir gündesin. Sen sen ol, gereksiz inatlaşmalara girme. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, eşinin sessizliği daha sert bir mizaca bürünmene neden olabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi istekleriniz, bakış açınız ve düşünceleriniz baskın gelebilir. Bazı davranışlarınız çevrenize bunları kabul ettirmek olarak yansıyabilir. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için abartılı tepkilerden ve dinlememezlikten uzak durmalısınız.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda evinizle, ailenizle ilgilenmeniz, yakınlaşmanız daha kolay olabilir. Evdeki işlerle de ilgilenebilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz sizi hayatının farklı planlarında sahnede görmek isteyebilir. Sezgileri kuvvetli bireyler olarak yol gösterici bayrağı devralmak verimli olacak.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığın yerden bir gezi aracılığıyla uzaklaşma arzun mu var? Avrupa veya Asya’da yaşamak ister miydin? Şu anda imkan ve olanaklarını arttırmak istediğin bir süreçte olduğun için böyle arzulara sahip olman normal. Bu hedeflerini gerçekleştirmek üzere bir projeye girişip girişemeyeceğini bir düşün. İnsanlar şu araların da şu aralar sana olan inançları tam.

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gözlerinizi dümdüz ileri ve geleceğe odaklamaya dikkat etmezseniz, geçmişin sizi yakalaması muhtemeldir. Önünüzde hiçbir şey görmeseniz bile arkanıza bakmayın. İlerlemeye devam etmelisiniz. Bunu söylemenin yapmaktan daha kolay olduğu doğru ancak yine de, denemek için ilham alabileceğiniz birçok kişi mevcut. Siz denemeye karar verdiğiniz sürece birçok kapı, aralanmak için sizi bekliyor olacak.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aktif yönlerinizin takdir edilmesiyle toplumsal hayatınız canlanıyor. Birçok aktivite gerektiren olaylarla ön plan çıkmayı başarıyorsunuz. Sizinle aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aile ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Ev ve aileniz için güzel fırsatlar sizinle olacak.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden oluyor. Kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken bir çoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Hırsınız, bu rahatlamayla beraber artacak. Kazanmak size yetmeyecek ama unutmayın bu da sizi fazlasıyla yıpratabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 54' 29" R
Ay
Başak
10° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 29' 11"
Venüs
Koç
17° 41' 01"
Mars
Balık
21° 22' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 39"
Satürn
Balık
15° 33' 51"
Uranüs
Boğa
21° 44' 29"
Neptün
Balık
28° 33' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 14"
Lilith
Başak
22° 08' 22"
True Node
Koç
15° 36' 45"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:44

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>