Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hafiflemiş Hissediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin düşüncelerini daha net görebileceksin. Eğer hayatında birisi yoksa, çok iyi anlaşabileceğin birisiyle de tanışabilirsin. Aşk konusunda zihnin de kalbin de güzel şeylere açık olacak. O yüzden aşk konuları kendiliğinden yolunu bulabilir.

Bugün, sanki bir rüyadan yeni uyanmış gibisiniz. Yine de, düşündük de, belki de hiç uyanmamış olabilirsiniz. Bu, etrafınızdaki gerçeği anlamada neden bu kadar zorlandığınızı açıklar. Masanızda oturuyorsunuz ve işinize bakıyorsunuz ama üzerinde yoğunlaşamıyor gibisiniz. Bu tatile ihtiyacınız olduğuna dair bir işaret olabilir mi? Aynen biz de öyle düşünüyoruz! Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Tatile gitmek istemeseniz bile, aklınız zaten tatilde! Siz de ona katılabilirsiniz.

Maddi olarak kendi elini kuvvetlendirmek istiyorsan bugün bunun için doğru fırsatları kendine çekebileceksin. Zihnen daha doğru şeylere odaklanabilmen olası. Farklı bakış açıları geliştirebilir ve kendini geliştirecek fırsatlar için doğru adımlar atabilirsin.

Bugün göreceğin rüyalar haberci rüyalar olabilir. O yüzden uykuna odaklanman gerekecek. Yeterince dinlenmek, uykunu yeterince almak zihnini daha fazla açabilir. Hem rüyalara özen göstermek hem de yeteri kadar dinlenmek sana çok şey katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç ummadığın dileklerin gerçekleşebilir. Veya uzun zamandır bir sonuca varmasını beklediğin şeyler gerçek olabilir. Bu tür süreçlerde sana destek olanları asla unutmamalısın. En başta buna şaşırsan da sana da güzel şeyler geldiğini görmek enerjini çok yükseltecek.

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnandıklarınız konusunda yanılabileceğinizi asla kabul etmekten hoşlanmıyorsunuz, kendinize bile, ama bu hafta sonu olanlar, yaşamla ilgili ulaştığınız bazı sonuçlara şüphe uyandırabilir. Egonuzun daha fazla araştırma yapmanızı engellemesine izin vermeyin.

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini çok hafiflemiş hissedeceksin. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığın bir konu lehine çözüme ulaşacak. Gün içinde ailenden gelen haberle, akşam bir organizasyona katılabilir, bir süredir görmediğin aile fertlerini görebilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, ilişkini korumak adına daha nezaketli ve titiz davranmalısın.

13 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görmek ve yaşamak istediklerinizi çevrenizdeki insanlara da sunmalısınız. Hiçbir şeyin tek yönlü olmadığını bilmelisiniz. İkili ilişkilerdeki tutumlarınız bugün en çok sizin için önemli olacaktır.

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde daha aktif olabilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenmek öne çıkıyor. Yaklaşımlarınızda daha esnek ve akılcı olmaya bakın.

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda düzeni oturtmak için gösterdiğiniz çaba partnerinizin gözünden kaçmayacak, aşk ilişkilerinizde iyileşmeye giden bir evredesiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahayı terketme. Nerede olursan ol, maçta veya savaşta, asla pes etme. Savaşmaktan bıkıp usanmış olabilir, ama mücadeleyi sürdürmelisin. Bugün, bu ayın en cesaretlendirici günü değil, kabul. Yine de biraz temiz hava almak için dışarı çıkarsan kendini iyi hissedebilirsin. Sadece molada fazla vakit harcama.

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı yaralayıcı sözler bugün ağzınızdan kolayca çıkabilir. Belki de arkadaşlarınızla onları mutlu etmek için bazı sınırları gevşetmeye çalışıyorsunuz, ancak bu durumdan gerçekten memnun değilsiniz. Birikmiş küskünlüğünüz muhtemelen en uygun olmayan anda patlayabilir, bu nedenle hissettiğiniz rahatsızlık o noktaya gelmeden önce ele almayı düşünün. Gerginlik muhtemelen düşündüğünüzden daha az gizlidir, bu nedenle samimi bir tartışma ilgili herkes için bir rahatlama olabilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda ketum olduğunuz kesin. Karşılıklıgörüşmelerinde, finans konularının gündemde olacağını bilmelisiniz. Çalıştığınızyerinde yapmak istediğiniz birçok şeyi, koşullar yüzünden hayata geçiremiyorsunuz.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Temponu biraz düşür. Bugün arkana yaslanıp gözlem yapma günü. Şeyleri özümse ve üzerine düşün taşın. Zihnin yüzlerce farklı yola gitmeye çalışıyor olabilir ve sen hangisinin doğru rota olduğunu bilemiyor olabilirsin. İçindeki vızıltılı sesi bastır. Çevrendeki sevgi dolu ve duyarlı güçlere açık ol. Olumlu enerjileri, yaralayıcı ve alakasız meseleleri masaya koyarak zedeleme.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 08"
Ay
Akrep
19° 29' 23"
Merkür
Koç
26° 16' 14"
Venüs
Balık
21° 06' 57"
Mars
Balık
04° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 38"
Satürn
Balık
13° 15' 22"
Uranüs
Boğa
20° 38' 36"
Neptün
Balık
27° 47' 38"
Plüton
Kova
01° 49' 10"
Chiron
Koç
18° 46' 13"
Lilith
Başak
19° 45' 09"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>