Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Asılsız İddialar Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün aşk konusunda kendini zorlamaman en iyisi. Zira bir türlü anlaşılamadığını hissedebilir, kendinde bir hata arayabilirsin. En iyisi bazı şartların gelişmesi için kendine biraz zaman tanımak olacak.

Önem verilen birisiniz. Yokluğunuz çok hissediliyor. Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız.

İş ortamlarında insanlarla iletişiminde pozitif kalman gerekecek. Gereksiz yere ortamı germemen gerekebilir. Kelimeleri dikkatlice seçmek, yapıcı hareket etmek ve insanları zorlamamak önem kazanabilir.

Stresle hayata yaklaşırsan hayat da sana stres verebilir. O yüzden önceliği bu aralar, stresten kurtulmaya vermen gerekebilir. Zihnen ve bedenen bu tür negatif etkilerden kurtulmak için sevdiğin insanlarla daha fazla zaman geçirmeye odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklını işe vermekte zorlanabilirsin. Bir şeyleri yoluna koymak gözünde giderek büyüyebilir. Güne erken başlamak bu konuda daha fazla yol kat etmene vesile olsa da çok zorlandığın zaman bir şeyleri başka bir güne ertelemeyi es geçmemelisin.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünhayatınızda kendinizi belirsiz hissettiğiniz bir gün yaşayacaksınız. Rutin haline gelen sorumluluklarınızı yapma konusunda bile zorluk hissedeceksiniz. Bugün gerçek dünyada yaşamaktansa hayallerin arasında dolaşmak isteyeceksiniz. Bu nedenle hedeflerinize odaklanabilmek için kısa vadeli planlarınız içi bir liste oluşturun.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni derin düşüncelere sürükleyecek gelişmelerle karşılaşabilirsin. İletişim konusunda, bir türlü muhataplarını bulamaman endişeli olmana neden olabilir. Bugün kulağına pembe de olsa ufak tefek duyacağın yalanlar gelebilir. Kendini savunmak istesen de ben gerçeği biliyorum, kimin ne düşündüğü umurumda değil, diyebilirsin. Asılsız iddialar artıyor.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan kendini güçlendirmek isteyebilir, bu yönde girişimlerde bulunabilirsiniz. Endişelerinizden ve ertelediklerinizden kurtulmak için bir fırsat bulabilirsiniz. Yeni bir yere, yeni bir gözle bakmak hayatınızı yenileyecektir.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Gün içinde daha yaratıcı konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kararlar alabilirsiniz. Başarılı olmak için daha çok zaman harcayabilirsiniz. Zevk aldığınız konularla da ilgilenmek isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yeni planlamalar yapabilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda bazı kararlar almanız gerektiğini hissetseniz de netlik için yeterli veriniz olmayabilir ve düşünmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Söylediklerini daha sakin bir şekilde ifade etmeye çalışmalısın. Kalp kırmamak senin için önemli olacak. Etkileşime girdiğin insanlara karşı kibar olmak daha iyi geri dönüşler almana yardımcı olacak. Akıllarda iyi yer etmek önemli olacak.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tartışmalardan uzaklaşmak, şu anda önemli iç görülere ulaşmanıza yardımcı olabilir. Özellikle son zamanlarda önemli bir ilişki sizi yoruyorsa, muhtemelen dinlenme ve sakin zaman geçirme havasındasınızdır. Diğer kişinin, size bir şeyleri yaptırmak için duygu sömürüsü yaptığını hissedebilirsiniz. Soruna katkılarınızı düşünmek, bazı şeyleri tamamen çözmeyecek olsa da, en azından sonraki adımlarınız için size bazı fikirler verebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Retro Jüpiter, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız,birliğine ihtiyacınız olacak.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, eğlence, tatil konuları ön plana çıkabilir. Sosyal çevre ya da otoritelerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ani para çıkışları meydana gelebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında rahat davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette hem eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 17' 17" R
Ay
Akrep
29° 35' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 29"
Venüs
Koç
25° 45' 15"
Mars
Balık
26° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 03"
Satürn
Balık
16° 11' 27"
Uranüs
Boğa
22° 06' 20"
Neptün
Balık
28° 46' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 24' 59"
Lilith
Başak
22° 51' 56"
True Node
Koç
15° 33' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>