Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zihnin Rahatlıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konusunda ilerlemeyen bir konu varsa bugün bu konuda beklenmedik gelişmelerle karşılaşman olası. Kalbini daha rahat karşı tarafa açabilirsin. Ve bu konuda bir karşılık da görebilirsin. Aşk kendiliğinden yolunu bulacak bugün.

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, olumlu çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.

Maddi anlamda kafanı kurcalayan meseleler olduysa bugün bunlara bir çözüm bulabileceksin. Eğer bir para gerekiyorsa bu para hakkında daha şanslı olabilirsin. Çevrendeki insanların seni rahatlatmak için çaba göstermesi de olası.

Hijyen her şeyden önde gelebilir. Evinin temizliği, kullandığın eşyaların hijyeni daha baskın olabilir. Eğer bir süredir giymediğin kıyafetler varsa bunları ortamdan çıkarmak da sana rahat bir nefes aldırabilir. Düzen ve dirlik sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şekilde insanların senden faydalandığını hissetmen olası. Çevrendeki insanlara güvenmekte zorluk yaşayabilirsin bugün. İnsanların sürekli senden bir parça koparmak için uğraştığını düşünebilirsin. Bu negatif etkileri aşmak için biraz kendinle baş başa kalman iyi olabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğlence için fırsatlar bulmak için uzağa bakmanıza gerek kalmayacak. Eğer arıyorsanız, bir yeteneği para kazanma girişimine dönüştürme şansınız da olacaktır. Daha önce gerçekleşmemiş bir potansiyel, garip koşullar altında gün ışığına çıkacaktır.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karmaşık gibi görünen ilişkin sadelik kazanmaya başlıyor. Bu durumdan hoşnutsun. Aklındaki düşüncelerin durulduğunu hissediyorsun. Çocukları olan bir Koç burcuysan, kişisel çatışmalar baş gösterebilir. Bir süredir ailenle aranda olan sorunlara bugün artık çözüm getirmek isteyebilirsin.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içi konular ve birbirinizle olan ilişkileriniz önem kazanabilir. Bir arada vakit geçirmek duygusal olarak ihtiyaç duyduğunuz her şeyi size getirebilir. Annenizden ve ailedeki diğer kadın figürlerden alacağınız destek aklınızdaki soru işaretlerini yok edecektir.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızla ilgili güçlü kararlar almanızı gerektiren bir dönemden geçiyorsunuz. Bu süreçler zorlayıcı olsa da güçlenmeniz ve başarılı olmak için önemli olacak

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün deneyimleyeceğin şeyler basit ve önemsiz şeyler olmayacak. Her eylem ve tepkinin ardında önemli anlamlar olduğunu aklının bir kenarına yaz ve hiçbir şeyi hafife alma. Her durumun ardındaki özü görmeye çalış ve pozisyonunu ona göre ayarla. Bugün keşif ve sondaj için iyi bir gün.Havaya, farkına varman ve benimsemen gereken miktarda bir hassaslık hakim.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir işbirliği, şu anda hayatınıza bariz faydalar sağlıyor olabilir. Buna rağmen, paylaşılan gücün adil bir şekilde paylaşılan bir sorumluluk yaratıp yaratmadığını merak edebilirsiniz. Omuzlarınıza çok fazladüştüğünü hissediyorsanız, muhtemelen diğer kişiyle kimin ne yaptığını konuşmanız gerekir. Bu konuşma rahatsız edici olsa da, dinamiği sürdürülebilir tutmak muhtemelen gerekli. Mağdur rolünün cazibesinden kaçının, sadece ileriye dönük dengeyi arayın.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizlebirliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi bakıyorsunuz.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.Maddi durumum nasıl olacak?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Mesleğinizde köklü bir değişiklik yaparak içinde bulunduğunuz durumdan çıkmalısınız. Geçmişe bir çizgi çekin ve bu yola devam etmeyeceğinizi açık bir biçimde ifade edin. Böylece yeni gelişmelere zemin hazırlamış olacaksınız. Elinizden bir para çıkabilir. Canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 33"
Ay
Akrep
23° 56' 42"
Merkür
Koç
26° 26' 15"
Venüs
Balık
21° 33' 44"
Mars
Balık
04° 56' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 12"
Satürn
Balık
13° 17' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 36"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 29"
Lilith
Başak
19° 47' 33"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>