Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşkta daha şanslı olman olası bugün. Burcundaki etkiler bir şeylerin iyileşmesini gösterebilir. Kalbini güzel konulara açmak ve var olan durumları güzelleştirmek için şansın açılacak. Aşk seni mutlu edecek bugün.

Bugün hayal gücünüz, duyduğunuz veya okuduğunuz bir şey tarafından tetiklenebilir. Yaratıcı bir zihin çerçevesinde düşünebilir ve bir yazı, çizim veya proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Ya da hayatınızdaki mevcut bir problem için daha yaratıcı bir yaklaşım keşfedebilirsiniz. Size yük olan bir ilişkiyi iyileştirmek için çalışmak konusunda ilham alabilirsiniz. İçgüdülerinizi takip edin ve sihri görün!

İşe odaklanmak zor olsa da bu konuda geride kalmayacaksın. Bir şeyler kendi hızında, kendiliğinden yoluna girebilir. Eğer bir para harcanacaksa bu konuda için çok daha rahat olabilir. Parasal kaygıları kenara bırakabilirsin.

Stresten uzaklaştıkça daha rahat nefes alabilirsin. Ve bu durumun ne kadar da iyi geldiğini görerek sonrası için de bazı kararlar alabilirsin. Hayatından stresi atmak için elinden geleni yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gezmek ve hareket etmek seni çok iyi hissettirebilir. Beklenmedik ve ani planlar yapman gerekebilir. Her şekilde hareket etmek zihnini açacak ve sana çok iyi bir enerji katacak. Buna kendini hazırlamalısın!

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda odağınızı ve yolunuzu kaybettiğiniz zamanlar oldu ama bu çok yakında değişecek. En önemli şey, uzun vadeli hedeflerinizi ve tutkularınızı her zaman aklınızda tutmanızdır. Hala başarı yolundasın.

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beslenme düzeninde köklü değişikliklere gideceksin. Arkadaşlarından bazı bitkisel çay önerileri alabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Alışveriş yapmak ve fiziksel görüntünde düzenlemelere girişmen beklentinin üzerinde harcamalar yapmana neden olabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tanıştığınız kişiler,yaptığınız ortamlardan öğrenecekleriniz olabilir. Kendinizi kapatmak yerine yaşadıklarınızın asıl anlamına dikkat etmelisiniz. Aracınız ya da elektronik cihazlarınızın yedeklemesi, bakımı gibi işlere zaman ayırmanız gerekebilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların beklentilerini karşılamaktan uzak düşmeniz talepkarlığı arttırsa da sakince ve karakterinizin izin verdiği ölçüde yaşamayı tercih edebilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün motivasyon kaynağı ya da takım maskotu rolünü üstlenebilirsiniz! Çelişen kişilikler ya da istekler etrafında gelişen karışık bir durum söz konusu olabilir. Belki de ortaya özgün bir tavsiye atabilirsiniz. En azından olumlu tavrınız başkalarına gerekli motivasyon ve ilhamı verebilir. Onları kendilerini ifade etmeye ve uzlaşmaya, yürüdükleri yolda birbirlerini desteklemeye teşvik edin. Sırt sıvazlayan ağabeyi oynamakta çok başarılı olacaksınız!

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çalışma zihniyetine girmekte zorluk çekiyorsanız çok şaşırmayın. Muhtemelen gerçek dünyada olmaktansa hayal kurmayı tercih edersiniz. Hayal kurmaya ve yaratıcı geziler yapmaya yatkınsınız. Odaklanmanıza yardımcı olması için yapmanız gereken her şeyin bir listesini yapmayı düşünün. Bu, kısa vadeli hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak ve bu akşam işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişiselliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini siz de biliyorsunuz.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yakınınızda bir toplantı ya da başka türden bir toplanma gerçekleşebilir ve bu uzun zamandan sonra etrafınızdan olan en heyecan verici şey olabilir. Bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Bu toplantıyla ilgili sosyal bir etkinlikler bugün çok fazla zamanınızı alabillir hatta neredeyse kendinizi yıpratacağınız noktaya kadar. Hızınızı kendinize göre ayarlayın ve çok yüklenmeyin.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdan çok mantığınızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluğu fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapmaya çalışın. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 28" R
Ay
Akrep
29° 24' 59"
Merkür
Koç
15° 59' 27"
Venüs
Koç
25° 44' 14"
Mars
Balık
26° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 51"
Satürn
Balık
16° 11' 22"
Uranüs
Boğa
22° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 46' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 57"
Lilith
Başak
22° 51' 50"
True Node
Koç
15° 33' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>