Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinden Taviz Vermiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Her ne kadar aşka kendini hazır hissetsen de karşı tarafın da neler düşündüğünü, neler hissettiğini görmen gerekebilir. Bu tür konularda daha özenli hareket etmek adına acele kararlar almamak iyi olabilir. Karşı tarafa düşünme fırsatı tanıman gerekecek.

Birtakım işler son ana bırakıldığında, sıkıntıyı siz çekiyorsunuz. Gelecek günlerde çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler, henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandırabilir.

İş konusunda elinden gelenin en iyisini yapabilirsin. Ortaya koyacağın emek seni oldukça tatmin edebilir. Eğer birarayışın varsa bugün çok güzel gelişmeler elde edebilirsin. İş ve para konuları seni memnun edecek.

Çevrendeki insanların kendi negatifliklerini sana yansıtmasına izin vermemen gerekecek. Başkalarının yaşadığı sıkıntıları senin üstüne atmamaları için senin daha sağlam sınırlar çizmen gerekebilir. Bu tür konularda daha dikkatli davranmak sana düşecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalık ortamlara girebilirsin. İnsanlarla iletişimde bir köprü görevi de görebilirsin. Birbiri ile iletişiminde eksik olan birileri varsa eğer, onların daha iyi anlaşabilmesi için elinden geleni yapabilirsin bugün.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yılın bu zamanında Güneş Akrep'teyken, her şeyin olduğundan daha kötü görünmesine neden olabilir, bu nedenle, bazı sorunlar sizi aşıyor gibi görünüyorsa, gergin olmayın. Birkaç gün içinde şansınız değişecek ve kontrolü yeniden ele alacaksınız.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Koç burcuysan kendinden ödün vermek istemiyorsun. Karşılıklı baskın karakterler olmanız ilişkini zora sokabilir. Çözüme yaklaştığını vurgulayacak bilgiler edinebilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Esprili tarafını daha da ortaya çıkarman eğlencenizi katbekat artıracak.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neyi düşündüğünüz, neyi büyüttüğünüz sizin için önemli olacaktır. Hayatınızdaki sorunlar ya da sizi huzursuz eden konular yerine daha faydalı noktalara odaklanmalısınız. Yakın arkadaş ve akrabalarınızla ilişkilerinize eğilmeniz gerekebilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Karar verdiğiniz konular için mücadele etmeye hazırsınız.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle mahkemeniz ya da mahkeme düşünceniz varsa süreci çok dikkatli takip etmenizde fayda var.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eve yakın olmak muhtemelen şu anda ilginizi çekmiyor. Eğlenceyi seven yanınız ön planda ve muhtemelen maceraya açsınız. Heyecan verici bir yolculukta size katılmaya istekli başkalarını bulmak zor olsa da, bu sizi durdurmamalı. Yalnız uçmak sorun değil ve başka kimseyle uzlaşmak zorunda kalmamak, size can attığınız daha yoğun deneyimlerin peşinden gitme özgürlüğü verebilir. Fırsat çıkarsa yalnız yürümekten korkmayın!

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında kaoslara düşebilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, gündelik uğraşlar, sağlık konuları, evcil hayvanlarınız ön plana çıkabilir. Ani maddi kazanç fırsatları yakalayabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı sevgilinize empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltabilir. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya çalışın. İş yaşamınızdaki memnuniyetsizlik gözünüzü günden güne korkutuyor. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu kişilerle iletişim içinde olmaya çalışın. Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz beklenmedik giderlerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 10" R
Ay
Akrep
21° 25' 08" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 59"
Mars
Balık
25° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 07' 48"
Uranüs
Boğa
22° 04' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 45"
Lilith
Başak
22° 47' 35"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>