Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişimde Güçlüsün Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Hislerini kendine ifade etmen önemli olabilir. Önce kendini tanıyıp bilmen, daha sonra aşka odaklanman önemli olabilir. Aksi takdirde karşındaki insana farklı birisiymiş gibi yaklaşabilir ve kendini hayal kırıklığına uğratabilirsin.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. İşinizle ilgili konularda yeni kararlar alırken son derece dikkatli olmalısınız ve girişimlerinizi bir süre daha bekletmelisiniz.

Bugün bir harcama yapılacaksa kendi ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bir harcama yapmalısın. Farazi durumlar için bol keseden para saçmamalısın. Hiç kullanmayacağın bir ev gerecine para vermemen gerekebilir.

Ağız ve diş sağlığı için biraz daha çaba göstermen gerekebilir. Özellikle de geceleri çeneni çok daha fazla sıkmaya başladıysan bu konuda önlemler alman gerekebilir. Dişlerine zarar vermemek ve çene kaslarını zorlamamak için bir doktordan tavsiye alabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların yaptığı şeyler senin gözünde çok büyüyebilir. Bu tür enerjilerde en iyisi kendini biraz geri çekip tek başına kalmak... Günü kendine göre geçirirsen ve bağımsız olursan kendine bir iyilik etmiş olabilirsin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğlence için fırsatlar bulmak için uzağa bakmanıza gerek kalmayacak. Eğer arıyorsanız, bir yeteneği para kazanma girişimine dönüştürme şansınız da olacaktır. Daha önce gerçekleşmemiş bir potansiyel, garip koşullar altında gün ışığına çıkacaktır.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü kendine dinlenme günü olarak belirliyorsun. Günlük yaptığın sporunu aksatabilirsin. Bugün iletişim konusunda oldukça güçlüsün. Eğerhayatında sektör değiştirmeyi düşünen bir Koç burcuysan daha önce geri çevirdiğin bir fırsatı değerlendirmek isteyebilirsin. Gün içerisinde katılacağın organizasyonda hem aklına hem de ruhuna hitap edecek biriyle tanışabilirsin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamak istediğiniz hayata uygun yerlerde olmadığınızı düşünebilirsiniz. Bunu değiştirmenin elinizde olduğunu bilmelisiniz. Bugün benimsediğiniz hayat kavramı nasılsa onu size sağlayacak adımlat atabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında detaylar, işler ve zaman alabilecek konular daha önemli olabilir. Öğle sonrasında ilişkiler ve evlilikte daha hassas olabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde sağlık, estetik gibi alanlarda oldukça başarılı atılımlar yapabilirsiniz. İstediklerinizin hayatınıza aktığı bir döneme giriyorsunuz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi olduğunuz gibi iyi hissetmek zor olabilir. Belki de vücudunuz bir şekilde olmasını istediğiniz gibi değildir ve bunu düzeltmek için alışkanlıklarınızda değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz. Şimdi, ideal yeni rutininizle ilgili bir kitap okumanın tam zamanı. Halihazırda muhtemelen doğru yolda olsanız da, değişimin ardındaki derin felsefeyi anlamak, bundan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hoşlandığınız işleri yapmak için kolları sıvayacaksınız ve soyunacağınız işler için, sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Fakat, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, gündelik uğraşlar, sağlık konuları, evcil hayvanlarınız ön plana çıkabilir. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Öğleden sonra; partner, ortakla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlık ve terk edilme korkusu ilişkinize zarar veriyor. Gereksiz kuruntulara kapılıp, kendinizi üzmeyin. Aşırı titiz davranışlar ilişkinizi zedeleyebilir. İş konusunda bazı gerginlikler yaşamanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız bezginliğin nedeni işlerin yoğunluğu değil. Bu durumunuz hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor. Güvendiğiniz biri yüzünden, fazla olmasa da bir para kaybı söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

19 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 03" R
Ay
Yay
05° 49' 25"
Merkür
Koç
16° 01' 18"
Venüs
Koç
26° 21' 43"
Mars
Balık
26° 49' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 54"
Satürn
Balık
16° 14' 10"
Uranüs
Boğa
22° 07' 60"
Neptün
Balık
28° 47' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 41"
Lilith
Başak
22° 55' 13"
True Node
Koç
15° 31' 58"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>