Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çözümleri Uyguluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Yeni insanlarla tanıştıkça ilişki yaşama konusunda şansın artacak. Mümkün olan tüm etkinliklere katılmaya özen göstermelisin. Bu sayede şansının arttığını fark etmek sana cesaret verebilir.

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

Maddi sıkıntıların seni rahatsız etmediği bir gün geçireceksin. Eline geçecek para ile gün boyunca harcamalarını daha rahat bir şekilde yapmak mümkün olacak. Harcamalarını yapıp kendine zaman ayırmaya özen göstermelisin.

Egzersiz programınla ilgili değişiklik yapmaktan çekinmemelisin. Uzmanların da yardımı ile birlikte yeni şeyler denemek senin için heyecan verici olabilir. Yemek düzenini de bu kararını destekleyecek şekilde değiştirmekte yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne bomba gibi başlayabilirsin. Arkadaşların veyailişkilerinin olduğu insanlar sana çok güzel haberler getirebilirler. Yeni başlangıçlar için güzel zeminler oluşabilir. Daha hızlı ve aktif bir biçimde hayata adapte olabilirsin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, kariyerinizi ilgilendiren bir konuya ilişkin olarak karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Yeteneklerinizi keşfederek kendinizi ifade edebileceğiniz daha iyi bir alan bulma konusunda adım atabilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirerek kariyerinizi yeniden planlandırın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftaya başlarken aldığın kararların arkasında durmak istiyorsun. Sorunlar ardından çözümleri de beraberinde getirir. O yüzden hayatındaki sorunları bu kadar büyütme. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, bazı konuşmalarınla farkında olmadan karşı tarafı kırabilirsin. Evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan almak istedikleriniz olabilir. Bu konuda gereken çaba, sadece çalışmak ve emek vermek değildir. İşlerin tek yönlü olmadığını ve bazı konuların sizin çabanız dışında şekil aldığını unutmayın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Ortaklı konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz. Ortaklı işler gündeme gelebilir. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konularda dengede kalmaya çalışmalısınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başlangıçlar için uygun bir gün. Bedensel olarak da kendinizle ilgilenmeniz gereken bugünde çevrenizdeki karşı cinsin dikkatini hemen çekebilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bir akrabanızı ziyaret edebilirsiniz. Meşgul olsanız bile bunun için vakit yaratıp bu ziyarete katılmaya çalışın. Bazen ev işlerine ya da halletmeniz gereken diğer işlere o kadar gömülüyorsunuz ki ailenize ayıracak vaktiniz kalmıyor. Şehir dışında yaşıyor olsalar bile,onlarla birlikte olmak için kısa bir yolculuk edin. Bugün, köklerinize dönmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anki konuşmanızda pasif-agresif bir üslup göze çarpıyor olabilir. Başkalarına kızmak için geçerli nedenleriniz varmış gibi hissedebilir ve nasıl bu şekilde görmediklerini merak edebilirsiniz. Belki de bunu kendiniz yarattınız! Belirli bir tepki vereceklerini umarak onlar için bir şeyler yapıp, kafanızdaki sözsüz pazarlığın üzerlerine düşeni yerine getirmeyince hayal kırıklığına uğradığınız oldu mu? Neyi kontrol edebileceğinize odaklanmak için biraz geri adım atmayı düşünün.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta... Maddi konularda, elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partner, yakın arkadaş, ortak ya da mahkeme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda dikkatli olmalısınız ve adalet arayışındayken yanlış tepkilerle haklıyken haksız duruma düşmemelisiniz. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra para, finans, okültizm, sağlık, cinsellik konuları gündeminize gelebilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün değişken yapınızda olmayabilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğinizde, ağzınız iyi laf yapıyor. Bazen sınırı aşıp insanların kafasını şişirebiliyorsunuz! Sizi dinleyenlerin dikkatli olduğundan ve uyuklamadığından emin olun! Sizden üstteki kişilerle çok samimi olmaya çalışmayın. Patronunuz bugün yaramaz şakalarınızı takdir etmeyebilir. Ve prestijli bir müşteriniz, kendisinin ayakkabı markası ya da saç şekli hakkındaki kişisel yorumlarınıza itiraz edebilir.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 42' 54" R
Ay
Aslan
01° 30' 19"
Merkür
Koç
19° 24' 39"
Venüs
Koç
13° 39' 13"
Mars
Balık
18° 50' 37"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 03"
Satürn
Balık
15° 14' 12"
Uranüs
Boğa
21° 33' 50"
Neptün
Balık
28° 27' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
19° 50' 45"
Lilith
Başak
21° 46' 37"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>