Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sıkıntılar Sona Eriyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşkta aklına yatmayan şeyler olabilir. Bunları göz ardı etmemelisin. Ancak bunlarla yüzleşmek için daha sağlıklı bir gün beklemen de gerekebilir. O yüzden gözlem yapmaya devam edip içine sinmeyenleri bir kenara koyman önemli olabilir.

İşyerinde yaşanacağı söylenen değişiklik sizi ürkütüyor bu nedenle de hiç heyecan duymuyorsunuz. Oysa bu değişiklik gerçekleşirse, bundan en çok yarar görecek olan siz olacaksınız.

Yazılı iletişimler daha sağlıklı sonuçlar almanı sağlayabilir bugün. Kendini bu tür durumlarda daha iyi ifade edebilir, günün sonunda elinde bir kanıtla daha rahat edebilirsin. İşte önemli meseleleri yazılı halletmeye çalışmalısın.

Bugün zihnin biraz dolu olabilir. Bu doluluk da bir şeylere odaklanmanı zorlayabilir. Bu tür durumlarda kendine yapabileceğin en iyi şey zihnini boşaltmana yarayacak yoga veya meditasyon seçeneklerini düşünmek olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar sana çekici gelmeyen konuşmalarla dolu bir ortam gündeme gelse de bu ortama girmekten çekinmemelisin. Zira sosyalleşmek sana beklenmedik kapılar açabilir bugün. Bu tür konulara hazır olmanda fayda var bugün.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ateş burcunuz Yay burcundaki yeniay, bugün bir adım bile yanlış adım atamayacağınız anlamına gelir. Bu nedenle bir veya üç risk almaya hazır olun ve düşüşe doğru ilerleyebileceğinizi söyleyenleri dinlemeyin. Olağanüstü bir başarıya gidiyorsunuz!

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yasal konularda yaşadığın sıkıntılar bitiyor. Geleceğe dair hedeflerinde büyük değişimler olabilir. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan,yerinde ani değişim ve gelişmeler yaşanabilir. Gün içerisinde bir süredir ihmal ettiğin sevgilinin serzenişini duyman mümkün. Kişisel bakımını ihmal ettiğini düşünmen seni harekete geçirecek.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi doğrulamak ve uygulamakla ilgili fırsatlar edinebilirsiniz. Ancak her doğrunun her yerde konuşulmayacağını unutmamalısınız. Devletle ilgili işler, vize ve pasaport, biletlerle ilgili işlemlere zaman ayırabilirsiniz. Hız kazanıyorsunuz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Karar verdiğiniz konular için mücadele etmeye hazırsınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sizi kusurlarınızla bile seven ve kabul eden kişileri bulduğunuzda süreciniz uzun sürüyor. Bugünlerde doğru kişiyi bulmaya yatkınsınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size yakın olan bir kişinin, muhtemelen de bir aile üyesinin, bugün yardıma ihtiyacı olduğunu fark edebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle bu kişi gururlu olduğu için yardım istemeyecek. Yine de bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Yardımınızın dokunabileceği bir durum görüyorsanız, paçaları sıvayın. Bir davet ya da rica beklemenize gerek yok; yalnızca koşullara göz atın ve elinizden geleni yapın. İnanın, çabalarınız çok takdir edilecek ve ayrıca bir fark yaratabileceğinizi görmek de kendinizi müthiş hissettirecek.

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorunlarınıza geçici bir çözüm bugün çekici gelebilir. Sizi aşağı çeken bir durumdan fiziksel olarak kaçmak için can atabilirsiniz. Bununla birlikte, nereye giderseniz gidin, başınızın üzerinde asılı duran çözülmemiş kargaşa sizi mutsuz bırakabilir! Şimdi çaba harcarsanız, bir çatışmada gerçek bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Risk almak hiçbir şeyi garanti etmez, ancak diğer kişiye sırayla uzanması için ilham verebilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendireceksiniz. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin, size olan davranışları çok önemli. İsteklerinizde dengeli ve yapıcı davranıyorsunuz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, aşk konularında güzel gelişmeler sizinle olacak. Sadece sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uyumluluk şu anda sizin içinde olduğunuz ilişkinin anahtarı. Amaçlarınızı tartışıp onların üzerinde anlaşın ve ne yapacağınızı planlayın. Yakın çevrenizden biriyle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de sakin olun. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti!

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 56' 46" R
Ay
Başak
11° 04' 53"
Merkür
Koç
17° 28' 03"
Venüs
Koç
17° 43' 54"
Mars
Balık
21° 24' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 11"
Satürn
Balık
15° 34' 05"
Uranüs
Boğa
21° 44' 37"
Neptün
Balık
28° 33' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 23"
Lilith
Başak
22° 08' 38"
True Node
Koç
15° 36' 48"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>