Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sakinliği Tercih Ediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişinin canı sıkkınsa onu rahatlatmasını bileceksin. Bunu yaparken de kendini ezdirmiş veya sürekli fedakarlık yapmış bir ruh halinde de bulmayacaksın. Anlayışlı ve yapıcı olmanın faydasını çok daha fazla görebilirsin.

Sağlam ilişkiler size güven veriyor. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde canlılık taşıyor. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var.

Halledilmesi gereken işler söz konusu olduğunda mantığına sığınarak hareket etmek önemli olabilir. Bildiğini kendine de saklamamalısın üstelik. İnsanlara doğru şekilde rehberlik edebilirsin bugün.

Niyetlenerek günü yaşamak sana daha iyi gelebilir. Güne başlarken neye öncelik vereceğini bilmek, enerjini neye harcayacağını önden hesaplamak daha iyi olabilir. Mantıklı hareket etmenin sağlığa faydasını görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlara yardımcı olmak için kendinden ödün verecek noktaya gelmiş olabilir misin? Bugün bu önemli dengeyi tekrar kurman gerekecek. Önemli noktalarda "hayır" demeyi tekrar hatırlaman gerekebilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş'in bugün haritanızın en maceralı bölgesine taşınması, yılın en iyi zamanlarından birinin şimdi başladığı anlamına geliyor. Fikirlerinizi ifade etmekten korkmayın ve dikkat çekmemeniz gerektiğini söyleyenleri kesinlikle dinlemeyin.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğlenceyi ve hareketli ortamları seven biri olsan da şu sıralar daha çok sakinliği tercih ediyorsun. Üstünde hissettiğin yorgunluğu gün içinde kısa şekerlemeler ile atmaya çalışabilirsin. Yeniliklerle dolu olduğun için girişimlerin kısa sürede hızlı bir şekilde duyulacak. Geçmişten bu yana bir türlü gerçekleştiremediğin planlarını uygulamaya koyulacaksın.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi geliştirmeniz gereken noktalar olabilir. Bunların ışığında bazı eğitim ve seyahatler gündeminize gelebilir. Motivasyonunuzun ve merakınızın yüksek olmasını pozitif girişimlere dönüştürebilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çoğunlukla keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak özgüveninizi tazeleyecektir. Başarmak için en iyisini yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde bir takım adımlar atmak size iyi gelecektir. Kendi iç dengenizi korumayı başaracaksınız. Hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunlarınızı çözmek için başkalarının destekelerini alın ancak onların fikirlerini birebir uygulamaya çalışmayın. Özgün bir hayat yaşamak size en çok yakışandır.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zaman zaman kabuğunuza çekilip kendi kendinize günlerinizi geçirmek isteseniz de, bugün o günlerden biri değil. Muhtemelen aklınızda yazı yazmayı ve konuşmayı kapsayan, bugün halletmek istediğiniz pek çok kesin hedef var. Her şeyi birden erteleyemezsiniz! Bugün her tür yeni girişim için son derece uygun bir gün çünkü gezegenler bugün elinizi neye atsanız başaracağınızı müjdeliyor. Tadını çıkarın!

23 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç gündür hüküm süren uyumda birkaç bozulma beklemeniz gerekecek. Örneğin, ihtiyaçlarınız eşinizin veya yakın arkadaşlarınızınkilerle uyuşmayabilir veya kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gelecekle ilgili küçük endişeler, insanların iyi ruh hallerine müdahale edebilir. Kısacası, bu duygusal uyumu bir tatmin kaynağı olarak görmek için iyi bir gün olmayacak ancak elinizden geleni yaparak huzuru sağlamanız mümkün.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal derinliğiniz çok güçlü. Bilinçaltınızda geliştirdiğiniz farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz. Sezgilerinize güvenebilir, isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarına yardımcı olmak önemli, ancak bunu yaparken kendinizi ihmal etmediğinizden emin olun. Bugün işlerin biraz üzerine gitmenin ve ufkunuzu genişletmenin tam zamanı. Günün olayları fazlasıyla dramatik bir hava içinde gelişebilir. Tuhaf durumlara müdahil olmaktan çekinmeyin. Gerçeklerden biraz uzaklaşma arzunuzu böylelikle giderebilirsiniz.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

23 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol doğrudur. Hareket anı bugündür! Yeni başladığınız işte size bol keseden sözler, vaatler var, ama ortada gerçekleşen hiçbir isteğiniz yok! Arzu ve heveslerinize en iyi ve en kesin şekilde ancak kendi imkanlarınızla kavuşabilirsiniz. Karşılığını alamayacağınız bir işi yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir. Spor yapmamak size kilo aldırıyor.

23 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 33" R
Ay
Yay
05° 55' 46"
Merkür
Koç
16° 01' 21"
Venüs
Koç
26° 22' 20"
Mars
Balık
26° 49' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 01"
Satürn
Balık
16° 14' 13"
Uranüs
Boğa
22° 08' 02"
Neptün
Balık
28° 47' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 43"
Lilith
Başak
22° 55' 16"
True Node
Koç
15° 31' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:52

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>