Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Akılcı Davranıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşkta düşüncelerini toparlaman gerekebilir. Eğer önemli bir karar alınacaksa bugün kendi hislerini gözden geçirmen gerekecek. Aşka dair düşüncelerin netleştikçe bir şeylerin daha iyiye gittiğini görebileceksin.

Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. İş ortamınızda bu beklentide birileri olabilir. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da talepkar olmanız gerekiyor.

Maddi olarak sıkıntıdaysan bu konuda bir destek görebilirsin. Parasal açıdan daha iyi etkiler kendini gösterebilir. Özellikle de yakın çevrenden göreceğin destek seni bile şaşırtabilir.

Kendini biraz dinlendirmen gerekebilir. Hem zihnen hem de bedenen yıpranmış hissedebilirsin kendini. O yüzden gün içerisinde sana iyi gelecek, sana keyif verecek şeylere odaklanmak ekstra faydalı olabilir senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeyler tam anlamıyla yolunda gitmeyebilir. Sürekli bir şeylerin ertelendiğini görebilirsin. Veya beklediğin bir kargo hemen bugün eline geçmeyebilir. Bu tür gecikmelerin de hayatın bir parçası olduğunu kabul etmen gerekecek.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu aldığınız şey hak ettiğinizi düşündüğünüzden daha fazlaysa, gerçeğe dikkat çekmeyin. Tanıdığınızdan veya hatırladığınızdan daha fazla iyilik yapmış olabilirsiniz. Kesinlikle onları sayacak türden değilsin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte seni üzen birinin tekrar seninle iletişimde bulunmak istediği haberini alıyorsun. Ona karşı eski hisselerin tekrar su üstüne çıkabilir. Ani gelişen, kontrol edemediğin gelişmeler seni biraz gergin yapsa da hayatın senin dışında da aktığını bilmelisin. Parlak zekanın dikkat çekeceği bir gündesin. Alım-satım konularında daha akılcı davranıyorsun.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşananlara partnerinizin gözünden bakmayı denemelisiniz. Tek taraflı düşündüğünüz konular hem yükü tek başınıza almanıza neden olacak hem de aranızdaki bağı zedeleyecektir. Bugün birbirinize zaman tanımayı seçin ve tüm her şeyi beraber karşılayın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında detaylar, işler ve zaman alabilecek konular daha önemli olabilir. Öğle sonrasında ilişkiler ve evlilikte daha hassas olabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pazarlama, ticaret gibi işlerle uğraşan Koç’lar gelirlerini ikiye katlayabilirler. Yine primli işlerde çalışıyorsanız bereket ve başarı sizden yana olabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün üzerinde hakim olan kısıtlayıcı bir etki nedeniyle işleri kaldığı yerden devam ettirecek yeterli enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz. Kısıtlama duygusuyla birlikte görev bilinci de omuzlarınıza çökerse hiç şaşırmayın. Hayatın doğal akışında, dinlenip derinlemesine düşünmek için zaman ayırmanız son derece önemli. İlerleyebilmek için daima yolda olmanız gerektiği algısına kapılıp yanılmayın. Bu yüzden savaşıp duran yanınızı bir günlüğüne bir kenara bırakıp rahatlayın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an aran gizli mücevher tam olarak sizsiniz! Sizde bunu fark edenlere karşı son derece sevecen ve özverili olmaya yatkınsınız. Geri çekilmek ve saklanmak için hiçbir sebep yok. Asil duruşunuzu devam ettirin ve yeteneklerinizi sergileyin. Huzurlu, büyüleyici doğanız parlıyor ve içinizdeki eşsiz nitelikleri yayıyorsunuz. Bugün sohbetinizi kim paylaşıyorsa çok şanslı. Bu kişinin size layık olduğundan emin olun.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Bugün birçok eğlenceli teklife hazır olun.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; kariyer vehayatınızla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin kendi ritminde gelişmesine izin verin. Yaşam boyu süren ilişkilerin çabuk başlamadığını unutmayınız. Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından destek göreceğiniz ve takdir edileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Karşılaştığınız olaylara akılcı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları görebilirsiniz. Yakında, hiç hesapta olmayan bir paranın elinize geçmesi mümkün. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor.

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 12' 24" R
Ay
Boğa
05° 34' 39" R
Merkür
Koç
21° 11' 15"
Venüs
Boğa
09° 36' 51"
Mars
Koç
05° 06' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 45"
Satürn
Balık
17° 09' 52"
Uranüs
Boğa
22° 44' 58"
Neptün
Balık
29° 06' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 47"
Lilith
Başak
24° 06' 48"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>