Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güçlü İlişkiler Kuruyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşka zaman ayırabileceğin güzel bir gün olacak senin için. Sevdiğin kişiyle güzel ve keyifli ortamlara girebilmek için bir fırsat bulabilirsin. Enerjini güzel bir biçimde aşka yönlendirebilir, daha keyifli bir zaman geçirebilirsin. Aşk sana yarayacak bugün.

Bugün fiziksel olmak için harika bir gün. Eğer normalde bütün gün ofiste sıkışıp kalıyorsanız, biraz egzersiz yapmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Güzel bir egzersiz için spor salonuna gitmekten keyif alacaksınız. Ya da akşam uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarak keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzla bağ kurmak ve onun mesajlarını dinlemek için kendinize zaman ayırın. Ofisten çıkamayacak olursanız, basit yoga hareketlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

İşleri erkenden halletmende fayda var. Özellikle de bankacılık ile alakalı meseleler varsa... Bir şeyleri erkenden yoluna koymak sana çok daha fazla hareket kabiliyeti sağlayabilir. Mühleti bugün olan konularda daha erken hareket edebilirsin.

Günün erken saatlerinde işlerini yoluna koyman, günün geri kalanında daha keyifli bir zaman geçirmenin önünü açabilir. Bu güzel zamanda da gerçekten keyif aldığın ve sana enerji verecek şeylere odaklanabilirsin. Bunun için kendine zaman yaratman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftaya enerjik başlaman çok olası. Bugün bir süredir üstünde olan ölü toprağını atabilirsin. Hem keyfin yerinde olarak hem de enerjinin doruklarında bir şekilde güne odaklanabilir, daha fazla işi halledebilirsin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjinizin zirvede olduğu bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla hareket etmek zorunda kalacaksınız. Başkalarıyla bağlantı kurduğunuzda, bir şeyleri kendiniz için gerçekleştirmek için daha fazla motive olduğunuzu göreceksiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Koç burcuysanyeri için aldığın maddi önlemleri uygulamaya koyuyorsun. Güçlü ilişkiler kurmanın tam zamanı. Aile şirketinde çalışan bir Koç burcuysan, birçok konuya liderlik yapma isteğin, kendinden emin kararlar almanı sağlayacak. Evde ailene karşı, işte arkadaşlarına karşı yardımcı ve sonuç odaklı olman, huzurlu bir gün geçirmende oldukça etkili.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgun ve tahammülsüz hissedebilirsiniz. Bunu bir öfke patlamasına dönüştürmek yerine kafa dinlemek için bir fırsata dönüştürmelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularda, mali durumlarda direnç göstermek yerine size faydasının olup olmadığını düşünmenizde fayda var.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Ortaklı konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz. Ortaklı işler gündeme gelebilir. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konularda dengede kalmaya çalışmalısınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan güzel haberler alacağınız bugünde huzurlu hissedebilirsiniz. Gün içerisinde iyi yiyeceklerle kendinizi beslemeniz size daha da enerji verecektir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işlerine yoğunlaşmakta zorlanabilirsin. Ama işleri daha fazla ertelememek senin için daha iyi olacak. Kendini odaklanmak için zorlayıp sorumluluklarını halletmek için harekete geçmek mümkün olacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir otorite figürü tarafından sarsılmış hissedebilirsiniz. Kaprisleri muhtemelen fevri görünse de, onlara ayak uyduramazsanız başarısız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Belki de ani beyanlarına göründükleri kadar bağlı değillerdir! Onlara mali açıdan daha iyi sonuç veren şeyleri yapmanın alternatif bir yolunu göstermek, onları etkilemesi ve amacınıza çekmesi muhtemeldir. Görüşleri değişmekte olduğu sürece, bundan faydalanabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklar gündeme gelebilir. Olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında gerekli dengeyi kurmalısınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişkinin günlük iniş çıkışlarını sıkıca izleyip, dengenizi korumaya çalışın. İlişkinizin tatlı yönünün tadını çıkarıyorken ilişkinizin pürüzlü yönlerini inceleyin. Bugünyoğunluğunuzun arttığını ve telefonlara yetişemediğinizi düşünebilirsiniz. Bu yoğunluk sizi yoruyor olsa da yaratıcı fikirleriniz ve kendinden emin tavrınızla bütün işleri başarıyla tamamlayabileceksiniz. Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa sürede geliyor. Kahve tüketimini azaltın.

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 43' 13"
Ay
Kova
13° 38' 13"
Merkür
Koç
17° 27' 38"
Venüs
Boğa
02° 38' 35"
Mars
Koç
00° 45' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 07"
Satürn
Balık
16° 41' 32"
Uranüs
Boğa
22° 25' 24"
Neptün
Balık
28° 56' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 02"
Lilith
Başak
23° 29' 08"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>