Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Şans Senden Yana Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ile ilgili olayların biraz daha beklemesi gerektiğini düşünebilir ve kendini biraz geri çekebilirsin bugün. Hayatındaki önceliği başka konulara verebilirsin. Aşk kendi zamanını bekleyebilir. Bu durum sana daha iyi kapılar açabilir ileride.

İş hayatınız açısından şanslı bir gündesiniz. Tutarlı hareket edeceğiniz ve zihinsel olarak oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz. Amirlerinizin gözüne tekrar gireceksiniz.

Yeni birkonusunda karşına uygun fırsatlar çıkabilir bugün. Bildiğin ve deneyimin olan konularda kendini kanıtlaman da mümkün. Bu fırsatları değerlendirip geleceğe yönelik planlar oluşturmak en doğal hakkın. Yapacağın yatırımların hayata geçmesi seni çok daha memnun edecek.

Genel olarak hayatına daha çok hareket katman gerekebilir bugün. Yaşam tarzınla alakalı daha radikal kararlar alman daha doğru olabilir hatta. Yeni alışkanlıklar edinmek için girişimlerin olabilir, bu süreçte bol su içmeyi ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini aniden patlak veren bir yoğunluk içinde bulabilirsin, bu gayet normal. İşlerini halletmek için acele etmeni isteyenler olabilir. Paniğe kapılmamaya özen göstermelisin o yüzden. Kendine bir yol haritası çizmen en iyisi.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birarkadaşınızın güdüleri hakkındaki şüphelerinizin bugün işlerinizi halletmenize engel olmasına izin vermeyin. Bu suç değil diyerek güçlü konumlardaki insanları etkilemenin bir yolunu arıyor olabilirler. Sadece onları daha fazla etkilediğinden emin ol.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Kasım ayının son günü. Elinden gelen işlerde bile sıkılabilir, işleri gözünde büyütebilirsin. Tartışmaları ilginç noktalara taşıyıp, sorularınla karşındaki kişileri köşeye sıkıştırmaktan tereddüt etmeyeceksin. Şans bugün seni destekliyor. Fakat kontrolünü kaybetmemeli ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısın.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabrınıza ve öfkenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bugün en çok hangisini beslerseniz onun karşılığını alacağınızı unutmayın. Ani gelişmeler, hoşunuza gitmeyen ya da şüphelendiğiniz konularla ilgili haberler aldığınızda olayları doğru açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çoğunlukla keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak özgüveninizi tazeleyecektir. Başarmak için en iyisini yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde bir takım adımlar atmak size iyi gelecektir. Kendi iç dengenizi korumayı başaracaksınız. Hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarıyı yakalayamadığınızı hissetmenizin temel nedeni aynı hataları yapmanız olacak. Geçmiş karmalarınız tekrar gündeme gelebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uğraştığın işlerin sonucunu çok fazla düşünmekten vazgeçmen gerekebilir. Bunda ısrarcı olmak, şu an uğraştığın işin istediğin gibi ilerlemesini engelleyebilir. Sonuç yerine sürece odaklanmak iyi olacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda düşündüğünüz önemli bir fikir muhtemelen kendi başınıza gerçekleştiremeyeceğiniz kadar büyük. Potansiyel işbirlikçiler için bağlantılarınızı taramak için iyi bir konumdasınız. Yine de, parayla ilgili tartışmaların en iyi arkadaşlıkları bile bozabileceğini unutmayın. Projenin mali unsurlarını nasıl bölmek istediğinize dair net bir fikirle başlayın ve herhangi bir taahhütte bulunmadan önce herkesin bunu anladığından emin olun.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili sosyal dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Jüpiter, Balık burcunda ilerlemeye başladı. Kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün içe çekilebilir, duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Rüyalarınız mesajcı rüyalar olabilir. Maddi açıdan sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 35' 04" R
Ay
Boğa
26° 13' 28" R
Merkür
Koç
22° 25' 35"
Venüs
Boğa
11° 22' 02"
Mars
Koç
06° 11' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 51"
Satürn
Balık
17° 16' 39"
Uranüs
Boğa
22° 49' 55"
Neptün
Balık
29° 08' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 25"
Lilith
Başak
24° 16' 16"
True Node
Koç
15° 18' 52"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>