Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Stilini Değiştirebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 60%

Romantizm ve evlilik bugün sürekli aklınızda. Mustakbel sevgiliniz ile özel bir karşılaşma, "sonsuza kadar mutlu bir şekilde yaşamaya" isteğinizi alevlendirebilir. İlişkilere başlamak ve onları sürdürmek üzerine yazılan kitaplar özellikle yararlı olabileceği kadar ilgi çekici olabilir. Bununla birlikte, detaylı analizleri fazla önemsememeye çalışın. Bu kitapların, genellemelere dayalı olduğunu ve eşsiz bir birey olduğunuzu unutmayın.

Arabulucukla pek aranız yok ama, ama bugün hayatınızda her zaman göz göze gelemeyen bazı insanları bir araya getirmek için ideal bir gün. Mevcut astral dizilimle birlikte, insanların problemleri çözmek için birlikte çalışmasına yardımcı olmak için enerji toplanıyor. Kendinizi bir elçi ya da arabulucu olarak hareket ederken bulabilirsiniz, farklı gruplar arasındaki tartışmaları cesaretlendirin. Bu süreç herkese çok fayda sağlayacaktır.

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Eril kişilerle iletişimin güçlenebileceği bir gün. İrtibatının koptuğu erkeklerle tekrar iletişime geçebilirsin. Eril enerji, hayatına bambaşka bir bakış açısı getirebilir. Bu perspektife saygı duy ve onu onurlandır fakat bir kadın olarak da kendinden bir şey kaybetme. Feminen enerji kuvvetlidir ve erkeğin enerjisi tarafından gölgelenmemelidir.Bugün evinizde, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren büyük bir toplantı oldukça gerçekleşebilir. Bir sürü çerez, tatlı ve abur cuburu evinizden eksik etmeyin çünkü misafirleriniz sınırı aşmak isteyebilir! Sohbet bir şekilde esrarengiz şeylere kayabilir. Herkes bundan çok memnun olacak, bu yüzden rahatlayın ve bu buluşmanın tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize bu aralar hayatınızda olan bütün pozitif şeyleri hatırlatın. Zira muhtemelen bugün öz güveninizi tehdit edecek gerilim ve zorluklarla karşılaşacaksınız. Etrafınızda tartışmalar ortaya çıkabilir ve hangi tarafı tuttuğunuz konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir. Durumu sezgisel olarak kavramak için inanılmaz içgüdülerinizden ve altıncı hissinizden faydalanabilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artıyor. Kazanç ve harcamalar gündeminizde olabilir. Plan dışı paralar elinize geçebilir, plan dışı harcamalar yapabilirsiniz. Özgüven artarken, bencillikten kaçınmalı. Gün içinde motivasyonunuz ve gündeminiz daha hızlı değişebilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde değişiklik gerçekleştirmek isteyebilirsin. Bu nedenle kuaförünle uzun bir telefon konuşması yapıyorsun. Karar vermekte güçlük çekeceğin bir gün olabilir. Arkadaşlarından aldığın tavsiyeler günün sonunda bir karar verebilmeni sağlıyor. Yoğu yaptığın spor kas ağrıları çekmene neden olabilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yürüttüğünüz süreçlerde otorite figürleri ile bazı problemli durumlardan geçebilirsiniz. Bu durumlar size çok şey öğretecektir. Unutmayın her zorluk sizin kendinizi aşmanız için birer fırsattır. Sorumluluklarınızın artık sizin üzerinizde bir yük şeklinde olması sizleri yeni çözümlere sürükleyebilir. Çözüm esnasında önünüze çıkan engelleri aşarak sonuca doğru ilerlemelisiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğinizi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapmak isteyebilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yüklerinizden arındığınız sürece başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. İyi hissettiğiniz sürece başka insanlara da faydalı olabileceğinizin farkındasınız.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinize olan güveninizin yine yüksek. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, lider özelliklerinizle dikkat çekebilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birini yeniden kazanmak istiyorsanız çabalamanız gerekir. Ona ne kadar değiştiğinizi ve aynı hataları bir daha yapmayacağınızı kanıtlamalısınız. Size kolaylıkla inanacaktır çünkü sizi sevmeye hala devam ediyor.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Akşam saatlerinde finansal konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Uranüs ile Merkür arasındaki sert etkileşim beklenmedik bir harcamaya işaret ediyor. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere açık bir gün olacaktır.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mutlu olmak için herhangi bir ilişki içine girmek zorunda olmadığınızı kendinize hatırlatın. İş hayatınızda hayal kırıklığına uğramış olsanız bile hedeflerinize koşmaya devam edin. Geçmişin yaraları gittikçe iyileşmeye başlıyor.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Derin duygular içindesiniz. Zekanızı ve iletişim konusunda becerinizi maddesel konularla bütünleştirmek isterken, aile içi olayları da göz ardı etmeyerek, onların da fikirlerini almak isteyeceksiniz. Bugün gücünüzü birleştireceğiniz ve yaratıcılığından yararlanabileceğiniz dostlara ihtiyacınız var. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 32" R
Ay
Balık
29° 59' 43"
Merkür
Koç
19° 20' 42"
Venüs
Boğa
06° 37' 46"
Mars
Koç
03° 14' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 35"
Satürn
Balık
16° 58' 00"
Uranüs
Boğa
22° 36' 34"
Neptün
Balık
29° 02' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 50"
Lilith
Başak
23° 50' 40"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>