Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Girişimlere Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!

Bugün aynaya bakın ve kendinize gülümseyin. Gerçek ruhunuzla bağlantı kurun ve üzerinizdeki depresyon bulutunu temizleyin. Bu üzüntü size ait değil, onu çok uzaklara gönderin. Neşeli ve kaygısız bir hava var, bu enerjiyle bağlantı kurmaya çalışmalısınız. Her şeyi hafif, enerjik ve gerçekdışı tutun. Gerçeklikten kopmuş her şeyin uzmanı sizsiniz.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Belli başlı proje ve görevler sana tamamlanması zor olarak görünüyorsa, günün enerjisinden faydalanmayı deneyebilirsin. Bu enerji, ihtiyacın olan bütün gayreti ve isteği sana sunuyor olacak. Ayrıca insanlarla bir araya gelip önemli meseleleri konuşmak için de güzel bir gün. İletişim vebirliği yeteneklerin artacak ve kararlar daha hızlı verilebilecek. Harika ve üretken bir gün geçirebilirsin!Uzun zamandır görmediğiniz birisi hakkındaki bazı rüyalar, bu kişinin şu anda ne yaptığını merak etmenize ve onunla yeniden iletişim kurma isteğinizi uyandırabilir. Eğer yapabilirseniz, onu arayın. Bu durum sizi çok şaşırtmış olmalı! Artan psişik duyarlılık, aile üyelerinin düşüncelerini ve duygularını daha iyi anlamanıza neden olabilir. Her türlü iletişim bugün oldukça yolunda gidecek, o yüzden dışarı çıkın ve kalabalığa karışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni planlar yapmak için uygun zamanı bulman mümkün. Seni heyecanlandıracak aktiviteler için plan yapmakta yarar var. daha aktif olmanı sağlayacak şekilde planlar yapmak senin için daha iyi olacak.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünden itibaren Boğa burcuna giriş yapıyor. Bu da sizi biraz daha hassas ruh haline sokabilir. Böyle zamanlarda kendinizi zorlamak yerine biraz yavaşlamak, iç sesinize kulak vermek iyi olabilir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay boşlukta hareket edecek. Gün boyu devam edebilecek unutkanlık, önemli işlerinin önüne set koyabilir. Yeni girişimlere odaklanırken, yeteneklerin sana güven verecek. Çevrenin de desteğini hissedeceksin. Estetiğe ilgin artabilir. Yaşam alanını yeniden dekore etmek için harekete geçebilirsin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminiz güçleniyor. Sosyal çevrenize zaman ayırmak için planlarınız olacaktır. Eski birya da beklenen bir proje hakkında yapacağınız görüşme sizler için bugün önemli olacaktır.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içerisine sızan kişilerce oluşabilecek hilelere karşı uyanık olmanız gereken bir zamandasınız. Sevdiğinizle ilişkiniz yeni boyutlar kazanabilir .

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç hafta önce başlayan büyük meditasyon periyodu artık sona erdi. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

10 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişiliğinizin hangi yönüyle karşı karşıya olduğunuzu çözemeyebilirsiniz. Ruh haliniz dengesiz olmaktan çok belirsiz olabilir. Yaşamdan beklentileri sizden farklı olan arkadaşlarınız tarafından anlaşılamayabilirsiniz. Bugün sadece siyah ya da beyaz olmak yerine grinin tonları olmaya daha yatkınsınız. Oldukça sağlam iç görülerle ödüllendirilmişsiniz ve bunu gerek kendi gerek sevdiklerinizin iyiliği için kullanmayı başarıyorsunuz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duyguları var; bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamıyor ama kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmek istiyorsunuz. Beklentilerinizi gündeme getirin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öğleden sonraya dek Ay sizin burcunuzda. Plan ve projeleriniz üzerinde çalışmak için bu zamanı kullanabilirsiniz. Merkür retrosu başlamadan önce yeni alacağınız kararları netleştirmenizde fayda var.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbinizin kapısını biraz aralayın, hayal edemeyeceğiniz mutluluklar sizi bekliyor. Mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız olacak. Olaylara yaklaşımlarınızda hislerinizi de kullanacaksınız. Mesleğinizle ilgili verimli görüşmeler içindesiniz. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getiriyor. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabilir. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin.

10 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 27" R
Ay
Başak
14° 26' 24"
Merkür
Koç
17° 19' 59"
Venüs
Koç
18° 04' 58"
Mars
Balık
21° 37' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 06"
Satürn
Balık
15° 35' 46"
Uranüs
Boğa
21° 45' 33"
Neptün
Balık
28° 34' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 23"
Lilith
Başak
22° 10' 31"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>