Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayrılık Sürecinde Olabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2020, Salı

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 80%

İletişim, bugünün önemli bir parçası ve istediğinizde çok sayıda bilgiye ulaşabildiğinizi göreceksiniz. Birçok çeşitli kaynaktan faydalanabilirsiniz, bu yüzden farklı kuyulara inmekten çekinmeyin. Duygusal açıdan, bugün sizin için çok iyi bir gün olmayabilir ancak iyi kalpli, arkadaş canlısı ve iyimser bir yaklaşım sürdürdüğünüz sürece bunun üstesinden gelebilirsiniz.

Hiç mükemmel iletişim becerilerinizi kullanabileceğiniz bir şirkette yazmayı veya belki de bir şirket için çalışmayı düşündünüz mü? Gezegenlerin uyumu, yazmayı ve iletişimi vurgulamaktadır. Dünyaya bir hediyeniz olduğunu ve insanların iyi birçıkarması için size güvenebileceklerini gösterme zamanı. Yayıncılık işine ne dersiniz?

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Arkadaşlarla, aile üyeleriyle veya başka yakınlarınla yapacağın ilgi çekici konuşmalar aklına yeni fikirler sokabilir. Hem fiziksel enerjin hem de içsel gücün var ve bu bir şeyleri başarmanı sağlıyor olacak. Öyleyse bunu sonuna kadar kullan! İhtiyaçlarını ve arzularını düşün ve onları nasıl gerçeğe dönüştüreceğine dair eylem planı formüle et. Sonuçlar seni şaşırtacaktır!İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren büyük bir toplantı oldukça gerçekleşebilir. Bir sürü çerez, tatlı ve abur cuburu evinizden eksik etmeyin çünkü misafirleriniz sınırı aşmak isteyebilir! Sohbet bir şekilde esrarengiz şeylere kayabilir. Herkes bundan çok memnun olacak, bu yüzden rahatlayın ve bu buluşmanın tadını çıkarın!

11 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ihtiyaçlarınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Önceki günün aceleci ve dürtüsel enerjisine nazaran bugün daha akılcı, sakin düşünüp emin adımlar atabilirsiniz. Elinizde olmayan durumlar söz konusu olabilir. İlahi fırsatlar gelebilir.

11 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Koç bugün aldığın kararlar geleceğin için belirleyici nitelikte olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan bir ayrılık sürecinde olabilirsin. Bu konuda ani kararlar almaktan kaçınmalısın. Aklını dağıtacak aktiviteler ile uğraşabilirsin. Saç stilinde yapacağın değişiklik etrafındaki arkadaşların tarafından sana yakıştırılıyor. Kuaförünü arayıp teşekkür edebilirsin.

11 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda kendinizi yetersiz hissediyor ya da ani ödemelerden dolayı öfkeli davranıyor olabilirsiniz. Biraz parasal konularınızı dengeye almanız gerekmektedir. İş sorumluluklarınızda biraz daha stresi azaltmak için planlı olmanız yeterli olacaktır. Kredi, borçlar veya ödemeler ile ilgili konular sizi meşgul edebilir. Mümkün oldukça tutumlu olmayı ve gereksiz harcamalar yapmamayı seçin.

11 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

11 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızdakileri gerçeğe dönüştürmek bugün kolay olabilir. Gerekli yaratıcılığa sahipsiniz, zamanınız var ve birçok insanın da desteği arkanızda. Geçmişe bakmayı ve neyin yanlış gittiğini merak etmeyi bırakmanın zamanı artık geldi. Bunun yerine ileriye bakın ve neleri başarabileceğinizi görün.

11 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda seyahat edeceği bugün gündeminizde finansal konular olacaktır.Finansal olarak güvende olmak isteyeceğiniz bir gün. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilir, gelir gider hesabı yapabilirsiniz. Üstlerinizle terfi, zam gibi konuşmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

11 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekarsanız, yeni şanslar ile karşılaşacağınız bir gün olacak. İş yerinizde sıkı çalışmaya ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin. Herhangi yorucu bir planınız varsa iptal edin ve kendinize dinlenmek için zaman ayırın.

11 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Ailenizi ilgilendiren bir olayla ilgili performans sergileyeceksiniz. Onların sağlık sorunları sizin için sevindirici olacaktır.

11 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 43" R
Ay
Koç
05° 04' 52"
Merkür
Koç
19° 35' 15"
Venüs
Boğa
07° 03' 25"
Mars
Koç
03° 30' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 28"
Satürn
Balık
16° 59' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 46"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 59"
Lilith
Başak
23° 52' 59"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>