Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Vaktini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, büyük bir adım atabilir ve kalbinizde aşkı hissedebilirsiniz. Sevgilinize olan aşkınız çok fazla. Ona güzel bir sanat eseri veya mücevher gibi bir hediye alabilirsiniz. Ya da ikiniz için romantik bir kaçamak yapmaya karar verebilirsiniz. Mevcut ilişkinizi kutlamak ya da yeni ilişkilere yelken açmak isteyeceksiniz. Aşk yaşamınızda atılımlar yaşayacağınız bir gün olacak.

Bugün karşılaştığınız hiçbir şeyi gördüğünüzden ibaret saymayın, özellikle de işin içinde para varsa. Bir arkadaşınız ya daarkadaşınız size reddemeyeceğiniz kadar iyi bir teklifle gelebilir. Hızla kazanılacak büyük meblağlar vaadine kanmayın. Şu an karşınıza çıkan her teklif "Gerçek olmayacak kadar iyi" tekliflerle aynı kefede. Konuyla ilgili bilgi alın ve bunları daha sonra değerlendirin. Sakin kafayla gözden geçirdiğinizde bu işteki bir yeniklerini görmeye başlayacaksınız.

Bugüne kadar kariyeriniz için sarf ettiğiniz çabalar sonunda istediğiniz gibi meyve vermeye başlayabilir. Kendinizi size para getirecek hukuki sözleşmeler imzalarken bulabilirsiniz. Açıkcası, tüm gün boyunca harika hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yaşantınızda da aynı şekilde iyiye gidiyor gibi. Arkadaşlarınızı sizi kutlamak için arayabilir, sevgiliniz ise sizi bunu kutlamak için dışarı çıkartabilir.

Organize etmek ve olmak için uygun bir moddasın. Metodolojik yaklaşımlar şu an tam sana göre. E-postalarını kontrol edip onları uygun bir şekilde sınıflamayı dene. Finansal belgelerini de düzeleyebilirsin. Her şeyi yerli yerine koyduğun takdirde iyi hissedeceksin. Sınıflandırmalarının bir listesini çıkar; yazıya dök.İlişkide olduğuz ancak diğer sorumluluklarınız nedeniyle bir süredir ihmal ettiğiniz bir grup bugün aklınıza düşmüş olabilir; onlara karşı yükümlülüklerinizi yerine getirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yaklaşık son birkaç haftadır elinizde bekleyen uzun vadeli bir projeyi tamamlamayı da düşünebilirsiniz. Önceki sorunlarınızı halletmek bugün çok fazla vaktinizi alabilir ve sizi meşgul edebilir. Ancak kendinize de biraz vakit ayırmayı unutmayın. İlk önceliğiniz kendiniz olmalı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinden pek bir şey yapmak gelmeyebilir. Yine de üretken olmak için kendini zorlayabilirsin. Karşılaşacağın sorunlara karşı yaratıcı çözümler üretmek sana iyi gelecek. Üretken olmak daha güçlü durmana yardımcı olabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayallerinize ulaşmak için pek çok yolu şimdiye kadar defalarca denemiş ve artık daha fazla denemenin zaman kaybı olduğunu düşünmeye başlamış olabilirsiniz. Oysa her deneme, sizi biraz daha hayallerinize yaklaştırı. Kararlılık ve azim, başarıya ulaşmanın en önemli adımıdır.

11 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun koşuşturmaya ayak uydurmaya çalışırken nereye yetişeceğini şaşırabilirsin. Kendine ayırdığın vakitleri merak ettiğin konulara odaklanarak geçirmek isteyebilirsin. Arkadaş grubunda dönen dedikoduların açığa çıktığına şahitlik edebilirsin. Çalışan bir Koç burcuysan, sorumlulukların artıyor.

11 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize duygularınızı açıklamak ya da yakın bulduğunuz insanlarla ihtiyaçlarınızı konuşmak isteyebilirsiniz. Sizleri nelerin incittiğini açıkça ifade ediyorsunuz. İhtiyaçlarınız değişiyor. İlişkilerde aranılan insan olacaksınız.

11 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda yeni fikirler geliştirebilir ve bunları hemen uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde iletişime daha açık olacaksınız.

11 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi güçlü hissedebilirsiniz ancak gücünüzü dobralıkla birleştirseniz de kırıcı olmamaya özen gösterin.

11 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz birisi hakkındaki bazı rüyalar, bu kişinin şu anda ne yaptığını merak etmenize ve onunla yeniden iletişim kurma isteğinizi uyandırabilir. Eğer yapabilirseniz, onu arayın. Bu durum sizi çok şaşırtmış olmalı! Artan psişik duyarlılık, aile üyelerinin düşüncelerini ve duygularını daha iyi anlamanıza neden olabilir. Her türlü iletişim bugün oldukça yolunda gidecek, o yüzden dışarı çıkın ve kalabalığa karışın!

11 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal olarak istediğiniz konuma gelmek veyahut buradaki konumunuzu korumak için kendinizden çok fazla taviz veriyor olabilirsiniz. Bunu hedeflerken sebebinizin mutluluğunuz olduğunu unutmayın, bu şekilde mutlu olamazsınız! Profesyonel nedenlerle bu yüzeysel ilişkilerden bazılarını sürdürmeniz gerekebilir, ancak bu ilişkilerin hepsi de kötü olmayabilir. Bazıları gerçek arkadaşlarınız olabilir ve bu ihtimali bir kere fark ettiğinizde güzel bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Düşünceleriniz herkesten çok farklı olduğu için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla. Kendinizi kolay ifade etmelisiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

11 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son günlerde karar verdiğiniz, niyet ettiğiniz konular varsa bunlarla ilgili bir başlangıç yapabilirsiniz. Parasal konularda da rahat bir akışınız olabilir. Beklediğiniz bir ödemeyi alabilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa karşınıza biri çıkacak. Onunla ilgilenebilirsiniz. Bu ilişkinin evliliğe gidebilirlik potansiyelini görmeye çalışırsanız, hayatınızın insanı karşınızda duruyor olabilir. İşinizde artan sorumluluklarla nasıl başedebileceğinizi bilememe gibi sıkıntı ve endişeleriniz olabilir. Hepsini birden istenilen ölçüde gerçekleştirme olanağınız yoksa tüm bu işlerin arasından size en gereksiz ve zaman alıcı olanlarını elimine etmeniz sizin için en doğru yaklaşım olacak.

11 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 28" R
Ay
Akrep
29° 24' 59"
Merkür
Koç
15° 59' 27"
Venüs
Koç
25° 44' 14"
Mars
Balık
26° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 51"
Satürn
Balık
16° 11' 22"
Uranüs
Boğa
22° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 46' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 57"
Lilith
Başak
22° 51' 50"
True Node
Koç
15° 33' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>